Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΦΤΟΥ ΣΟΥ... ΜΗ ΒΑΣΚΑΘΕΙΣ ΨΥΧΡΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...



Βενιζέλος: «Η συζήτηση για τους έλληνες καταθέτες στην Ελβετία εκθέτει τη χώρα»


ΠΟΣΟ ΣΑΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΝΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ;

ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΚOΜΜΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ που κυκλοφορείς ακόμα ελεύθερος μεγάλεεεε τεράστιεεεεεεε μπουρδολόγεεεεεε ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΛΟΟΟΟΟ εκθέτεις το ανθρώπινο είδος.

pashalis70 είπε...

Ρε καραγκιοζάκια, όλοι εσείς που τα χώνετε στο Χάρρυ, τι κόμπλεξ πρέπει να κουβαλάτε. Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι που μέσα στο διαδίκτυο των χιλιάδων blogs και sites να επιλέγεις αυτό που δεν σε εκφράζει, μόνο και μόνο για να ξεράσεις τη χολή σου; Αυτό δε σημαίνει ότι συμφωνώ σε όλα με αυτά που γράφει ο Χάρρυ, αλλά όλοι εσείς πρέπει να φάτε πολλά καρβέλια για να τον φτάσετε. Τουλάχιστον, αν θέλετε να καταθέσετε την αντίθετη άποψή σας, επιχειρηματολογήστε, μη βγάζετε στο κείμενο το (χαμηλό) επίπεδό σας.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς το σχόλιο σου αναφέρετε για το σχόλιο που έκανα πάνω από εσένα Pashalis 70.Μόνο που άδικα έριξες την χολή σου για το σχόλιο μου γιατί δεν αναφέρεται στον Χάρρυ αλλά στον Βουβουζέλο.Πρόσεξε το σχόλιο κάτω απο την φωτογραφία με την δήλωση του και θα καταλάβεις.Βενιζέλος:Η συζήτηση για τους......εκθέτει την χώρα.
Έτσι για για τους τύπους.......