Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΤΟ 30% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΤΙΜΑ ΠΩΣ "ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ" ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ...





Σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Metron Analysis για την Ελευθεροτυπία, το 30% των ερωτηθέντων θεωρεί πως “στη δικτατορία ήταν καλύτερα τα πράγματα από ότι σήμερα”...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ!
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ; ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ, ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΕΡΚΕΛ ΕΣΕΙΣ…

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

30% προτιμα την εθνοπροδοτικη χουντα, τους αλητες που παρεδωσαν την Κυπρο στους τουρκους αφου πρωτα φροντισαν να αποσυρουν την Ελληνικη μεραρχια απο αυτο.
Αλλα θα μου πεις οτι εδωοι μισοι ψηφισαν σαμαροβενιζελους και οι πιο ηλιθιοι ολων στηριξαν νεοναζι...

Και μετα αναρωτιεται καποιος γιατι η Ελλας ειναι πλεον σε μεγαλυτερο χαλι απο οποιαδηποτε αλλη χωρα στην Ευρωπη

Ανώνυμος είπε...

Ilithioi i xounta einai kalyteri apo auto pou lete simera kai kala dimokratia zito i 21 4 1967...aaaa ree papadopoule pou eisai re giorgare trizoun ta kokala sou!!!

Γιάννης Αγιάννης είπε...

"Ε, ρε, Παπαδόπουλος που μας χρειάζεται". Ιδού το επίγραμμα στην εθνική μας ταφόπλακα...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το 30% νιώθει πως η 7ετία ήταν ποιό δημοκρατική από αυτό που ζούμε τώρα;
Η "δημοκρατία" που ζούμε σήμερα δεν ξεπούλησε και αυτή την Κύπρο; Δεν ξεπουλάει τον φυσικό πλούτο της χώρας; Δεν ξεπουλάει επιχειρήσεις που τα πάγια τους είναι κλάσμα του τιμήματος; Δεν έχει γκαίμπελς που θα έκαναν τον αυθεντικό γκαίμπελς να νιώθει ψιλικατζής; Δεν χρησιμοποιεί δυνάμεις καταστολής με τρόπο που θυμίζουν καραΧΟΥΝΤΑΡΑ; Αλήθεια, ξέρει κανείς πόσοι αυτοκτονούσαν κατά την διάρκεια της ΣΚΑΤΕΝΙΑΣ 7ετίας;
Και όλα αυτά είναι απλώς ενδεικτικά της κατάστασης που ζούμε σήμερα.

Ναι, το '67-'74 ίσως και να ήταν καλύτερα απο σήμερα, αλλά, τι θέλουμε; Να ζούμε σε ένα βόθρο 1 εκατοστό πριν ξεχιλήσει ή σε ένα βόθρο 99 χιλιοστά πριν αρχίσει να μοιράζει το περιεχόμενο του αριστερά και δεξιά; Ίσως και αυτό να περιμένουμε, να φθάσουμε στο χείλος ώστε να μπορέσουμε να αναρριχηθούμε και να αρχίσουμε να τον αδειάζουμε.
Η δύναμη είναι στα χέρια μας, ας μην αφήσουμε να προχωρήσει ο χρόνος και να ζήσουμε άλλη μια 7ετία χούντας.

Thomas Heggli είπε...

Εγώ λέω ντρέπομαι που κάποια στιγμή μια εξαετία δικτατορίας ήταν καλύτερη από τους πριν και τους μετά. θα πω κάτι που λέει τώρα πια ο περισσότερος λαός. Αναπολούν το παρελθόν ανάμεσα στο 1967 και το 1973. Που ήταν έξι χρόνια και όχι επταετία διότι τον τελευταίο χρόνο ήταν ο Ιωαννίδης. Τότε που ένας μισότρελος αξιωματικός του ελληνικού στρατού επειδή συνέβαιναν ακριβώς τα ίδια πράγματα που συμβαίνουν σήμερα, σήκωσε το ανάστημα του και μαζί με δύο τρεις άλλους έκαναν επανάσταση, κατέλαβαν την εξουσία και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις πάλι σεβασμού και αυτοσεβασμού προς το περιβάλλον μας, προς τους γύρω μας, με συνέπεια αυτά τα έξι χρόνια η Ελλάδα να ορθοποδήσει και να πάμε προς το καλύτερο. Και ήρθε η γενιά του Πολυτεχνείου το 1973 και κατέλυσε τα πάντα. Δημοκρατία, αξιοκρατία τα πάντα. Απόλυτη ισοπέδωση.
Έφτασαν, λοιπόν, οι άνθρωποι που χρόνια ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κλπ να λένε: «ρε γαμώτο κοίτα να δεις που τελικά τότε ήταν καλύτερα». Αυτό δεν είναι ντροπή; Να φτάσεις στο σημείο δηλαδή να αναπολείς το παρελθόν μιας δικτατορίας στρατιωτικών οι οποίοι κατέλαβαν την εξουσία διά της βίας, διότι αυτό που συνέβαινε τότε ήταν η πραγματική βία συγκεκαλυμμένη, γιατί τώρα αυτό που συμβαίνει είναι βιασμός. Δεν σου βιάζουν την ψυχή και τη ζωή σου; Εσένα και της οικογένειάς σου από το πρωί σε καθημερινή βάση. Σου περνάει μέτρα τα οποία είναι δυσβάσταχτα. Ρε παιδάκι μου δεν γίνεται να σηκώνω κάθε μέρα 180 κιλά που μου βάζεις στην πλάτη, ενώ εγώ μπορώ να σηκώσω μέχρι 60. Άρα γιατί μου βάζεις και ακόμα μου βάζεις; Γιατί θες να με ισοπεδώσεις. Είναι σκόπιμο, δεν είναι τυχαίο. Δεν αντέχει τα βάρη τα επιπλέον ο κόσμος ο οποίος ευθύνεται, αλλά του βάζουν κι άλλα βάρη γιατί; Για να τον σκοτώσουν ή να τον αναγκάσουν να εξεγερθεί και να γίνει ότι έγινε στη Χιλή, την Τυνησία, το Ιράκ κλπ. Έτσι απλά είναι τα πράγματα».

