Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Πάνος Καμμένος: «Στημένη ιστορία» η λίστα με τους «36»


«Στημένη ιστορία» χαρακτήρισε τη λίστα με τα 36 πολιτικά πρόσωπα που ελέγχει το ΣΔΟΕ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος κατέθεσε στη Βουλή έγγραφη απάντηση του επικεφαλής της οικονομικής υπηρεσίας, Στυλιανού Στασινόπουλου, που μεταξύ άλλων αναφέρει πως δεν υπάρχει λίστα στο ΣΔΟΕ που να περιλαμβάνει το όνομά του.

«Επισκέφθηκα τον κ. Στασινόπουλο για την ύπαρξη λίστας με 36 πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται μεταξύ των οποίων και εγώ. Του προσκόμισα τα παραστατικά για τη δική μου περίπτωση και μου απάντησε εγγράφως ότι δεν υφίσταται λίστα στο ΣΔΟΕ και είναι ψέμα και στημένη ιστορία», είπε μιλώντας στην ολομέλεια ο κ. Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος είπε, ακόμη, πως ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ του απάντησε εγγράφως τα εξής: «Σε απάντηση εξώδικης δήλωσης σας γνωρίζουμε ότι για όσα αναφέρονται ουδεμία λίστα με αναφορά στο όνομά σας δεν υπάρχει στην υπηρεσία μας».
Πέραν αυτών ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο CD της κ. Λαγκάρντ λέγοντας: «Κάποιοι πήραν στα χέρια τους από τη γαλλική κυβέρνηση λίστα με άτομα που έβγαλαν χρήματα στην Ελβετία παράνομα προκειμένου να εξαγοράσουν την Ελλάδα αφού πρώτα την πτωχεύσουν. Το υλικό ο Βενιζέλος αντί να το αξιοποιήσει το πήρε σπίτι του και μόνο όταν αποκαλύφθηκε το πήγε σαν παιδάκι που έκλεψε την μαρμελάδα στον Σαμαρά. Προκύπτει το ερώτημα πώς ο Διώτης ενώ είχε στα χέρια του υλικό με εντολή του Βενιζέλου την απέκρυψε. Ρωτώ την κυβέρνηση αν τον καλύπτει ή όχι. Γιατί κάποια ονόματα βγήκαν ως αντιπερισπασμός με εντολή Βενιζέλου την επόμενη των εκλογών του Μαίου;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: