Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ..



Ο μεχρι προτινος ΠΛΗΡΩΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΤΩΝΗΣ σαμαρασ κατω από την πιεση των πραγματων την κάνει τώρα γυριστη… μαεστρος στις κωλοτουμπες ο κομανετσησ!


"Έχουνε γεμίσει όλοι (οι παιδικοί σταθμοί) με μετανάστες και Έλληνας δεν μπορεί να μπει στον παιδικό σταθμό. Αυτό επίσης τέρμα. Είναι ορισμένα πράγματα που κι εμένα με ενοχλούν όσο εσάς, αλλά είναι κι ορισμένα πράγματα που πρέπει να σταματήσουμε την καραμέλα ότι είναι ρατσισμός".

Όχι, αυτή τη δήλωση δεν την έκανε ο Ηλίας Παναγιώταρος, ούτε κάποιο άλλο μέλος της Χρυσής Αυγής. Αυτή τη δήλωση την πραγματοποίησε ο σημερινός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Όπως θα παρακολουθείστε στο video που ακολουθεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υπήρξε πλήρως ευθυγραμμισμένος με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, η οποία όπως όλα δείχνουν (δες δηλώσεις Λαζαρίδη) εξακολουθεί να αποτελεί την "χρυσή εφεδρεία" της καταρρέουσας Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να γαντζωθεί στην εξουσία και να συνεχίσει την εγκληματική της πολιτική σε βάρος του ελληνικού λαού.

Αλήθεια ποιος δε θυμάται τα στελέχη της Χρυσής Αυγής πριν από καιρό να κάνουν λόγο για "παιδικούς σταθμούς μόνο για Έλληνες"; Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά προκαλεί ανατριχίλα και μεγάλο προβληματισμό σε κάθε δημοκράτη και αντιρατσιστή και η σημερινή δήθεν αντιρατσιστική του του θέση δεν πείθει κανένα.

Παρακολουθείστε το ανατριχιαστικό βίντεο και τα συμπεράσματα εναπόκεινται στην κρίση του καθενός:


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν γέμισαν οι παιδικοί σταθμοί μετανάστες ..... γέμισε η Ελλάδα με λαθρομετανάστες που μας φόρτωσε η γαμημένη Ευρώπη και τα δεξιά και ακροδεξιά ανδρείκελα τούς πασπαλισμένες με την αριστερή ακροαριστερή ζάχαρη άχνη του αντιρατσισμού. Δεν υπάρχει πολιτική βούληση επαναπροώθησης των λαθραίων οικονομικών μεταναστών στη γαμημένη ευρώπη .... που είναι πολύ ανθρωπιστική και αντιρατσιστική. Βέβαια η λαθρομετανάστευση είναι χρήσιμη στον εθνικό διχασμό δεξιών ακροδεξιών... αριστερών ακροαριστερών ηλιθίων. Οι οικονομικές ζώνες με άφθονο ισλάμ που έχει ήδη διασπάσει πολλά ευρωπαϊκά κράτη ..... έρχεται και στήν αποτελειωμένη ελλάδα .... συνεχίστε δεξιοί ακροδεξιοί και αριστεροί ακροαστεροί ηλίθιοι το ρατσιστικό δήθεν πατριωτικό και το ανιστόρητο αντιρατσιστικό διεθνιστικό βιολί ...... εκτός από ηλίθιοι είστε και πιόνια ....

Ανώνυμος είπε...

Ο λαθρομετανάστης είναι το τυράκι ...... πολιτική λύση στο λαθρομεταναστευτικό δεν πρόκειται να υπάρξει ...... ο λαθρομετανάστης είναι το καλύτερο δόλωμα τυράκι στον εθνικό διχασμό των ηλιθίων δεξιών πατριωτών και αριστερών ανθρωπιστών διεθνιστών. Το κεφάλαιο τρίβει τα χέρια του ..... με τούς ηλίθιους που τόσο εύκολα διαχειρίζεται......

Ανώνυμος είπε...

Ε,
δεν ειναι και τόσο κωλοτουμπας ο κομανετσησ!
Τον συμβουλευουν, εχει καλούς συμβούλους, εντός και εκτός!