Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ (ΥΠΑΡΚΤΑ Ή ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ) ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Εγγραφο - Βόμβα της Ε.N.D. που κάνει προσφορά 5 δις δολλάρια για τη σωτηρία της Αλαμπάμα!


Ενα απίστευτο έγγραφο έπεσε στα χέρια του ΛΟΓΙΟΥ ΕΡΜΗ χτές το απόγευμα, που αποδεικνύει οτι η E.N.D. και ο "δισεκατομμυριούχος" Αρτέμιος Σώρρας, έκανε προσφορά προς το Ανώτατο Συμβούλιο της πολιτείας της Αλαμπάμα των ΗΠΑ 5 δισεκατομμύρια δολλάρια (!) με την προτροπή τα χρήματα αυτά να "πέσουν" στην αγορά της Αλαμπάμα αποφεύγοντας έτσι την επίσημη πτώχευση καθώς και ένα μέρος τους να διατεθεί σε ζητήματα πρόνοιας για άστεγους ή άνεργους!



Το έγγραφο της προσφοράς κατετέθη στις 16 Αυγούστου του 2012 (πρίν ενάμισι μήνα δηλαδή)
μέσω της δικηγορικής φίρμας Barcley, Platt & Schmidt, LLP που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, μια φίρμα ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΗ, με στοιχεία, τηλέφωνο, διευθύνσεις κλπ. Επικοινωνήσαμε για να εξακριβώσουμε του λόγου το αληθές της ύπαρξης της δικηγορικής φίρμας και το...αποτέλεσμα ήταν θετικό. Μας απάντησαν, αλλά περισσότερα στοιχεία δεν μας αποκάλυψαν λόγω του "απαγορευτικού" που υπάρχει στις ΗΠΑ για θέματα και δικαιοπραξίες που αφορούν πελάτες τους.



Η προσφορά γίνεται
μέσω τoυ ..."ανύπαρκτου" κατά πολλούς, διαμεσολαβητικού τράπεζικού οίκου Diamond & Diamond, που εδρεύει στο Τορόντο του Καναδά και στη διεύθυνση 516-18 Wynford Dr, Torondo, Ontario (ακολουθούν τηλέφωνα, φαξ και μάιλ της εταιρείας) κατ' εντολήν του πελάτη τους, Αρτέμιου Σώρρα. Η προσφορά απευθύνεται εκτός απο το Ανώτατο Συμβούλιο της Αλαμπάμα και στους διαφόρους κρατικούς αξιωματούχους της Αλαμπάμα, καθώς και προς τον ίδιο τον Δήμαρχο του Μπίρμπινγκχαμ, της πρωτεύουσας δηλαδή της Αλαμπάμα.

Οπως θα δείτε και στα ίδια τα έγγραφα πιο κάτω, στα κείμενα της προσφοράς που υπάρχουν,
ο κύριος Σώρρας προσφέρει το ποσόν των 5 δις δολλαρίων με συμβολικό επιτόκιο 0.5% ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ η Πολιτεία και τα χρήματα να διατεθούν στην αγορά της Αλαμπάμα δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας αλλά και ταυτόχρονα να υπάρξει μέριμνα σε όσους την έχουν ανάγκη!



Το δε ...αφοπλιστικό της όλης υπόθεσης, είναι οτι την εκτέλεση της πληρωμής θα την κάνει ο ίδιος ο Γραμματέας του Γενικού Θησαυροφύλακα των ΗΠΑ, ο οποίος είναι και ο μόνος υπεύθυνος - κατά το Νόμο - για να κάνει τέτοιες πληρωμές και πιστώσεις που έχουν σχέση με πολιτειακές χρηματοδοτήσεις του Κράτους!

Επίσης, στην τελευταία σελίδα της προσφοράς, θα δείτε τις υπογραφές του ίδιου του Σώρρα, ενός μάρτυρα (ονόματι Ιωάννης Αλεξάντερ (Ioannis Alexander) και στη δεύτερη σελίδα του συνοδευτικού εγγράφου της Diamond & Diamond, τις υπογραφές του διευθύνοντος συμβούλου του τραπεζικού οίκου Anthony Diamond καθώς και η προσυπογραφή που βεβαιώνει το γνήσιο της υπογραφής του Diamond και τη σφραγίδα του οίκου που εγκρίνει την πίστωση!


Τώρα, ας δούμε την ...εγκυρότητα του παρόντος εγγράφου.


1) Το έγγραφο φαίνεται να είναι ΕΓΚΥΡΟ και λέμε "ΦΑΙΝΕΤΑΙ", διότι δίνει...πάρα πολλά στοιχεία για να είναι μή έγκυρο.


