Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η σημασία του να είσαι βλάκας


xrisanyhos


Tο Παρατηρητήριο
του Lykavitos.gr
Δεν χάνει ποτέ καμία καλή ευκαιρία νε μη μιλήσει. Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης χτένισε το μουστάκι και βγήκε χαράματα στο MEGA. Για να βάλει το ΣΥΡΙΖΑ στο κάδρο της τοξικής ατμόσφαιρας που οδήγησε στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους Χρυσαυγίτες και να αναπτύξει τη γνωστή θεωρία των δύο άκρων.
Εκτός από το μουστάκι του Χρύσανθου, δεν υπάρχει τίποτα πιο αηδιαστικό από το να κάνεις πολιτικό πλιάτσικο πάνω σε ένα πτώμα. Άσε που ο ράπερ δεν είχε καμία σχέση με τα εθνικιστικά σουαρέ των Σαμαρικών.
Η αδυναμία του Λαζαρίδη να το ράψει, τον έφερε μεσημεριάτικα στην αίθουσα των δημοσιογράφων της Βουλής. Εκεί, όχι μόνο επιβεβαίωσε τις πρωινές μπούρδες στο MEGA, τα έκανε ακόμα πιο μαντάρα, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στο δημοκρατικό τόξο. Ανατριχιάζεις αν σκεφτείς ότι ο Λαζαρίδης δεν είναι μόνος του κοντά στον Σαμαρά.
Έχει και τη βοήθεια του Μπαλτάκου, του επίσης μυστακοφόρου Σταμάτη και του Μουρούτη. Όλοι μαζί, ενθαρρύνουν του νυν πρωθυπουργό να χαϊδεύει την Χρυσή Αυγή με τη δήθεν θεωρία ότι «οι ψηφοφόροι του Μιχαλολιάκου είναι δικοί μας». Είναι κατά σύμπτωση, η ομάδα που πήγε τη ΝΔ στο 18% πέρυσι το Μάιο.
Όλοι μαζί θα μπορούσαν να είναι οι ήρωες του βιβλίου «Η Τεράστια Κοινωνική Σημασία των Βλακών εν τω Συγχρόνω Βίω» του Ευάγγελου Λεμπέση. Αλλά δεν υπάρχει βλάκας-ειδικά στη πολιτική- που δεν παίρνει τον εαυτό του για έξυπνο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μην τα ισοπεδώνουμε όλα Χάρρυ μου όλοι οι δημοσιογράφοι τα τηλεοπτικά κανάλια και οι εφημερίδες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία μας θεωρούν χοντρομαλάκες ..... εμείς τώρα πρέπει να τούς αποδείξουμε το αντίθετο μη δημοσιεύοντας για παράδειγμα άρθρα χαρακτηρισμένων βλακών καλή ώρα σαν του φίλου σου Χατζηνικολάου και του σοβαροφανή βλάκα υπαλλήλου του Σταύρου Λυγερού ....... εκτός και αν τα δημοσιεύεις για να νομίζουν πως αυτοί είναι έξυπνοι ..... κι εμείς που τα διαβάζουμε βλάκες ..... επομένως πολύ καλά κάνεις και τα δημοσιεύεις ..... άστους να νομίζουνε ...

Ανώνυμος είπε...

Η σημασία του να είσαι βλάκας Χάρρυ μου έγγυται στήν νομιμοποίηση του παρακράτους Σαμαρά Βενιζέλου με το βλακώδες άλλοθι της χρυσής αυγής ....... όποιος αυτή τη στιγμή το παίζει αριστερός δημοκράτης και αντιρατσιστής ..... η βλάκας με πατέντα είναι η το χειρότερο που μπορεί να συμβαίνει ....... να είναι και αυτός μέρος του συστήματος.