Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ο ΤΟΜΣΕΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ

Tους κέρδισε το θέατρο






Θεατρίνοι. Για τις ανάγκες της παράστασης. Και είναι λογικό αν σκεφθεί ο τηλεθεατής πόσες ώρες, μέρες, μήνες, χρόνια από τη ζωή τους περνάνε έχοντας απέναντί τους μια κάμερα, η οποία διψάει για θεατρινισμούς. Η υποκριτική ως εκ τούτου είναι η πρώτη φύση τους.
Ηλικιωμένος άνθρωπος ο Κουβέλης. Εαν δεν ήταν Έλληνας πολιτικός όφειλες να τον σεβασθείς μόνο για τα άσπρα του μαλλιά και το διεισδυτικό μουστάκι του, σήμα κατατεθέν της άγρυπνης αριστεροσύνης του. Γέλαγε ο Τόμσεν καθώς του μετέφραζαν την δήλωση του Κουβέλη για την  σθεναρή αντίστασή του στα εργασιακά.
-Δεν υπήρξε καμία σύγκρουση, θα μιλήσω τελευταίος...
δήλωνε ο Δανός όπως απεκάλυψε το «Κουρδιστό Πορτοκάλι».
Και πράγματι ο Τόμσεν άφησε τον Κουβέλη να ζήσει τα 5’ λεπτά της δημοσιότητας ως Τσοκολάτας Καρνέισον που έβγαλε τη Λόλα από τη φωτιά. Έκανε το  ίδιο και με τον Βενιζέλο και στο τέλος, ο ίδιος ο Τόμσεν, αφού μας είπε ότι συμφωνήσανε σε όλα πήρε το αεροπλάνο για τις Βρυξέλλες αφήνοντας πίσω τους θεατρίνους.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια και ο λόγος για «θέατρο», η γνώμη σου για τα επεισόδια της ακύρωσης της θεατρικής παράστασης από τους νεοναζί, ποια είναι;
Μήπως αποφεύγεις να πάρεις θέση ή ήδη έχεις πάρει θέση και απλά εγώ δεν το είδα;

Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης είπε...

