Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Εχουν έτοιμο τον Βορίδη σε περίπτωση που ο Ρουπακιώτης βρει την χαμένη του αξιοπρέπεια και παραιτηθεί!



«Ταφόπλακα» στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη επιχειρεί να βάλει η ΝΔ, η οποία σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στην Βουλή, αποφάσισε ότι το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο είναι επαρκές και ότι η ΝΔ δεν θεσπίζει ιδιώνυμο αδίκημα, καθώς αυτό θα παραβίαζε την ελευθερία της έκφρασης.
Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος το γενικός γραμματέας της κυβέρνησης κ. Π. Μπαλτάκος, ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, κ. Χρ. Λαζαρίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Χ. Αθανασίου, ο πρώην υπουργός κ. Πρ. Παυλόπουλος, ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ κ. Αθ. Μπούρας και ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κ. Αν. Νεράντζης.
Αυτά γράφει το ΒΗΜΑ στην ιστοσελίδα του. Δείτε και την άποψή μας για την αναξιοπρέπεια του Ρουπακιώτη!
Eκεί στη χαζοΔΗΜΑΡ, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν καν την αξιοπρέπεια να παραιτηθούν όταν τους φτύνουν.
Είναι κατάντια για τον Ρουπακιώτη να του τρίβουν στη μούρη το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και να μην έχει την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί.
Παρόμοιες πατσαβούρες είχε φάει στη μάπα και ο Μανιτάκης. Αμφότεροι παραμένουν κολλημένοι στις καρέκλες τους.
Τους παραμυθιάζει και ο Πάστορας Κουβέλης με αποτέλεσμα να κάθονται σούζα, γέροι άνθρωποι, και να μην έχουν την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-πολιτική και προσωπική- να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ!
Οπως ολα δείχνουν ο Τάκης Μπαλτάκος θα τους βάλει να ξυρίσουν και τα μουστάκια, που δεν έχουν, για να χαρεί η Μαρία Σπυράκη.
Στο μεταξύ η Γεννηματά αναζητεί τον Βενιζέλο ο οποίος κάνει αντάρτικο στον Γιώργο από τη Γερμανία.
Πάντως αν οι Ρουπακιώτης-Μανιτάκης είχαν την αξιοπρέπεια να παραιτηθούν θα έδιναν την ευκαιρία σε νέα φωτεινά μυαλά της ΔΗΜΑΡ να βγουν μπροστά και να μας εντυπωσιάσουν με τις ικανότητές τους, όπως για παράδειγμα ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Σταμάτης Μαλέλης, η Πετρούλα, ο Μπίστης.
Σύμφωνα τέλος με πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" το Μαξίμου έχει έτοιμο τον Βορίδη για την θέση του Ρουπακιώτη!
Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επίσης είναι και ένα σωρό ρεμπέτικα που μιλούν άσχημα για της γυναίκες ή για κάποια γυναίκα!
Να καταργηθούν και αυτά; αφού παροτρύνουν σε βιαιοπραγίες κατά φύλλου;
Όταν ένας νόμος για να θεραπεύσει μια πληγή ανοίγει 40 νέες, δεν είναι σωστός.
Και η δημοκρατία μόνο με δημοκρατικούς κανόνες εγκαθίσταται, όχι με το ζόρι.