Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΟΤΑΝ Η Μ@Λ@ΚΙ@ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ… (ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ!)





Βρήκαν το πολιτικό πτώμα του νεραϊδοχτυπημένου ποδηλάτη υπεραθλητή και διαφημιστή της παγκοσμιοποίησης, του πολιτικού εγκληματία που ανατίναξε από τα θεμέλια το κράτος των Ελλήνων, βυθίζοντας στην απόγνωση και στην ατιμωτική φτώχεια του Έλληνες και το λιθοβολούν εχθροί και φίλοι, συνεργάτες και συνένοχοι, στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι αυτοί δεν έχουν καμιά ευθύνη για την Εθνική Τραγωδία που είναι μεγαλύτερη ακόμα και αυτής της Μικρασιατικής Καταστροφής!
Στην ουσία η κύρια ευθύνη δεν ανήκει στον ημιπαράφρονα πράκτορα Παπανδρέου, ούτε στους ξεσκονιστές και στους κηπουρούς της αυλής της Παπανδρεϊκής μαφίας.
ΕΜΕΙΣ, ΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ…
Την πέτρα του αναθέματος, λοιπόν, στον εαυτό μας, που έδωσε το 44% στον μυαλοσακατεμένο ΓΑΠ για να καταστρέψει τη χώρα και την πλειοψηφία στο Σαμαρά των Ζαππείων για να μας σώσει… (αποτελειώσει!!!)
Μέχρι που και ο ηλίθιος ακόμα υπάλληλος των τραπεζών, Παπαδήμιος ο μάλαξ, είχε αποδοχή 80% μόλις τον τοποθετήσανε στον πρωθυπουργικό θώκο οι διεθνείς τοκογλύφοι!
ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ… Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: