Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, οι πολιτικές «γλάστρες» της κυβέρνησης.


Μάταια προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ότι αποτελούν κάτι διαφορετικό από την κυβέρνηση Σαμαρά. Ότι έχουν βρε αδερφέ ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Προσπάθησαν με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο να κάνουν τη δική τους «επανάσταση» αλλά έφαγαν πόρτα. Στη συνέχεια...
η ΔΗΜΑΡ κατέθεσε πρόταση νόμου για να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί των σπιτιών των δύστυχων πολιτών για δύο χρόνια, αλλά εισέπραξε την άρνηση Χατζηδάκη. Ούτε καν του Σαμαρά. Τώρα πληροφορούμαστε ότι τα κόμματα αυτά φέρονται λέει ενοχλημένα από το κλείσιμο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης και τις απολύσεις των εργαζομένων (σοσιαλιστικά και αριστερά γαρ), αλλά και πάλι μένουν μόνο στην ενόχληση και στη θλίψη.

Τι πιο απλούστερο από το να πουν μια μόνο φράση; «Αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας προς την κυβέρνηση». Αυτόματα την ίδια στιγμή ο μεν Σαμαράς θα πάει σπίτι του, η δε ΝΔ θα περάσει στην ιστορία, εκεί όπου την περιμένει το ΠΑΣΟΚ.

Δεν το κάνουν όμως, όσο και αν "θλίβονται". Και δεν το κάνουν γιατί γνωρίζουν ότι θα χάσουν και τα ίδια αυτά κόμματα το λίγο μερίδιο της εξουσίας που τους αναλογεί και φυσικά θα περάσουν και αυτά στην ιστορία, μετά τις καταιγιστικές εκλογές που θα επακολουθήσουν. Προτιμούν λοιπόν να παίζουν το ρόλο της θλιμμένης «πολιτικής γλάστρας» με το σκεπτικό ό,τι ήθελε προκύψει.

Φυσικά ο Σαμαράς το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, γι’ αυτό και δεν τους λαμβάνει καθόλου υπόψη, κυβερνώντας στην ουσία αυτοδύναμα και εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές των πραγματικών αφεντικών της χώρας, εκμεταλλευόμενος τον πολιτικό φόβο τους.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάρη μου λεβέντη μου,δεν θα πέσει η τρικομματική, για τα μάτια της τελειωμένης από τους ξένους κρατικοδίαιτης ρουσφετολογικής κομματίλας της ΕΡΤ ΑΕ που εξέθρεψαν η σάπια πελατειακή δεξιά με την βαθιά υποκριτική εντελώς κρατικοδίαιτη και επιχορηγούμενη ψευδοαριστερά. Η τρικομματική θα πέσει όταν πάλι οι ξένοι το θελήσουν,μέσα στις συγκυρίες και προδιαγραφές που κλονίζουν τώρα τον Ερντογάν στην Τουρκία ... οι αριστεροί νομίζουν πως είναι ο λαός ο καταλυτικός παράγων .... να ακόμα ένας μύθος της ψευδοαριστεράς που αποδομείται από τα ξένα αφεντικά μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός έχει περάσει πλέον υπό τον έλεγχο του ιδεολογικού μανιχαισμού άπρο μαύρο,δεξιά αριστερά,ρατσισμός,
αντιρατσισμός,πατριωτισμός,αντιρατσιστική ψευδοφιλανθρωπία. Με αυτούς τους διχασμούς κατευθύνουν πλέον κοπάδια ηλιθίων χρήσιμων για το διεθνές νεοφιλελεύθερο σύστημα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΨΕΙΝ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΑΓΡΩΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΙΟΝΙΣΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΜΠΟΛΙΔΕΣ.ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ Α.ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Όλοι είναι μέρος του συστήματος ... οι κοκορομαχίες είναι για την κουτάλα και τα πλούτη που απορρέουν από την διαχείρηση της εξουσίας ... οι ψηφοφόροι όμως ελπίζουν σε εκλογές ... είναι κι αυτοί βολεμένοι σε κάτι και φοβούνται μην το χάσουν ... με αυτό τον τρόπο και με τους ψευδείς διχασμούς σε αριστερούς και δεξιούς η ηλιθιότητα και ο κρετινισμός κυριαρχούν ... καλό κουράγιο ...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΡΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...
Φαντάζομαι πως και εσύ θα συμφωνήσεις διαβάζοντάς το...

http://www.trelokouneli.gr/ochi-re-sis-den-simparastekomaste-stin-ert-diavaste-to-giati/#more-143519

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πουθενά και από κανέναν ενωτικός λόγος .... μόνον χρήσιμοι ηλίθιοι και προδοτικός εθνικός διχασμός .... ξέραμε τι είναι η χρυσή αυγή ..... τώρα όμως ξεμπροστιάζονται ανεπανόρθωτα οι πατριώτες αντιρατσιστές και ο κίβδηλος διχαστικός λόγος τους ...

Ανώνυμος είπε...

Τα κατάφεραν, το παιχνίδι το έίχαν κερδίσει προ αμνημονεύτων ετών,μας έχουν διχάσει όπως τους ιθαγενείς με χάντρες και καθρεφτάκια της ανύπαρκτης δεξιάς και αριστεράς ... δεν υπάρχει ένα πατριωτικό κ΄'ομμα να ενώσει τους έλληνες ..... παρά μόνον προδοτικά διχαστικά κόμματα ... είμαστε σάπιοι σαν λαός .... και αυτό πληρώνουμε τώρα ,,

Ανώνυμος είπε...

Τα σέβη μου στον 10 σχολιαστή και,

αναμένω πρωτοβουλίες αναλογες της ΕΡΤ και για πολλους αλλους κρατικοδιαιτους καρκινογονους οργανισμους, εστιες κομματοσκυλων διαφθοράς και απάτης.

Ανώνυμος είπε...

Η ανακοίνωση του Γ. Παπανδρέου για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Η κυβέρνηση με τη σημερινή της απόφαση, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά, με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, την υποκρισία και την ανευθυνότητα με την οποία πολιτεύτηκε η Νέα Δημοκρατία.