Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

MIA ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ κ. ΠΑΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο γεμάτα είναι και τα όπλα τών στρατιωτών που συνοδεύουν στον επιτάφιο

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χάρυ Κλυν, δεν πιστεύω να υποστηρίζετε τον Σύριζα με τον Νάσο Θεοδωρίδη, που ζητά ν' αναγνωρίσουμε τα Σκόπια ως ΜΑκεδονία, και ζητά ψύχραιμες ματιές για τον Πόντο και το '40 .Αλλά, όλα για το αντιμνημόνιο και γαργάρα τα πάντα; http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=617492

Ανώνυμος είπε...

Για την Γενοκτονία των Ποντίων
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/05/2012
Πριν από έναν (!) χρόνο (στις 20 Μαΐου 2011) η "Αυγή" δημοσίευσε άρθρο του τακτικού αναγνώστη μας Νάσου Θεοδωρίδη, ο οποίος αναπτύσσει τις απόψεις του για την "εθνικιστική οπτική" σχετικά με τη Γενοκτονία των Ποντίων. Το άρθρο βρήκαν και μετά από έναν χρόνο διαδίδουν στο Διαδίκτυο κυρίως ακροδεξιές ομάδες, όχι με στόχο να συμβάλουν στην ιστορική διερεύνηση της Γενοκτονίας, αλλά για να δημιουργήσουν εντυπώσεις εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επαναλαμβάνουμε ότι η "Αυγή" δεν λογοκρίνει, αλλά σέβεται τη διατύπωση απόψεων όχι μόνο για το παρόν, αλλά και για το παρελθόν. Δημοσιεύουμε σήμερα κείμενο - απάντηση του Γιάννη Χατζηαντωνίου τονίζοντας ότι τα προβλήματα, για τα οποία καλείται να αποφασίσει ο λαός μας, δεν ανάγονται στις αρχές του 20ού αιώνα.
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=690075

Ανώνυμος είπε...

Πριν από 1 χρόνο ο Νάσος Θεοδωρίδης δημοσίευσε αυτό το κατάπτυστο άρθρο στην επίσημη εφημερίδα τού ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από έναν χρόνο και τον ντόρο που έγινε, η Αυγή δημοσίευσε μία απάντηση, ενώ το ΣΥΡΙΖΑ "τιμώρησε" τον Θεοδωρίδη κάνοντάς τον Βουλευτή.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΜΑΤΑ Η ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ....ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ.....