2) Το έγγραφο δίνει τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα του Κεντρικού Θησαυροφύλακα ως υπέυθυνο πληρωμής! (Εδώ τα πράγματα ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ)


3) Εαν το έγγραφο είναι μεν έγκυρο, αλλά τα χρήματα...ανύπαρκτα, τότε ο Κεντρικός Θησαυροφύλακας θα διατάξει προκαταρκτική εξέταση και θα εκδώσει αίτημα προς τη Γενική Εισαγγελία της Νέας Υόρκης να συλληφθεί ο Αρτέμιος Σώρρας για απάτη κατά του Αμερικανικού Δημοσίου (20 χρόνια κάθειρξη η ποινή) καθώς και εναντίον της δικηγορικής φίρμας Barcley, Platt & Schmidt, LLP μέσω της οποίας κατετέθη η ...μαιμού προσφορά.


4) Εαν το έγγραφο είναι ΠΛΑΣΤΟ στο σύνολό του, αφήστε το καλύτερα. Θα ξεσπάσει ΤΕΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, που θα συμπαρασύρει όλους τους εμπλεκόμενους σε μια πραγματικά ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ δικαστική περιπέτεια και πρώτον απ όλους τον Αρτέμιο Σώρρα!


Επομένως;


Επομένως...μή τα ρωτάτε. Πολλά ακούγονται, πολλή "λάσπη" πέφτει κυρίως απο την διαδικτυακή εφημερίδα Hellas News που χρηματοδοτείται απο ΜΚΟ συμφερόντων Σόρος, πολλά ερωτηματικά υπάρχουν για την προέλευση των χρημάτων, γενικώς πέφτουν πάρα πολλά..."πολλά".


Σαν συμπέρασμα, να πούμε οτι 1) Με τέτοια ζητήματα, σε χώρες όπως οι ΗΠΑ ή η Αυστραλία ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ να μπλέξει άνευ λόγου, γιατί η κατάληξη είναι μία και μοναδική: ΑΜΕΣΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ και 2) Ο Σώρρας για να διακινδυνεύσει τόσο την προσωπική του ελευθερία, τιμή και αξιοπρέπεια παίζοντας τέτοιου είδους παιχνίδια, το βρίσκουμε λιγάκι...παράλογο.


Εμείς ως ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ, δεν παίρνουμε ΕΝΕΡΓΑ ΘΕΣΗ προς καμία πλευρά. Εμείς παρουσιάζουμε ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Εαν τα στοιχεία αυτά αποδειχτούν ΠΛΑΣΤΑ ή εν πάση περιπτώσει ΜΗ ΕΓΚΥΡΑ, αυτό θα είναι αποτέλεσμα εξελίξεων που θα αφορά την αμερικανική ή την καναδική δικαιοσύνη. Και φυσικά θα ...ξεσκεπάσουν τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ τόσο του Σώρρα, όσο και των - κατα καιρούς - συνεργατών του.


Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/2012/10/nd-5.html#ixzz28HSvUnuE

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Google δεν εχετε βρε ζωα?Το χαψατε το παραμυθι με την θεια απο την Αμερικη.

Αυτόλυκος είπε...

Καί η άποψη τής ομογένειας από τήν γνωστή e-εφημερίδα:

Παίζουν με τον πόνο και την εξαθλίωση του λαού της Ελλάδας
Αθλιότητες... Αφήστε την ''σωτηρία'' της Ελλάδας και END τις βλακείες σας
Βασικός-μοναδικός στόχος των ''εθνοσωτήρων'' με τα δήθεν... 600 δισ. δολάρια, είναι να προσελκύσουν αφελείς-απελπισμένους, γιά την δημιουργία πολιτικού ΚΟΜΜΑΤΟΣ στην Ελλάδα.
Η Ομογένεια ΗΠΑ, δεν έχει σχέση με ''βαρεμένους'' προεδροπαράγοντες-ψώνια του ''γκέττο'' μας στην Αστόρια Νέας Υόρκης, που πάνε στην Ελλάδα και Κύπρο, βρίσκουν ''βήμα'' σε χαζοΜΜΕ και λένε ότι παλαβωμάρα θέλουν, περί δήθεν κατοχής αμερικανικών ομολόγων... 650 δισεκατομμυρίων, που θα ''σώσουν'' τις δύο χώρες. Το... χρήμα, υποτίθεται ότι ήταν μετοχές μιάς ανύπαρκτης σήμερα τράπεζας (''Ανατολής'') και μετά έγιναν ανύπαρκτα ομόλογα του αμερικάνικου Δημόσιου, που... κατατέθηκαν σε ανύπαρκτη τράπεζα στον Καναδά και σύντομα θα... μεταφερθούν σε ανύπαρκτη τράπεζα της... Αφρικής κλπ.
Πρόκειται περί αθλιότητας εις βάρος του δοκιμαζόμενου λαού της Ελλάδας και η Ομογένεια την καταδικάζει. MHN μπερδεύουμε την Ομογένεια ΗΠΑ με τους ολίγους ''βαρεμένους'' του ''γκέττο'' Αστόριας Νέας Υόρκης, που τους ''υπολογίζουν'' μόνο ''βαρεμένοι'' 'Ελληνες πολιτικοί.

Το ''σενάριο'' απλό: Λένε οι ''εθνοσωτήρες'' ότι δήθεν έχουν ''το χρήμα'', αλλά βάζουν ''όρους'' αλλαγής Συντάγματος και ελέγχου περιουσιακών στοιχείων πολιτικών από 1974. Γνωρίζοντας ότι οι όροι δεν θα γίνουν ποτέ δεκτοί, ''ποντάρουν'' στην αγανάκτηση-απελπισία του κόσμου, με την λογική ''εμείς είχαμε το χρήμα να ξεχρεώσουμε την Ελλάδα, αλλά οι πολιτικοί, το κράτος, αρνήθηκαν. Αφού αρνήθηκαν τους 2 όρους, δεν δίνουμε το χρήμα, αλλά ψηφίστε μας στις επόμενες εκλογές, γιά να δώσουμε το (ανύπαρκτο) χρήμα και να σωθείτε''.

..............................

www.kalami.net

Ανώνυμος είπε...

Καλη η μαλακια σου αυτολυκε.. δε λεω οτι πιστευω τους end αλλα και το δικο σου κειμενακι εδω δε βλεπω να τεκμηριωνεται καπως!

Ανώνυμος είπε...

Αυτολυκε και λοιπα κομπλεξικα μαλακισμενα πολυξερα ,οι γνωμες σας εχουν μικροτερη αξια απο μια κλανια! Χωρις να ξερετε προσωπα και καταστασεις λετε και γραφετε οτι μαλακια σας ερθει στο γαμημενο αρρωστο κωλομυαλο σας!Ειστε σιχαμενα κολωανθρωπακια που ζειτε μονο για να διαχεετε την κακομοιρια σας και την μιζερια σας στο περιβαλλον!Ακομα και ενα σκατο εχει περισσοτερη αξια απο εσας!

κατασκευή ιστοσελίδων είπε...

Τα 5 δις τα έχετε για γαριδάκια μερικοί.

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο:
Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την γνώμη του, εσύ ποιος νομίζεις ότι είσαι που θα τον κρίνεις και θα τον βρίσεις? Απλά κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου και τα λες αυτά. Κακομοιριά είναι να πιστεύεις ότι η Ελλάδα θα σωθεί από κάποιον που θα έρθει να πληρώσει το χρέος!

Ανώνυμος είπε...

Με το συμπάθειο παίδες, αλλά εδώ δεν πρόκειται ούτε για δώρα, ούτε για χαρίσματα.
Για δανεικά πρόκειται και με τόκο 0,5 %!
Με τον ίδιο τόκο δηλαδή που δανείζει σήμερα η ΕΚΤ,
τις τράπεζες όλης της Ευρώπης.
Η πρόταση θα πρέπει να εξετασθεί και πολύ σοβαρά μάλιστα.
Προς λόγιο ερμη:
Ο secretary of the treasury, δεν είναι ο γραμματέας θησαυροφυλακίου των ΗΠΑ όπως το μεταφράσατε, αλλά ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ των ΗΠΑ!
Οπως αναφέρει στο λήμμα : secretary of the treasury και η Αγγλική Wikipedia.

ΕΓΩ είπε...

Ενα σενάριο ειναι πως αν δεχτούν τα χρήματα και τους όρους αυτομάτως θα γίνουν έλεγχοι στο λογιστικό της Ελληνικής οικονομίας.. Αυτομάτως θα βρούνε της απάτες και τον πολιτικών άρα δεν παίζει πολύ απλά να γίνει ΑΚΟΜΑ και αν είναι αλήθεια. Γιατί αν διάβασα καλα στους όρους λένε πως θελουν να αποδώσουν δικαιοσύνη. Αρα κλαυτα

Ανώνυμος είπε...

Δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί έτσι κι αλλιώς.
Και λογιστικός έλεγχος πρέπει να γίνει έτσι κι αλλιώς.
Δε πάμε πουθενά έτσι!
Αυτό πρέπει να το πάρουν χαμπάρι οι πολιτικοί, οι κύριοι της Τραπέζης της Ελλάδος και τα ντόπια τσιράκια τους, που μας κοιτάνε με ύφος χιλίων καρδιναλίων και μας κουνάνε το δάχτυλο.
Όσο πιο σύντομα το παραδεχτούν, τόσο το καλύτερο για όλους... και για τους ίδιους, γιατί το δάχτυλο που κουνάνε, σύντομα θα τους μπει στο ΜΑΤΙ.

κατασκευή ιστοσελίδας είπε...

Δανεικά και με τόκο όσο μας δανείζει και το ΔΝΤ??? Είπα και εγώ ότι υπάρχουν καλοί άνθρωποι χαχα