Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Public Issue: Επικράτηση ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογική επιρροή και παράσταση νίκης

Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογική επιρροή και παράσταση νίκης, βελτίωση της δημοτικότητας του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και αποδυνάμωση της θετικής άποψης για το ευρώ καταδεικνύει το νέο Βαρόμετρο της Public Issue, με την τρικομματική κυβέρνηση και τον Αντώνη Σαμαρά να διατηρούν τα πρωτεία στον τομέα της καταλληλότητας.

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ...

Αναλυτικά, στο μέτωπο της εκλογικής επιρροής, ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί την πρώτη θέση την οποία είχε καταλάβει στο Βαρόμετρο Φεβρουαρίου, αυξάνοντας το ποσοστό του στο 29,5% (+0,5) και διευρύνοντας τη διαφορά του συγκριτικά με τη Νέα Δημοκρατία (28,5%) στη 1 ποσοστιαία μονάδα.



Στην τρίτη θέση παραμένει η Χρυσή Αυγή, με ποσοστό 10%, υφιστάμενη ωστόσο απώλεια 1,5 μονάδων σε σχέση με το Βαρόμετρο Φεβρουαρίου, οπότε βρισκόταν στο 11,5%.

Σε μονοψήφιο επίπεδο επιρροής παραμένουν όλες οι υπόλοιπες κοινοβουλευτικές παρατάξεις, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες να βρίσκονται στάσιμοι στο 8%, το ΠΑΣΟΚ να καταγράφει οριακή άνοδο 0,5 μονάδων, «σκαρφαλώνοντας» στο 7,5%, τη ΔΗΜΑΡ να ακολουθεί «ακινητοποιημένη» στο 6%, και το ΚΚΕ να κατατάσσεται τελευταίο με επιρροή της τάξης του 5,5%.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αλλαξτε την θεση Χ.Α. και Ν.Δ. και η δημοσκοπηση ειναι εγκυρότατη.

Unknown είπε...

X.A. Eivai n lisi.

Ανώνυμος είπε...

to kouradi sou einai i lisi

Ανώνυμος είπε...

Άντε Χάρρυ, να γίνει επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝΕΛ κυβέρνηση για να ανεξαρτητοποιηθεί πρώτα η Θράκη, έπειτα να αναγνωριστούν τα Σκόπια ώς Μακεδονία, να παραδώσουμε το Αιγαίο (το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια) του και τα Δωδεκάνησα στην φίλη και σύμμαχο μας Τουρκία γιατί τα δικαιούται, να φέρουμε άλλους τόσους μετανάστες σε αυτό το κράτος για μία πολυπολιτισμική κοινωνία και το κυριότερο να χαρείς επιτέλους και σύ λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα είναι αντικειμενικός ο ΣΚΑΕΙ και η Public Issue του Αλαφούζεμπεργκ, ε Χάρρυ;

http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/03/toy-public-issue-public-issue-37.html

Ανώνυμος είπε...

Ένας στους δύο μου λέει ότι θα ψηφίσει ΧΑ αφού έλεγαν 3% πριν τις εκλογές και πήρε 7% τώρα θα πάρει πάνω από 20%