Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ - ΠΟΙΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ


Ολοκληρώθηκε γύρω στις 19.15 η πορεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης και του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ξεκίνησε από την Εγνατία οδό στο ύψος της Αριστοτέλους. >>>

Οι διαδηλωτές, περνώντας από κεντρικούς δρόμους της πόλης, κατέληξαν στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.
Για πολύ ώρα επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης, ενώ αυτή την ώρα η κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Το χορό των κινητοποιήσεων άνοιξαν τα πρωτοβάθμια σωματεία. Πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 5.30, στην Καμάρα. 

Τι θα γίνει αύριο
Για αύριο Τρίτη, το ΕΚΘ οργανώνει συλλαλητήριο, στη 1 μετά το μεσημέρι, στο άγαλμα του Βενιζέλου. Για το λόγο αυτό κήρυξε στάση εργασίας, από τη 1 μετά το μεσημέρι, ως τις 4 το απόγευμα.
Επίσης αύριο, στις 7 το απόγευμα, οργανώνει συγκέντρωση  διαμαρτυρίας στο άγαλμα του Βενιζέλου το ΠΑΜΕ. Θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Θα προηγηθεί, στις 5 το απόγευμα, συγκέντρωση των πολιτών «έξω από κόμματα και σημαίες». Καλούν σε συγκέντρωση, μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, στην πλατεία Λευκού Πύργου. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Γερμανικό Προξενείο. Στο ίδιο σημείο και την ίδια ώρα, θα συγκεντρωθούν και οι «Μοτοσικλετιστές εν Δράσει».
Για τις 6 το απόγευμα αύριο είναι προγραμματισμένη και η συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στη νέα παραλία.
Το παρόν θα δηλώσουν και οι εργαζόμενοι στους δήμους. Θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στις 12.30 μετά το μεσημέρι στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Στη συνέχεια, με πορεία, θα φθάσουν στο άγαλμα του Βενιζέλου, για να ακολουθήσουν την πορεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: