Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΧΤΥΠΆΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!





Καλά, εδώ  μιλάμε για μάγους, δε μιλάμε για δημοσκόπους! Metron Analysis για την εφημερίδα «Επενδυτής»που δημοσιεύεται στην σημερινή έκδοση (13/07). Η Ν.Δ. προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με μικρή διαφορά 0,2%. Συγκεκριμένα τη Νέα Δημοκρατία επιλέγουν το 19,7% των ψηφοφόρων ενώ τον ΣΥΡΙΖΑ το 19,5.
Και γαμώ τις ακρίβειες, 0,2%!!!
Καλά ρε χοντρομαλάκες δεν ντρέπεστε; Ούτε τα προσχήματα δεν μπορείτε να κρατήσετε ρε τσόλια; Αν έχετε @@ βγάλτε μπροστά τη ΝΔ με 5% διαφορά, αλλά που να τα βρείτε τα @@ με 0,2 μυαλό που διαθέτετε!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τι ρε Χάρυ σου θίξαμε το Σύριζα Σου;

Ανώνυμος είπε...

giati sou thiksame esena thn ND??... kane MPEEE!! re provato...

Ανώνυμος είπε...

Έγινε και ο χουντάλας Χάρρυ αριστερός. Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις, όπως έλεγε ο μέγας Τσαρούχης.

Ανώνυμος είπε...

πιστευει κανεις οτι ο σαχλαμαρας εχει πανω απο 15%?

Ανώνυμος είπε...

Hary (Kline)Όταν το μυρμήγκι κοντεύει να πεθάνει <>, μου έγινες και Συριζέος και όλοι οι άλλοι είναι μ@λ@κες και εσύ ο ξύπνιος. Μήπως νομίζεις ότι θα σε βγάλουν δήμαρχο; Παπ@ρ@ που ρεζίλεψες ότι καλλιτεχνικό είχες κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Χαρυ 200% εχει ο ΣΥΡΙΖΑ ...να τον χαιρεσαι....

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις αμέσως σας κινητοποίησε ο δεξιός μηχανισμός σας; όταν θα βγεί η αριστερά να ξέρετε πως το πράγμα που θα κάνουμε θα είναι να σας αρπάξουμε τα λεφτά σας ρε. Πισίνες και κτλ, θα τα δεσμεύσουμε για να τα φάμε εμείς. Εσείς θα κοιτάτε και εμείς θα τρώμε. Και για τους χουντικοδεξιούληδες, θα τους πάμε και αυτούς μια κρουαζιέρα στη Γυάρο. Άντε γεια τώρα και εάν θέλετε να μάθετε ο Συριζα έχει 23 και η Νδ έχει 14. Άντε νανάκια τώρα λαμογια του συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

den eprepe na anakateyteis me politika re xarry? oti extises to gkremises milousa stin kori mou gia sena kai twra ta pernw ola piso...makria apo politika...etsi ki alios ola prokathorismena einai oti kai na les kai oti kai na leme ola kanonismena einai....ola sthmena...

Ανώνυμος είπε...

Απεραντη και ατελευτητος η βλακεια των Ελληνων. Σας πειραξε η αληθεια? Ποσες μα ποσες προδοσιες εγιναν τα τελευταια χρονια? Εδω η Ελλαδα χανεται απο το χαρτη και ο Χαρρυ Κλυν επρεπε να μεινει στη σατυρα μη τυχον και θιξει τους προδοτες? Εγω παντως μονο αντικειμενικες αληθειες διαβαζω εδω και οχι ωραιοποιημενες εικονες της πραγματικοτητας. Η αληθεια πολυ λεει ο Χαρρυ ειναι μπροστα μας. Θα τη βλεπουν τα παοδια και τα εγγονια μας( απο ποια χωρα θα τη βλεπουν δεν ξερω). Δ3ν ξερω αν μπορει να σωσει κατι ο Συριζα, η χρυση αυγη η οποιοδηποτε αλλο σχημα πλασσαρεται ως αντιπροταση αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι αυτους που αποδεδειγμενα κατεστρεψαν και εξακολουθουν να καταστρεφουν την Ελλαδα, μεχρι να πιασει πατο, δε θελω να τους βλεπω πουθενα και ποσο μαλλον στην " ομαδα διασωσης". Ο λογος σου Χαρρυ πιο μεσ6ος και περιεκτικος απο ποτε. Συνεχισε!

Ανώνυμος είπε...

Μπα τώρα που πέθανε ο Τσαρούχης τον λέμε μέγα;
Άϊ σιχτίρ αγνώμονες!

Ανώνυμος είπε...

13 Ιουλ, ’13 7:33 ΜΜ
Εγραψε:
Pitsirikos
http://pitsirikos.net

Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αποκλείστηκε η έξοδος της χώρας από
το ευρώ και το πέρασμα των τραπεζών υπό δημόσιο έλεγχο.

Τελικά, οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ κοντά στις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας,
οπότε η μόνη λύση που μας μένει είναι να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Κωλοτούμπα ολυμπιακών επιδόσεων ο Σύριζα.
Ευρώ και ξερό ψωμί.
Αντε να ψηφίσουμε όλοι σύριζα και επιτέλους να βγούμε μετά όλοι μαζί στους δρόμους να τους ρίξουμε όλους.