Να και οι δοξασιες των αιμοποτικων-χθονιων ιερατειων !!!
ενα φοβερο κινηματογραφικο εργο προς τιμην των μυστικιστικων παπαριων των ιλουμινατι τριλατεραλ μυστικων εταιρειων !
Ενα φοβερο σαουντρακ με εμπνευση !!
Εαν μου πει καποιος οτι λεω ανοησιες θα του αντιπροτεινω την δικαστικη περιπτωση οπου ο Κατσουλας και ο Δηιμητροκαλης σκοτωσαν 6 ανθρωπους και τους ηπιαν το αιμα
Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε αλλα και να εχουμε συνειδηση τι μας περιμενει απο τα χθονια ιερατεια ,που επαναλαμβανω ειναι αιμοποτες,γουσταρουν θυσιες
Συμπερασμα απο αυτην την ταινια που της εδωσαν και Οσκαρ ειναι να ερθουμε σε συμπνοια με τους αιμοποτες ανωμαλους που παραλληλα κανουν και κατι αλλο παρα φυσην -το παρα φυσην ειναι ιερη τελετουργια μυησης για να διαχωρισθει η προσωπικοτητα σε θήλυ και άρρεν !- για να μας θυσιασουν.
Παντα μιλαω με παραδειγματα και τωρα θα πω μια παραξενη ιστορια -παραμυθι που δεν εχει σχεση καμια με την πραγματικοτητα.
Συμβαινει σε μια χωρα προτεκτορατο ,και μαλιστα σε νησι οπου ενα πακιστανικό-μπόι που ασελγουσε τελετουργικά στο ορθο εντερο προυχοντων αρχι-τεκτονων ,διεταχθει να βρει μικρο κοριτσι για χθονια θυσια.
Οπως και στο εργο THE FOUNTAIN ,με την θυσια του κοριτσιου θα κερδιζαν οι κολογεροι ανωμαλοι αντε να πουμε 6 μηνες ζωης παραπανω !
Τα κανονισαν οι βρωμοπ@@@στες με τον ηληθιο τους,και βρηκαν το ατυχο κοριτσι που εκανε ρομαντζαδα μονο του ,δυστυχως σε Πανσέληνο
Το κοριτσακι το γλυτωσαν απο του ΡΑ τα δοντια την τελευταια στιγμη περαστικοι τουριστες καθοτι καλοκαιρι και η παραλια ειχε εραστες στην αμμο αλλα και στα αρμυρίκια του παραμυθιου μας.
Η φαση ειναι οτι φοβηθηκαν μηπως και τους αποκαλυψουν και δια τουτο χρησιμοποιησαν τα "μεγαλα μεσα " μιας και ελενχουν εξ ολοκληρου το προτεκτορατο τους
Εβαλαν τους νεοναζι στην παραμυθενια ιστορια μας να φωναζουν για το πακισταν - μπόι και την νεοταξητικη ροζ αριστερα να το παιζει αντιρατσιστικα το παιχνιδι για να θολωσουν τα νερα Αυτοι γνωριζαν πολυ καλα! (αφου γνωριζω εγω ,παναπει τα ηξεραν ολα )
Ο εισαγγελεας του νησιου γραφοντας ως συνηθως στα ........του τους φορολογουμενους πολιτες του Μπουρδε...σταν ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ,(αλλα ξεχασα στο παραμυθι μου πληρωνεται απο τον Μπαθωμετ-Ρα που λατρευει ) ! εκανε την παπια !
Ταυτοχρονα οι αρχι-τέκτονες κανόνισαν με το παρακρατος να στειλουν μια σημμορια χρησιμων ηλίθιων ακτιβιστων Μη Κυβερνητικης Οργανωσης για να ληστεψουν την τραπεζα του νησιου, μιας και ειχε πλακωσει ολη η αστυνομια απο γυρω γυρω ,θα τους επιαναν ευκολα ,και θα μπερδευαν την κοινη γνωμη
Το ζητημα ειναι οτι θυσιάστηκε μια ακομα αθωα ζωη μεταφορεα τουριστων στο ονομα του μα@@@κα που ιερουργουν οι χθονιοι Αρχι-Τεκτονες.
Τα προσωπα του παραμυθιου μου ειναι
Καπαραγκουσης αυτουνου του εδωσαν ετοιμο το νομοσχεδιο αποσχισης εδαφων του προτεκτορατου φτιαχνει χαμπουργκερ σε παραμυθενια εταιρεια φραντζαιζ ,που την εχει ο ασπρος Σίφουνας σε νομο ενος Μεγάλου-νησιου και στον νομο που στο παραμυθι μας μΗρακλωνομαστε επισης . (η λεξη μερακλης βγαινει απο το Ηρακλης )
Ταλαρος -Ταλαρα
Αν-Υπατια απο εκει μαζεψανε το πακισταν - μπόι ,το οποιο ειχαν στειλει με πλοιο απο τα α-Χα-νε-νια οι ροζ-αριστεροι και οι Action - MMaid
Ενας φορος τιμης στο κοριτσακι που χαροπαλευει ακομα
Ενας φορος τιμης στον αδικο χαμο του μεταφορεα
Σημερα γραφω παραμυθια με νοημα αλλα και ερωτηση
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ : ΟΠΩς ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΘΟΝΙΟΙ ;
ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ
Νικος Χαρονυκτακης τολμιστε σας περιμενουμε




The Fountain Soundtrack - 09 Death Is The Road To Awe
www.youtube.com

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή κρύες αηδίες γράφεις ρε Χάρη, μόνο και μόνο για να κάνεις ντόρο.
Τόσο βλάξ είσαι ότι θα μας σώσει ο άεργος τσίπρας ή απλά σου έχει τάξει παχιές χορηγίες;