Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ



“Καταπέλτης” για άλλη μια φορά είναι ο  οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης.
«Τα χρήματα της δόσης δεν θα δοθούν στον πεινασμένο Έλληνα», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Ο κ. Βαρουφάκης περιγράφει ένα ζοφερό σκηνικό το οποίο θα επικρατήσει στη χώρα μας ακόμη και αν δοθούν τα χρήματα της δόσης:
«Δεν θα αλλάξει τίποτα, η σκοτοδίνη θα συνεχιστεί. Τα χρήματα θα τα πάρουν οι τράπεζες για ανακεφαλαιοποίηση γιατί αλλιώς θα βάλουν λουκέτο».

1 σχόλιο:

Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης είπε...

Εμεις στο Πατριωτικο Μετωπο εχουμε μια αρχη για το νομισμα ! Κατ αρχην ξεκιναμε απο το αξιωμα-νομο που μαθαινουν τους φοιτητες στο Οικονομικο Πανεπιστημιο "Δεν νοειτε Κρατος χωρις να ελενχει την ρευστοτητα του νομισματος" Εμεις αυτην την στιγμη ,σαν λαος,δεν ελενχουμε την ρευστοτητα,ειτε ειναι Ευρω ειτε οτιδηποτε αλλο. Αυτην την στιγμη μαλιστα οι τραπεζες εχουν αφαιρεσει τελειως την ρευστοτητα απο ολους τους τομεις ,της παραγωγης σκοπιιμα για να χασουμε την χωρα. Κατα συνεπεια επειδη οι νεοταξητες ξερουν να χωριζουν τον λαο και ειναι εξπερ σε αυτο,δεν θα πεσουμε στην παγιδα τους ,δηλ Σαμαρας να κατηγορει το "Λομπυ της Δραχμης " Συριζα-Καμμενοι-Μαριας και τουμπαλιν Οχι δεν θα πεσουμε στην παγιδα που μας στηνουν Δεν πευτουμε στην παγιδα τους οπως εκβιασαν τους Ιρλανδους (κοροιδα υπαρχουν παντου !)Λεμε λοιπον :"Δεν μας ενδιαφερουν τα λομπυ της δραχμης η του Ευρω,ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ας λεγεται και Ευρω η οπως ναναι .(φυσικα το χρεος ειναι επαχθες και δεν το πληρωνουμε οπως και τα χρεη ιδιωτων -οι τραπεζες εχουν παρει και εμεις τα πληρωσαμε 180 δις αρα ειναι των ελληνων.Νικος Χαρονυκτακης συντονιστης στο Ηρακλειο