Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Γιουχάϊσαν τον B. Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ

"ΦΥΓΕ ΛΑΜΟΓΙΟ.. ΦΥΓΕ" του φώναζαν!!!
Πολίτης προς Β. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: "ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ! ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ! ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ;"




Πήγε λέει… να συμπαρασταθεί (!!!) στον αγώνα των κατοίκων του Δήμου ΜΑΡΑΘΏΝΑ, κατά της παύσης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας, που τον τελευταίο χρόνο υπολειτουργεί. 
Έγινε όμως αντικείμενο χλεύης και αγανάκτησης από τους συγκεντρωθέντες που κυριολεκτικά τον έκραξαν για την απόφασή του να ψηφίσει τα μέτρα που φέρνει στη Βουλή η τρικολόρε εγχώρια τρόικα στην οποία ανήκει και ο ίδιος.. της .. ροζουλί ΔΗΜΑΡ….
Πρόκειται για τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ και πρώην ΠΑΣΟΚ Βασίλη Οικονόμου, που σήμερα μάλλον φαίνεται πως κατάλαβε πόσο τον… “αγαπούν” στην κοινωνία.
Αν δίναμε έναν διαφορετικό τίτλο στα σημερινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν έξω από το Κ.Υ. του Μαραθώνα, θα μπορούσαμε να επιλέξουμε και τον .. “Η άνοδος και η πτώση ενός πρώην ήρωα και νυν … οσφυοκάμπτη….με αδυναμία στις…πολιτικές  κωλο-τουμπες.


Διότι ξεπερνά κάθε λογική, η σημερινή στάση του Βασίλη Οικονόμου και αποκαλύπτει το γελείον της πολιτικής ασυνέπειας και το άκρον άωτον της πολιτικής κωλοτούμπας, ο ίδιος βουλευτής που δεν ψήφισε το πρώτο μνημόνιο ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σήμερα να αποδέχεται στην ουσία το δεύτερο μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση που….
καθιστά την χώρα ένα πτώμα και εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό.
Με θράσος αντέδρασε ο Βασίλης Οικονόμου, όταν του επετέθηκαν λεκτικά πολλοί κάτοικοι, κατηγορώντας τον ότι ψηφίζει τα μέτρα της φασιστικής κυβέρνησης που οδηγούν τον λαό στην πλήρη εξαθλίωση.
Συγκλονιστική ήταν η οργή μιας κυρίας, η οποία απευθυνόμενη στον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, του είπε:
“ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ! ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ! ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ;”
Η απάντηση του Βασίλη Οικονόμου, ήταν: “Αν δεν τα ψηφίσω θα πάμε στη δραχμή.”
Άμεση και οργισμένη ήταν η απάντηση των διαμαρτυρομένων.
“Καλλίτερα να πάμε στη δραχμή, γιατί τότε θα ζήσουμε, ενώ τώρα με το ευρώ έχουμε πεθάνει”!!!
Και η αγανάκτηση, έγινε κύμα οργής που εκφράστηκε με λέξεις όπως ”ΛΑΜΟΓΙΟ, ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ! ΛΑΜΟΓΙΟ! ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!.
Οι συγκεντρωμένοι έσπρωξαν τον βουλευτή, με φωνές και σηκωμένες γροθιές και τον ανάγκασαν να τα μαζεύει και φεύγει τρέχοντας για να γλυτώσει την οργή τους…
Τι κρίμα που δεν ήταν εκεί γύρω, ο πρώην Μητροπολίτης Παντελεήμων (καλέ αυτός που τον πέταξαν έξω από την εκκλησία, γιατί έτρωγε τα λεφτά από το μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη και είχε δηλώσει, ότι το 1.000.000 ευρώ, το είχε για τα… γεράματά του),… για να τον γλυτώσει από το αγριεμένο πλήθος…
ΤΙ ΚΡΙΜΑ…..


Πόπη  Σουφλή

 _____________________________________

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Κρίμα Βασίλη

Σε προειδοποίησα, αλλά...
Είναι τραγικό να σε παίρνει στο λαιμό του ο μωροφιλόδοξος Κουβέλης, ένα ξεφτελισμένο πολιτικό σίχαμα, που το μόνο που επιδιώκει είναι πως θα γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας! (Κούνια που τον κούναγε...)
Έχεις λίγο καιρό ακόμα να ξεφύγεις από την τραγική θέση στην οποία οδηγείσαι κι από την οποία δεν υπάρχει πολιτική επιστροφή... 
Μην περνάς τη θηλιά στο λαιμό σου και μην επιτρέψεις κανέναν από τα φασιστοειδή της Κουβελικής ΔΗΜΑΡ να το κάνουν. Δεν αξίζεις τέτοιας τύχης...

Ο φίλος και κουμπάρος σου
Χάρρυ Κλυνν


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή ήταν η συμφωνία? πρόεδρος της δημοκρατίας ο Κουρέλης ?
θέλουν να ρημάξουν και την δημοκρατία οι Ρημαδ-ιώτες

Παναγιώτης

Delta είπε...

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ καλλιτεχνης που υποστηριζει αυτην την στιγμη την Ελλδα, με πεισμα και σθενος ειναι ο Χαρρυ Κλυνν.
Μια μεγαλη εκπληξις για εμενα διοτι ΔΕΝ το περιμενα.
η Ελλας θα τα καταφερει διοτι υπαρχουμε εμεις, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Ανώνυμος είπε...

EKΡΑΞΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟ?ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Η ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ?

κανελος είπε...

αφηστετο αργοτερα που θα ελθουν οι μπεκατσες φωρτομενες τους κοκινολεμιδες να κλαψουμε ολοι μαζι να γινη καπως μανιατικο