Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ο βόθρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει πάτο!

Ακολουθώντας τη γραμμή του Βενιζέλου, ο Παπακωνσταντίνου είπε χθες στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ότι παρέδωσε το πρωτότυπο cd της λίστας Λαγκάρντ σε συνεργάτες του κι έκτοτε αγνοεί την τύχη του. Έριξε δε την ευθύνη στους δύο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ. Το υλικό που ο Παπακωνσταντίνου δεν ξέρει που βρίσκεται, ήταν δυο χρόνια στο γραφείο του Βενιζέλου. Κι αυτός το κρατούσε γιατί νόμιζε ότι το είχε και το ΣΔΟΕ. Κι όταν κατάλαβε ότι δεν το είχε κανείς άλλος, το έστειλε στον...
πρωθυπουργό.
Ο χειρισμός του θέματος από τον Βενιζέλο, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Ο Παπακωνσταντίνου συνέχισε στο ίδιο "βιολί". Αυτό που πρώτος "έπαιξε" ο Ανδρέας Παπανδρέου και συνέχισε επάξια ο γυιός του. Τώρα ζούμε τα τελευταία δείγματα αυτού του "μεγαλείου" που διέλυσε πρώτα την ηθική των ανθρώπως και μετά τη χώρα.
Όποιος αντέχει τη βρóμα και τη δυσωδία που αποπνέει αυτός ο βόθρος του ΠΑΣΟΚ, ή είναι κι ο ίδιος μέσα στο βόθρο, ή είναι επιεικώς ηλίθιος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παπανδρεϊσμός είναι συνώνυμο του "κατακαθισμού". Στο "κατακάθι" της κοινωνίας αλίευαν πάντα συνεργάτες οι Παπανδρέου. Εκεί όπου μπορούσαν να υποσχεθούν εύκολες και μεγάλες καριέρες, αλλά και να απειλούν με ολοκληρωτική καταστροφή τους απείθαρχους και τους "άπιστους". Η οικογένεια, που, βολεύοντας "κατακάθι", έδινε ελπίδα σε ολόκληρο το "κατακάθι" της χώρας. Η επένδυση του κάθε σκουπιδιού της κοινωνίας βρισκόταν στην "αυλή" αυτής της οικογένειας. Η ελπίδα του κάθε τίποτε, που ήθελε να γίνει άκοπα κοινωνικός παράγοντας και βέβαια πλούσιος.
Το είπε κάποτε εύσχημα ο Κατσιφάρας, αλλά δεν το απέδωσε σωστά. Δεν είναι απλά ότι αυτοί οι οποίοι διακρίθηκαν επί Παπανδρέου, θα ήταν άσημοι χωρίς αυτόν. Τόσο άσημοι, που δεν θα τους αναγνώριζαν οι θυρωροί των πολυκατοικιών τους. Υπάρχουν άσημοι άνθρωποι, οι οποίοι είναι ικανοί. Οι Παπανδρέου ενδιαφέρονταν πάντα για τους άσημους, οι οποίοι ήταν ταυτόχρονα καί άχρηστοι καί ανίκανοι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ!
ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΦΡΕΖΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ.