Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Αντώνη έλα να δεις τι έκανες!


Έχεις μιλήσει πολλές φορές για την επανακατάληψη των πόλεων. Δεν απέφυγες ούτε την αναφορά στα παιδιά των Ελλήνων, κανένα από τα οποία δεν θα έμενε έξω από τους Παιδικούς Σταθμούς, έχοντας στο μυαλό σου τα παιδιά των μεταναστών. Όλα αυτά τα έλεγες, έχοντας στο μυαλό σου τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το ακροατήριό της, που είναι το ίδιο με το δικό σου.

Χθες το βράδυ ένας Χρυσαυγίτης, συνοδευόμενος από πολλούς ομοιδεάτες του (διάβαζε Νεοναζιστές) μαχαίρωσε και σκότωσε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα. Πριν λίγες μέρες Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα. Προχθές έκαναν άλλο ένα τραμπούκικο σόου στα Γιαννιτσά και τον Μελιγαλά.

Παλιότερα, Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν πολλές φορές σε μετανάστες. Τουλάχιστον έναν, τον δολοφόνησαν. Στον Άγιο Παντελεήμονα έχουν δημιουργήσει το δικό τους κράτος. Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, δεν έγινε καμιά σύλληψη και δεν είχε κανείς καμιά συνέπεια. Ο φίλος σου ο Δένδιας, βλέπεις, ακολουθεί πολύ πιστά τη λογική σου. Να δω τώρα τι θα κάνεις, Αντώνη, με τη χρυσαυγίτικη αστυνομία που φτιάξατε εσύ και ο Δένδιας. Έχετε βέβαια και συμμάχους μερικούς δημοσιογράφους σαν τον κύριο Μπάμπη, που βλέπουν ότι υπάρχει και μια σοβαρή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η θεωρία σου, Αντώνη, περί των δύο άκρων συμβάλλει τα μέγιστα στην αποθράσυνση του υποκόσμου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όταν έχεις στο κόμμα τον ομοϊδεάτη σου ακροδεξιό Χρ. Λαζαρίδη, οποίος σήμερα επανέλαβε ότι ευθύνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ για  τη δολοφονία του 34χρονου, να είσαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν πολύ.

Με τη χθεσινή δολοφονία Αντώνη, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εκμεταλλεύεται τη δική σου έμμεση στήριξη. Το που θα οδηγήσει αυτό, Αντώνη, θα το δούμε σύντομα, πολύ σύντομα. Κλείνοντας και για να σου το πω απλά, σκατά έσπειρες Αντώνη, σκατά θα φας.
Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αποδυκνύεται περίτρανα ότι και αυτός σαν τον γαμημένο τον ΓΑΠ είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Χρησιμοποιούν την Χρυσή αυγή και οτιδήποτε τους βολεύει προκειμένου να μην ξεφύγουν από τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να υπηρετήσουν πιστά τα ξένα αφεντικά τους οι οποίοι προυγουμένως φροντίσανε να τους ταίσουν πολύ καλά και έτσι τους έχουν πιασμένους πολύ γερά από τα αρχίδια και τους κάνουν ότι θέλουν(με την Σιμενς κ.α),Βλέπε το γουρλομαλάκα Μητσοτάκη αν δεν εκτελέσει κατά γράμμα της επιταγές της τρόικας και δεν πάρει κεφάλια Ελληνικών οικογενειών γιατί κεφάλια παιρνει με διαθεσιμότητες και λοιπές παπαριές, τότε θα τον περιμένει περιπολικό και χειροπέδες καθόσον μόνο πίπες δεν τον έκανε η Σίμενς όλα τα άλλα του τα έκανε από πληντήρια κουζίνες τηλεφωνικά κέντρα κ.λ.π και δεν είναι ο μόνος βέβαια. Και δεν είναι τυχαία η επιλιγή του νομίζω στο συγκεκριμένο υπουργείο΄.'Αλλά να είναι σίγουρα όλα αυτά τα μουνόπανα , οι οσφυοκάμπτες οι προσκυνυμένοι, ότι θα έρθει ο καιρός που θα τρέμουν από την οργή του κόσμου και εννοώ του απλού κόσμου του εξαθλιωμένου και όχι κάποιων κομματόσκυλων και λοιπών λαμόγιων και θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν. Και αν ακόμη γλυτώσουν με το πολυ χρήμα που απέκτησαν και φύγουν σε ασφαλή καταφύγια στο εξωτερικό να είναι σίγουροι ότι θα καταγραφούνστην ιστορία ως οι μεγαλύτεροι προδότες του Ελληνικού Έθνους και της ΕΛΛΑΔΟΣ και θα είναι πάντα στιγματισμένοι και ατιμασμένοιστην συνείδηση όλων των Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

Να κανω μια ερωτηση, η επιθεση στο θυμα του ΚΚΕ την προηγουμενη βδομαδα, αναφερεται σε εκεινο το αιμοφυρτο κυριο που που η φωτο του γυριζει στα blogs ? μιλατε για εκεινο το καημενο παλικαρι του ΚΚΕ που προσφατα μαζι με αλλους 5 φιλους του ειχε κατω ενα παλικαρι και το ποδωπατουσε με σημαιες του ΚΚΕ στα χερια ??? μηπως ενοητε αυτο το καλόπαιδο ?? http://tro-mpa-xtiko.blogspot.gr/2013/09/blog-post_7940.html

χαρυ πολυ βολεμενος ο κοκκινος κωλος, και σε πιστευα για καθαρο.