Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ!





Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Ο κ. Μυτιληναίος υποψήφιος αγοραστής της ΔΕΠΑ χρωστάει στην εταιρεία που θέλει να αγοράσει 182 εκατομμύρια ευρώ!!!
Αν χρωστάς όμως στην ΕΥΔΑΠ 700 ευρώ, σου βγάζουν το σπίτι σε πλειστηριασμό!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

“Υπάρχει μια μεγάλη ανομοιομορφία στο βιοτικό επίπεδο και τα εισοδήματα ανά την Ελλάδα. Οι κερδίζοντες, δηλαδή οι βιομήχανοι, οι έμποροι, οι κερδοσκόποι και οι μαυραγορίτες διάγουν εν πλούτω και χλιδή, το πρόβλημα δε αυτό ουδεμία κυβέρνηση το αντιμετώπισε αποτελεσματικά. Στο μεταξύ, οι λαϊκές μάζες περνούν μια άθλια ζωή.

Οι κερδίζοντες είναι…σχετικά λίγοι στον αριθμό και ο συνολικός πλούτος, τους περιεχόμενος εις το σύνολο του πληθυσμού, ελάχιστη βελτίωση των γενικών συνθηκών επέτρεπε. Αλλά ο πολυτελής τρόπος της ζωής τους εν μέσω της πτωχείας συντείνει στο να εξοργίζει τις μάζες και να υπογραμμίζει την δυστυχία των φτωχών. (…)

Ουδέν μέτρον ελήφθη από της απελευθερώσεως για να δοθεί χρήσιμη εργασία εις τους δυνάμενους να εργαστούν από το ευρύ στρώμα του πληθυσμού.

Η κλίκα αυτή είναι αποφασισμένη να υπερασπίσει με κάθε μέσο τα οικονομικά της συμφέροντα και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το τι μπορεί να στοιχίσει αυτό στην οικονομία της χώρας. Τα μέλη αυτής της κλίκας επιθυμούν να διατηρήσουν άθικτο το φορολογικό σύστημα που τους ευνοεί, με αληθινά σκανδαλώδη τρόπο.

Αντιτίθενται στον έλεγχο συναλλάγματος, γιατί αυτό θα τους εμποδίσει να εξάγουν τα κέρδη τους στις Τράπεζες του Καΐρου και της Αργεντινής.

Δεν διανοήθηκαν ποτέ να επενδύσουν τα κέρδη τους στη δική τους χώρα για να βοηθήσουν στην αναστήλωση της εθνικής οικονομίας”.

Αυτή είναι αναφορά (από το 1947) του πρώτου Αμερικανού τοποτηρητή στην Ελλάδα, Paul Porter. Από το βιβλίο του Βασίλη Ραφαηλίδη “Ιστορία (κωμικοτραγική)
του Νεοελληνικού κράτους 1830 -1974″.