Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

200.000 ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ Ο ΑΡΧΙΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ





ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ, Ο ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΟΔΕΨΕ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ! 200.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ… Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ…

Υπογλώσσια χρειάστηκε ο Ευ. Βενιζέλος βλέποντας τον λογαριασμό από τα ταξιδάκια αναψυχής του Γ. Παπανδρέου.|
παπανδρεου
Τον Μάρτιο του 2012 έφτασε στην Ιπποκράτους ο λογαριασμός για την μετάβαση του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρικα τον Ιανουάριο του ίδιου χρόνου για την ετήσια Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Βλέποντας λοιπόν τη… λυπητερή, ο κ. Βενιζέλος κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό.
Περίπου 200.000 ευρώ ήταν το κόστος του ταξιδιού στην Κοστα Ρικα. Αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία χλιδάτα, γεύματα με «χρυσά κουτάλια» και άλλες σπατάλες που ο Γ. Παπανδρέου φυσικά τα χρέωνε στο κόμμα.
Ανάλογο αίτημα για την κάλυψη εξόδων από το ΠΑΣΟΚ διατυπώθηκε και τον Απρίλιο του 2012 για να πάει ο ΓΑΠ σε σύνολο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο Κειπ Τάουν.
Όταν ο κ. Βενιζέλος αντέδρασε, ο Γιώργος του απάντησε : «Είναι προς τιμήν του ΠΑΣΟΚ ότι εκλέχτηκα και πάλι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς».
Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Τι θα πει ραγιάς;

Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει τους μπάτσους του Τούρκου, που είναι σκλάβος του φόβου του. Ο ραγιάς είναι μισός άνθρωπος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα. Τον κυνηγάς και κρύβεται. Τον δέρνεις και ακόμα σκύβει. Τον σκοτώνεις και σωπαίνει...»

Ίων Δραγούμης, 1878-1920

Ανώνυμος είπε...

Τι εμποδίζει το Πασοκ,
να απαιτήσει από τον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς,
να επιστρέψει αυτά τα χρήματα,
στα ταμεία του ?

Λεπτά έχει.
Το Χάρβαρντ καλοπληρώνει.
Έκανε την πρακτική του τζάμπα, στην καμπούρα μας,
τώρα αμοίβεται για την μετάδοση των γνώσεων που απέκτησε.
Άς πληρώσει.

Τι το κάνανε το κόμμα ?
Άλλος γ....., άλλος πληρώνει ?