Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Με άδεια Μπουτάρη προσευχή για μουσουλμάνους σπουδαστές στο Γενί Τζαμί









Μετά από 90 χρόνια μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν στο κτίριο Χαμιντιγέ >>>

Το κάλεσμα του ιμάμη σε προσευχή ακούστηκε για πρώτη φορά έπειτα από 90 χρόνια στο πρώην Γενί Τζαμί της Θεσσαλονίκης, που χρησιμοποιείται χθες ως εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Ο χώρος παραχωρήθηκε στους σπουδαστές της Ιερατικής Σχολής, του γνωστού Μεντρεσέ, της Κομοτηνής από το Δήμο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.




Τους περίπου 50 σπουδαστές και τη συνοδεία τους υποδέχτηκε στην είσοδο του ιστορικού κτιρίου στις 30 Μαρτίου ο ίδιος ο δήμαρχος.
Ακολούθησε παρουσίαση του χώρου από ξεναγό και στη συνέχεια τελέστηκε η μεσημβρινή προσευχή.
Στην όλη εκδήλωση παρών εκτός από τον κ. Μπουτάρη ήταν και ο συντονιστής μειονοτικής εκπαίδευσης Ροδόπης-Έβρου, Νίκος Παπαγεωργίου.
Οι σπουδαστές του Μεντρεσέ και οι καθηγητές τους επισκέφθηκαν επίσης στη Θεσσαλονίκη το Λευκό Πύργο και τη Ροτόντα.



Σε μας, τους ΠΟΝΤΙΟΥΣ, όμως, ο τουρκολάγλος Βεζύρης της ΣΕΛΑΝΙΚ, αρνήθηκε την πλατεία Αγ. Σοφίας για να τιμήσουμε τα 353.000 θύματα της Κεμαλικής θηριωδίας.
Γιάννη Μπουτάρη, να μη σε δω μπροστά μου, γιατί το μόνο που θα επιθυμούσα σ’ αυτήν την  περίπτωση, θα ήταν να σε φτύσω…

Βασίλης Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Καλαμαριάς

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκεί δεν είναι που χέστηκε η Φατμέ???

Ανώνυμος είπε...

Σιγά-σιγά τα συντρόφια των ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ και όλων των υπόλοιπων «δημοκρατικών προοδευτικών» δυνάμεων θα αρχίσουν να βαπτίζουν τα παιδιά τους με μουσουλμανικά ονόματα, όπως Αμπντούλ, φατμέ κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως υπάρχουν πολλοί «δικοί» μας πόντιοι που ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα τον ξαναψηφίσουν Χάρρυ.

Ανώνυμος είπε...

Αν πάμε αύριο το πρωί στο Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης και του ζητήσουμε την Αγιά-Σοφιά για να προσευχηθούν Ελληνες θα μας τη δώσει???
Τι είπατε ότι θα μας δώσει???

Οταν λοιπόν Κε Μπουτάρη εσύ δίνεις μόνος σου αυτό που ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι ο άλλος ΔΕΝ θα σου δώσει ποτέ, ξέρεις πως λέγεται αυτό?
ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ & ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

Και κάτι ακόμα:
Και το 1400 μ.Χ. και το 0 αλλά και το 1400 ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Εμείς λοιπόν έχουμε ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να διεκδικούμε την Κων/λη από τους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ και όχι δήμαρχοι της κακιάς της ώρας να επιτρέπουν στους ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, αυτό που αυτοί δεν επιτρέπουν σ' εμάς ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΈΝΗ (για ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ελπίζω ακόμα!) ΚΩΝ/ΠΟΛΗ!!!

@Προς 1ο Ανώνυμο:
"ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ ..."
Αν δλδ δεν είσαι Χρυσή Αυγή δεν θεωρείσαι -κατά τη γνώμη τους- Ελληνας!!!
ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

Από τη μία λοιπόν έχουμε τη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ της Χρυσής Αυγής να θεωρεί Ελληνες μόνο τους δικούς της και από την άλλη έχουμε την ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ του Μπουτάρη να "ΧΑΡΙΖΕΙ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ "ΚΑΥ@#ΣΕ"!!!

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τον Μπουτάρη δέν τον έκαναν δήμαρχο οι φασίστες όπως τους αποκαλείς χρυσαυγίτες, αλλά οι ψηφοφόροι των άνωθεν κομμάτων μαζί με τους λάθρους τους.

Ανώνυμος είπε...

Και το γεγονός αυτό, αναιρεί φαντάζομαι το ότι τα χρυσά αυγά είναι φασίστες;

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσύ επέμεινε, τον ΦΑΣΙΣΤΑ τον Μπουτάρη όπως εσύ ο ίδιος τον χαρακτήρισες πάντως μόνο φασίστες θα μπορούσαν να τον ψηφίσουν. Υπάρχει ο μαύρος φασισμός (ιταλικής προελεύσεως λέξη που χαρακτηρίζει τον αυταρχισμό), ο κόκκινος φασισμός (Στάλιν, Πολ Ποτ, Κιμ Γιονγκ Ιλ «κόκκινα μπουμπούκια» όλοι τους) αλλά υπάρχει και ο ατομικός φασισμός που είναι ο χειρότερος απ΄ όλους.