CooLis είπε...

Θέλεις Παπαδόπουλο μαλάκα;

Ανώνυμος είπε...

Δεν "υπέκυψαν" στην Μερκελ. Υπαλληλοι της, ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Με το έβγαλε ο Παπαδόπουλος το ΦΕΚ για τα πετρέλαια έβαλαν τον Ιωαννίδη να ανατρέψει.

Ανώνυμος είπε...

Είναι γεγονός πως απο τη χουντα ωφελήθηκαν καποιες επαγγελματικές ταξεις
αγρότες ταξιτζήδες φορτηγατζηδες ξενοδοχοι, εκδότες.
γι αυτο και τη νοσταλγούν!
Τα θαλασσοδανεια των αγροτων και των ξενοδοχων, καποιοι αλλοι τα πλήρωσαν!

Με την πτωση της χούντας, ολοι αυτοι οι ωφελημενοι, ψηψισαν ΠΑΣΟΚ.
Εφαγαν κι απ τον Ανδρεα το καταπέτασμα και τωρα που τα δανεικα τελειωσαν, θα ψηφισουν λενε...Χ.Α.
Με παπατζήδες κι απατεώνες δεν φτιαχνεις κόμμα,
ουτε καν φασιστικό!

Θεμιστοκλης είπε...

παιδια δεν ειμαι υπερ της χουντας αλλα διαβαστε και ενα βιβλιο να ενημερωθειτε.
οταν εγινε ο δευτερος αττιλας κυβερνουσε ηδη ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ο οποιος ειπε πως η κυπρος ειναι μακρυα για να μπορεσουμε να την βοηθησουμε.

χουντα τοτε χουντα τωρα η διαφορα ειναι πως τοτε ειχαμε περισσοτερες ελευθεριες οσο και αν φαινεται παραλογο.

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε απλυτε!!!!

ΚΟΝ είπε...

Ειμαστε ο μοναδικος λαος του κοσμου με τοσο μεγαλη δοση ακροδεξιας και ακροαριστερας συγχρονως μεσα μας! Δεν ειμαστε σε εμφυλιο πολεμο εντος της κοινωνιας μας, ειμαστε σε εμφυλιο πολεμο μεσα μας, και για αυτο δεν ειμαστε "φιλαθλοι" αλλα "οπαδοι"! Χρειαζομαστε αρχηγο για να τον ανατρεπουμε και νομους για να μην τους τηρουμε! Αλλα το χειροτερο: χρειαζομαστε προβληματα για να ριξουμε την ευθυνη σε αλλους, ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ!
Καποιοι το εχουν καταλαβει αυτο εδω και πολλααααα χρονια, και μας κυβερνανε χωρης καν να πατανε το ποδι τους εδω!

Ανώνυμος είπε...

Το να γράφει ο καθένας τις απόψεις του δημόσια την περίοδο της περιβόητης επταετίας ήτανε αδιανόητο.Η αντίθετη άποψη είχε συνέπειες( ξύλο φυλακή εξορία). Και τότε ευνοήθηκαν οι ημέτεροι με θαλασσοδανεια και η προίκα που μας άφησε η χούντα ήτανε η Κύπρος. Το ότι οι μετέπειτα κυβέρνησεις τα κάνανε σκέτα αυτό δεν σημαίνει ότι η χούντα ήτανε καλή μην μπερδεύεται.

Ανώνυμος είπε...

Ο πασοκος πήγε στον Σύριζα ΞΥΠΝΆ!!!!
Αυτοί που ψήφιζαν ΛΑΟΣ πήγαν στην ΧΑ
ΞΥΠΝΆ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://thalamofilakas.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7343.html

εδώ είναι η καλύτερη ανάλυση που έχω διαβάσει

Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

Για όσους λένε ότι επί χούντας δεν υπήρχε ελευθερία λόγου ενώ τώρα υπάρχει, ας δουν λιγάκι αυτή την φωτό.

https://lh3.googleusercontent.com/-MKohkhEVY3s/UWj9gVZdXEI/AAAAAAAAAFE/p0lmcY94w9s/w267-h428-p-o/lollitop_dnt_matrix8927521345.jpg

Το ίδιο σχεδόν γίνεται και τώρα, εξ΄άλλου θα ακούσατε για τα δυο blog που πρόσκεινται στην συγκυβέρνηση και που τα αμείβουν με 150,000€ το καθένα, χώρια για τα υπόλοιπα ποιος ξέρει πόσα blogs του χιλιάρικου.
Αυτός δεν είναι ένας τρόπος φίμωσης των υπόλοιπων;

Ανώνυμος είπε...

Agapite pseutosyrizaie klynn! prwin pasokos twra syrizaios! tha mou peis... giati? thimasai mia photo pou edeixnes gia olo to sapio politiko sustima etsi? o TSIPRAS TIS ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ poy itan ROUFIANAKO?????? ITHOPIE TIS PLAKAS!!!!!!

Kaimene gumnosaliaga! ougagaboom sto theatro ougagaboom kai stin zwh sou! AISXOS!!! APO ENAN 25AXRONO POU ATOMA SAN KAI ESENA MOU GAMISAN TO MELLON!!!

Ανώνυμος είπε...

EΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