Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

'' Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ''...

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε νωρίτερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Β. Σόιμπλε, στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το αν η καγκελάριος της Γερμανίας μεταφέρει ''μήνυμα χρηματοδότησης'' ...
στην Ελλάδα, απάντησε :
'' Όχι. Η καγκελάριος θα μιλήσει με γνώμονα την έκθεση της Τρόικας και η Ελλάδα θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
Η χώρα ( η Ελλάδα) βρίσκεται σε αυτή τη θέση εξαιτίας δικών της λαθών. Όσοι υποστηρίζουν ότι για την ελληνική κρίση φταίει η Ευρώπη, λένε ψέματα''.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://pekp.gr/wp-content/uploads/o-antwn-mou.jpg

Ανατολή είπε...

μτφ: "Τ΄αρχίδια μου θα πάρετε"

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟ ΧΟΥΦΤΑΛΟ?

Ανώνυμος είπε...

αφου ο ελληνικος λαος ειναι τοσο απιστευτα ΜΑΛΑΚΑΣ και ξαναψηφιζει τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ που κατεστρεψαν τη χωρα,τοτε καλα να παθουμε ! Μαλακες ελληνες,ειστε ο πιο ηλιθιος λαος στον κοσμο!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ

Delta είπε...

κερατα σακατη, στην αναπηρικη θα ψοφησης.

Πριν προλάβουν οι λαοί να καταγγείλουν τον νεοναζισμό τής σημερινής Γερμανίας, τρέχουν οι Γερμανοί να κατηγορήσουν τους πάντες για τεμπελιά και ανικανότητα ...Αυτής της στρατηγικής είναι επικεφαλής ο Σόιμπλε.
Αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος όχι μόνον δεν τιμωρήθηκε από καμία Δικαιοσύνη, επειδή ως Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα σπορ έστειλε στον τάφο και στα ψυχιατρεία πολλούς νέους αθλητές, αλλά έχει "προαχθεί" και ανέλαβε να στείλει στον "τάφο" ολόκληρους λαούς. Αυτό το τροχοφόρο σκουπίδι όχι μόνον δεν απεβίωσε, εξαιτίας της υπόθεσης Τρόιχαντ, αλλά παριστάνει τον "ευεργέτη" μιας Ανατολικής Γερμανίας, η οποία σήμερα δυστυχεί και υποφέρει, εξαιτίας του ξεπουλήματος που υπέστη.

Είναι από τους λίγους σοβαρά ανάπηρους, που, αν αφεθεί απροστάτευτος, θα βρεθεί άνθρωπος να του στερήσει ακόμα κι αυτήν τη "ζωή" που ζει. Ούτε αυτήν τη δυστυχία δεν είναι διατεθειμένοι κάποιοι άνθρωποι να του "χαρίσουν". Τη δυστυχία τού να είναι ψυχικά, σωματικά, πνευματικά και σεξουαλικά ανάπηρος ...Ένα ανθρώπινο "κουφάρι", που η μόνη του χαρά είναι να σκορπά τη δυστυχία στους υγιείς ανθρώπους ...Ένα κτήνος, το οποίο με ευχαρίστηση σκορπά τη δυστυχία σε ολόκληρη την Ευρώπη ...Ένας από τους χειρότερους ανθρώπους, που περπάτησαν, σύρθηκαν ή κύλησαν πάνω στην ευρωπαϊκή γη ...Celebrity στην Κόλαση δικαιούται αυτός ο άνθρωπος να γίνει.

Ανώνυμος είπε...

σορρυ αλλα ειδα τη συνεντευξη ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