Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Μα καλά, πόσο Πορτοσάλτε είσαι;



"Για τον συγκεκριμένο κύριο η μετανάστευση των νέων είναι "κινητικότητα των εργαζομένων εντός της ΕΕ"  



 

Ένα είδος που ευδοκιμεί τα τελευταία χρόνια είναι οι μνημονιακοί δημοσιογράφοι. Το κοινό στην αρχή τους αντιμετώπισε με ενδιαφέρον. Στη συνέχεια το κοινό οργίστηκε ακούγοντάς τους στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις ή διαβάζοντάς τα αντιλαϊκά τους παραληρήματα. Πλέον η πλειοψηφία του κοινού τους αντιμετωπίζει ως γραφικές περιπτώσεις.


Το ότι δοκιμάζουν την κοινή λογική είναι γνωστό. Το ότι αποτελούν αστείες φιγούρες της χρεοκοπημένης μιντιοκρατίας, η οποία...

έχει καταστεί σήμερα εντελώς αναξιόπιστη, είναι και αυτό γνωστό. Όμως, ένας δημοσιογράφος ονόματι Άρης Πορτοσάλτε ξεπέρασε κάθε όριο γραφικότητας. Αυτός ο κύριος χαρακτήρισε τη μετανάστευση εξαιτίας της φτώχειας και της ανεργίας "κινητικότητα των εργαζομένων εντός της ΕΕ". Για αυτόν τον κύριο η αναφορά στο ζήτημα της μετανάστευσης της νεολαίας, συνιστά "κλαψούρα" και βέβαια για τον κύριο αυτό δεν υπάρχει καμία αιτιολογία για την ζοφερή αυτή πραγματικότητα.



Δείτε το tweet, το οποίο οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και μνημείο γελοιότητας, του κυρίου Άρη Πορτοσάλτε (φερόμενου και ως δημοσιογράφου).


Από periodista

1 σχόλιο:

Αριστοφάνης είπε...

Η κινητικότητα του μυαλού του φταίει ή το βρώμικο χρήμα που τον ταϊζει το τροϊκανό σκυλολόι;