Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ




Η πόλη γιορτάζει… Μόνο που χρειάζεσαι ικανότητες άλτη να πηδήξεις του φράχτες και πρόσκληση για να εκκλησιαστείς στο ναό του Μυροβλύτη… Ξεκουμπιστείτε από την πόλη μας αλήτες… Η Σαλονίκη είναι και θα παραμείνει πόλη ελεύθερη… Για προδότες και δωσίλογους, για εχθρούς του λαού,  δεν  έχει χώρο αυτή η πόλη.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η Δημαοκρατία σας γαμιόληδες πολιτικοί- να κλείνετε τα πάντα για να περάσετε? αφού ο κόσμος δεν σας θέλει. Φασίστες είστε, σκατά είστε και μετά λέτε ότι φασίστες είναι η χρυσή αυγή. Μάλλον, τον εαυτό σας εννοείτε, μιάσματα της κοινωνίας, ΠΡΟΔΟΤΕΣ....ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ! ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ...

akrat είπε...

θα έχετε τρεις μέρες κατοχή μου φαίνετε...

Πέτρος Δ. είπε...

Λυπάμαι, αλλά στη Θεσσαλονίκη έχετε βγάλει δήμαρχο τον Μπουτάρη, νομίζω. Και στην Αθήνα έχουμε βγάλει τον Καμίνη. ΝΤΡΟΠΗ σε όλους μας.

Λιάγκας Γιώργος είπε...

Ωραία όλα αυτά, καθώς κ η συναισθηματική εκφόρτιση στα blogs. Στην πράξη, κ πάνω απο ενα πληκτρολόγιο, τίποτε δεν γίνεται.
Ή θα πρεπει να δράσουμε (όχι με τα blogs) ή να το βουλώσουμε.. Το να λέμε τον πόνο μας (ο οποίος είναι τεράστιος) δεν διώχνει ούτε τους μαλακες που κυβερνάνε, ούτε μας κάνει καλύτερους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΩΜΑΙΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!!

http://apollonios.pblogs.gr/2012/10/ethnoprodosia-oi-rwmioi-giortazoyn-shmera-ton-axiwmatiko-twn-rwm.html

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ...ΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ...ΠΡΥΤΑΝΗΣ...!!!

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/10/o-aristotelhs-poy-egine-telhs-kai-o-dhmhtrakhs-poy-egine-prytanh.html

Gob είπε...

Κρίμα ρε JR, αν ο λαός είχε φάει το παραμύθι και σε είχε εκλέξει δήμαρχο, ΔΕΞΙΟ δήμαρχο, δήμαρχο της ΝΟΥΔΟΥ,θα είχες και εσύ την πολυπόθητη πρόσκληση για τον Αγ.Δημήτριο...Έλα, παραδέξου το,πιο πολύ σε πονάει που δεν είσαι και εσύ με τους επισήμους,τους θεσμικούς...
ΥΓ: Από που και ως που η Θεσσαλονίκη δικιά σου? Άστην ήσυχη....