Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!




Μαϊμού τυφλοί και ανάπηροι, φαντάσματα συνταξιούχοι, διπλοθεσίτες, τριπλοθεσίτες, εγκάθετοι δημόσιοι υπάλληλοι, διευθυντές, παραδιευθυντές, κλαδικοί, παρακλαδικοί, παρακρατικοκλαδικοί, διαπλεκόμενοι, αφορολόγητοι, ευνοούμενοι, βαλιτσοκουβαλητές, φοροφυγάδες, λαθρέμποροι, μεσάζοντες, μιζαδόροι, αρπαχτατζήδες, Ελληνοποιημένοι, μετανάστες, λαθρομετανάστες, πολιτικοί πρόσφυγες, ομογενείς, βουτηχτές, καταχραστές, μαϊμουδοπρομηθευτές, συνδικάλες, πλαστογράφοι, νταβάδες, γραφειοτυπάδες, ακόλουθοι, εκπρόσωποι, απρόσωποι, ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες... και... και... και... ΟΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ γραμμένοι στα κομματικά κιτάπια με σταυρό δίπλα στα ονόματά τους, διπλό και τριπλό ανάλογο με τον αριθμό των ψήφων που διακινούν... ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ... Και για τα κακουργήματα αυτά (ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΦΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;)   πρέπει τα δυο αυτά κόμματα της απάτης και της ρεμούλας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ... ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κι εμεις που δεν γραφτηκαμε ποτε και δεν πηραμε ποτε τιποτα ουτε γλυφαμε για ενα κοκκαλακι, ειμαστε οι μακακες της παρεας;
γιατι εμεις πληρωνουμε αυτην την στιγμη και φυσικα οχι αυτοι ολοι που εφαγαν!

Unknown είπε...

Φιλτατε μου ΧΑΡΡΥ αυτοι ξερουν οτι οι ελληνες πλεον ειναι ευνουχισμενοι και δεν υπαρχουν τα αρχιδια σε κανεναν για να τους στησει στον τοιχο
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ........και ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....
δειξε μου τον αρχοντα σου να σου πω τι λαος εισαι!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Χαρρυ, Χτύπησες διάνα όπως πάντα. Με τέτοιο λαό, είναι δυνατόν να αλλάξει ποτέ αυτός ο τόπος; Που είναι τα αρχίδια που είχε η προηγούμενη γενια; Σήμερα, με την πρώτη καρπαζιά το βάζουν στα πόδια τα σκύβαλα του κόσμου. Χαμένη υπόθεση πλέον αυτή η χώρα. Πάμε να ξανα-φύγουμε από εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Yπέστησαν βασανιστήρια στη ... ΓIΔΑ KAI ME THN .. ΓIΔΑ και ότι οι αστυνομικοί απειλούσαν πως θα δώσουν τα στοιχεία τους στη Χρυσή Αυγή. (XITLER ADOLF - X.A.) κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει πια ότι δεν γνωρίζει !!!!!