Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ…




Τη σκυτάλη στις δημοσκοπήσεις του κώλου παίρνει τώρα η εταίρα των ζητιανοδημοσκόπων RASS, που όπου σε βάλουνε χωράς, γνωστή εταιρ…εία για τις κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις… Ασήμωνε να σε πω την τύχη σου, να σε πω το ριζικό σου…
Σφάξανε τον Παύλο τα φασισταριά, σφάζονται οι Έλληνες στις εφορίες, όσοι μπορέσουν να φτάσουν μέχρι εκεί, γιατί άλλοι δεν αντέχουνε και πηδάνε από τις ταράτσες ή περνάνε τη θηλιά στο λαιμό τους…
Και η ΝΔ του Σαμαρά, του Λαζαρίδη, του Βορίδη, του Μπαλτάκου και των άλλων ακροδεξιομακαντάσηδων μπροστά με 2,5 πόντους! Ούτε τα προσχήματα δεν έχετε την στοιχειώδη εξυπνάδα να κρατήσετε, πουλημένοι μέχρι κόκκαλο, σάπιοι μέχρι μεδούλι!
Άλλα δυο-τρία μαχαιρώματα, κάνα δυο τρία χαράτσια, άντε και καμιά χιλιάδα αρπαγές σπιτιών και 5-6.000 αυτοκτονίες ακόμα και έπιασε η ΝΔ το 50%!!!
Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε τσογλάνια που μας περνάτε για ηλίθιους… Άει στο διάολο ξεπουλημένο κωλοπαιδαριό

6 σχόλια:

Admin είπε...

Πολύ σωστά τα γράφεται......

Admin είπε...

Πολύ σωστά τα γράφεται......

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει κύριε Τριανταφυλλίδη, δεν είσαστε πειστικός.
Τόσα χρόνια που τα "πέρνατε" από τις "Δεξιές" κυβερνήσεις γιατί δεν αντιδρούσατε έτσι;
Πολλά έχω να πώ αλλά, το τελευταίο είναι πώς, εάν θα σας είχαν εκλέξει τα "ακροδεξιά" στοιχεία Δήμαρχο, γιατί αυτοί αντέδρασαν στην υποψηφιότητά σας τότε, θα τα λέγατε όλα αυτά.
Εσείς και πολλοί άλλοι, τώρα, στον επίλογο της "Ζωής" γινόσαστε πολύ γραφικοί, λες και δημιουργηθήκατε από παρθενογέννηση.

Ανώνυμος είπε...

H ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ.ΚΡΙΜΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Για τον προηγούμενο.
Συγνώμη που δεν έγραψα μία επιστημονική άποψη για όλους αυτούς που, επί μισό αιώνα τουλάχιστον λαμβάνανε "επιχορηγήσεις" από όλα τα "Πακέτα" και εξακολουθούν να αμοίβονται πλουσιοπάροχα και η ζωή τους ξεχειλίζει από την "Χλιδή".
Τέλος δεν θα απολογηθώ για τις άπόψεις μου μηδέ και θα έλθω σε αντιπαράθεση για χάρη κανενός ακόμη, και, για τον "Χάρρυ".
Το θέμα είναι αν συμφωνείς με το άρθρο ή το σχόλιο και όχι να κρίνεις το "επίπεδο" των σχολιαστών.
Αλλά, αυτό μάθατε τόσα χρόνια να βάζετε κατευθείαν ταμπέλες "Αδούλευτοι", Τεμπέληδες και πιστεύω πώς και εσύ τα έπαιρνες όλα αυτά τα χρόνια "τζάμπα" από τα δημόσια ταμεία.
Άντε γειά, δεν θα ασχοληθώ μαζί σου, εγώ ένα σχόλιο έγραψα να λάβει υπόψιν ο αγαπητός ηθοποιός Χάρρυ Κλυνν.

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ, καλά τα λέτε όμως, συμφωνώ με τον προ-πρηγούμενο, τόσα γιατί δεν αντιδρούσατε;
Σήμερα πρωτομπήκα στην ιστοσελίδα, και είδα να μας καλείτε να γίνουμε μέλη.
Πού αποσκοπεί αυτό; Υπάρχει επιδότηση ή να γίνουμε ένα μεγάλο ποτάμι που θα πνίξει όλους εκείνους που έφεραν την Πατρίδα και το Έθνος σε τούτη την κατάσταση και ο ελληνικός λαός ζεί στην ανέχεια;
Περιμένω απάντηση για να εγγαφώ αμέσως.