Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

«Υπηρέτες» και παλληκάρια



ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ Ο ΕΝΑΣ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ!

Λίγο πριν περάσει την είσοδο του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς για το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε σύντομη συνομιλία με εργαζόμενους στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής.
Η αντιπροσωπεία των εργαζομένων κάλεσε τον κ. Σαμαρά να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Χαλκιδική. «Είσαι παλικάρι» του φώναξε μάλιστα ένας εργαζόμενος. Ποιος ήταν αυτός; Ο ίδιος εργαζόμενος που λίγους μήνες πριν φωτογραφιζόταν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής με ένα άλλο «παλληκάρι», τον Ηλία Κασιδιάρη.
Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «υπηρετεί την Χρυσή Αυγή».
ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΑΝΤΩΝΗ; ΠΑΕΙ, ΣΑΛΤΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ!

Πηγή (Κείμενο χωρίς σχόλια)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ......ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΠΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ.....ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η Χ.Α. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ (ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ)ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΙ Η Χ.Α.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥΣ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Χαρρυ ειδα σημερα στο MEGA οτι εβγαλε εκτακτο δελτιο για να μεταδωσει την ομιλια του Τσιπρα.Αραγε τα βρηκε ο αλεξης με τους μεγαλοκαναλαρχες που κατηγορουσε για διαπλοκη?Οσο και να τον διαφημίσεις εσυ και τα αμερικανάκια σας καμμένο χαρτί είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ GAY PARADE ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ… ΔΑΚΤΥΛΟΣ

http://ethnikismos.net/2013/06/08/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%84%CE%BF-gay-parade-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CE%BC%CE%B5/
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Το Athens Gay-Pride και ο ΤΣΕ

http://paspartoy.blogspot.gr/2013/06/athens-gay-pride_9.html

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα πριν 72 χρόνια σκλαβώθηκε, κάηκε, βασανίστηκε από τους Χιτλερικούς.
Σήμερα ένα 12%, αν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις, ψηφίζει τους νοσταλγούς του.
Κάτι έχει πάει πολύ λάθος σε αυτό τον τόπο.
Μα πάρα πολύ λάθος...

Ανώνυμος είπε...

Αν συνεχίσουμε έτσι σε μερικά χρόνια αυτός ο τόπος δεν θα λέγεται πλέον Ελλάδα αλλά ελαδιστάν από τους «μετανάστες» που με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν να εισβάλουν στη χώρα μας, ενώ παράλληλα εμείς προσπαθούμε να περάσουμε στις συνειδήσεις Ελλήνων νεοταξίτικα ήθη. (Τα gay pride εντάσσονται στο σχέδιο ορισμένων για την παγκόσμια μείωση του πληθυσμού και η Ελλάδα είναι μια από τις πρώτες χώρες που θα το υποστούν).
Με αυτά που γίνονται φυσικό είναι να στρέφονται πολλοί προς τους «Ναζί».

Χάρρυ, εγώ δεν ήμουν ποτέ και ούτε είμαι χιτλερικός και Ναζί για να τον θαυμάζω, εσύ όμως τι απόψεις έχεις για τον Στάλιν και τον Τσαουσέσκου;

Υπερβολές τα περί ολοκαυτώματος των Εβραίων που απαιτούν από όλους την αναγνώριση της γενοκτονίας τους από τους Γερμανούς χωρίς όμως οι ίδιοι να αναγνωρίσουν τις γενοκτονίες των Τούρκων εις βάρος των Ελλήνων του Πόντου της Μικράς Ασίας και της Θράκης (1,000,000 +) όπως επίσης των Αρμενίων (1,500,000) και των Ασσυρίων (800,000).

http://paspartoy.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3803.html

http://olasthnfora2.blogspot.gr/2013/06/1900-6.html