Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...



«Nτροπή για την Ευρώπη αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα»



 «Ντροπή της Ευρώπης», χαρακτήρισε την Ελλάδα ο Μάρκους Λένινγκ, εντεταλμένος της γερμανικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των μεταναστών στη χώρα μας, ζητώντας μάλιστα την παρέμβαση του ΟΗΕ
(Δείτε εδώ)

Μιλώντας στην εφημερίδα “Suddeutsche Zeitung” ο Λένινγκ ανέφερε πως το κράτος δεν μπορεί να σταματήσει τις επιθέσεις των ακροδεξιών. «Από την μία πλευρά παρατηρούνται ελλείψεις στην περίθαλψη, από την άλλη δεν επαρκεί η προστασία που παρέχεται από τις επιθέσεις ακροδεξιών. Αυτός ο συνδυασμός είναι εξαιρετικά ανησυχητικός» συμπλήρωσε.

Στο στόχαστρο του Γερμανού εντεταλμένου μπήκε και η πολιτική βούληση της κυβέρνησης αφού δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αν στην Ελλάδα υπήρχε η βούληση να δοθεί βοήθεια στους μετανάστες, αυτό θα έπρεπε να γίνει. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να ασχοληθούν με αυτό το θέμα»

Επιπλέον ο κ. Λένινγκ προτείνει στην Ελλάδα να ζητήσει βοήθεια από διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση του προβλήματος. «Αν η Ελλάδα δεν είναι σε θέση μόνη της να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, πρέπει να σκεφτεί κανείς, μήπως διεθνείς οργανισμοί όπως οι υπηρεσίες του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες πρέπει να ενεργοποιηθούν».

Εν τω μεταξύ, η Διεθνής Αμνηστία, σε έκθεσή της που δημοσιεύθηκε χθες, επέρριψε στην Αθήνα απάνθρωπη μεταχείριση των μεταναστών. Στην έκθεση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι Έλληνες συνοριοφύλακες σε πολλές περιπτώσεις άφησαν ανθρώπους να πεθάνουν, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν από τον εμφύλιο πόλεμο στην Συρία.


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να τα λέει αυτά ο ευρωπέος «φίλος» μας Μάρκους Λένινγκ που μας «αγαπάει» τόσο πολύ έτσι θα είναι.
Και δέν πρόκειται για μετανάστες που ήρθαν στην χώρα μας με κανονικά χαρτιά κατόπιν προσκλήσεων επειδή λόγω της μεγάλης βιομηχανίας που τάχατες έχουμε (τρομάρα μας) υπήρξε ζήτηση εργατικών χεριών, αλλα για λαθρομετανάστες.

Ανώνυμος είπε...

Και αφού ετούτος σε αντίθεση με μάς είναι «ανθρωπιστής», ας ενδιαφερθεί λίγο και για τους έλληνες που οι χώρες τους σε συνεργασία με τους πολιτικούς μας τους τους έφτασαν σε σημείο να αυτοκτονούν, και απο πάνω να έχουν και την εγκληματικότητα των «μεταναστών» τους.
Και στο φινάλε αφού αυτοί είναι «ανθρωπιστές, ας ανοίξουν τα σύνορα τους για να πάνε στις χώρες τους που στο κάτω-κάτω εκεί θέλουν να πάνε και οι «μετανάστες» αλλα τους εγκλώβισαν εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Άντε εσείς που ανησυχείτε για τα δικαιώματα των (λαθρο)μεταναστών, ανοίξτε τα σύνορά σας να γίνει το Βερολίνο ...Μεταξουργείο και η Alexanderplatz να γίνει ...Πλατεία Ομονοίας! Να δείτε τη γλύκα!