Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΙΣΧΥΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

Έλαβα μία λίστα πολιτικών που έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό. Θα διασταυρώσω την είδηση αν και κατά πόσο η λίστα αυτή προέρχεται από την τράπεζα της Ελλάδος και εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, θα την αναρτήσω.

Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με τη λίστα της τράπεζας της Ελλάδος για τους πολιτικούς  που βγάλανε λεφτά στο εξωτερικό ας κάνουν τον κόπο να με ενημερώσουν...

Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος τα περί ύπαρξης λίστας με ονόματα πολιτικών προσώπων που έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό. Η λίστα όμως δημοσιεύεται από το site στο οποίο έγινε η διάψευση (;)
http://goo.gl/loLk0


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Χάρυ, με όλη την εκτίμηση, αυτή η λίστα δεν υπάρχει με τον τίτλο που την αναφέρεις.
Κατ αρχήν, είναι λάθος, καθώς "κάποιος" έχει προσθέσει ένα ακόμα μηδενικό μετά το κόμμα, ώστε οι χιλιάδες να γίνονται εκατομμύρια.
Πχ ήταν 10.330,00 και έγινε 10.330,000.
Το κόμμα έχει μείνει ακόμα στη λίστα.
Η ουσία όμως είναι το ότι η λίστα αυτή προκύπτει από τις δηλώσεις των βολευτών μας, από το πόθεν έσχες τους.
Αυτή η λίστα αφορά καταθέσεις (φανερές) σύμφωνα με τις φορολογικές τους δηλώσεις και είναι πολλαπλασιασμένα τα νούμερα επί 10, όπως ανέφερα πιο πριν.
Το ίντερνετ έχει γεμίσει παραπληροφόρηση, άλλοτε λόγω ακατάσχετης αντιγραφής, άλλοτε σκοπίμως για να πλήττεται η εγκυρότητά τους.
Και επειδή σε αγαπώ και σε σέβομαι, σου εφιστώ την προσοχή ότι αυτή η λίστα και ποσά λάθος έχει αλλά και δεν αφορά χρήματα που έφυγαν έξω.
Το έσχες βέβαια το δήλωσαν, το πόθεν ξεχνάνε πάντα.
Με εκτίμηση.

Ανώνυμος είπε...

Χάρυ φίλε, όλοι μας είμαστε θυμωμένοι. Αλλα δέν περίμενα να την πατήσεις έτσι ΕΣΥ. Μάζεψέ το όσο πιο νωρίς γίνεται και ενημερώσου.
Έπειτα κοίτα να δικαιολογηθείς γιατί τα print screen έχουν μείνει απο πολλούς.
Νίκος Κ.

Unknown είπε...

Νίκο, οι πληροφορίες που έχω λένε:Είναι λίστα με πρώην και ορισμένους νυν πολιτικού. Έχει κατατεθεί στη επιτροπή διαφάνειας της Βουλής Δεν έχουν βγει ονόματα αέρα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε Χάρυ. Τα ονόματα που ανέρτησες πρίν (και σίγουρα κρατήθηκαν απο κάποιους), αφορούν στις καταθέσεις των πολιτικών μας στις ελληνικές τράπεζες. Είχε δημοσιοποιηθεί αυτή η λίστα πριν απο λίγο καιρό. Σίγουρα δεν αφορούν στα ποσά που έχουν βγάλει στο εξωτερικό.
Δεν γνωρίζω τι άλλες πληροφορίες έχεις μα θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να είχαμε επίσημη τέτοια λίστα. Μέχρι κυβέρνηση θα έριχνε, πίστεψέ με.
Καλή συνέχεια φίλε
Νίκος Κ.

Unknown είπε...

Σύντομα θε έχω ακριβείς πληροφορίες. Η λίστα πάντως άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο. Το αν έχει κραρτηθεί ουδόλως με συγκινεί. Θα ενημερώσω σχετικώς.

George είπε...

Ρε παιδια δεν ξερω αν η λιστα ειναι αληθινη ή οχι. Εμενα παντως δεν με νοιαζει αν τα εχουν βγαλει στο εξωτερικο ή οχι, δικα τους ειναι, ας τα κανουν οτι θελουν. Αυτο που με νοιαζει ειναι αν μπορουν να δικαιολογηθουν απο την δουλεια τους, απο ενοικιαση κατοικιων, κληρονομια κτλ. Για μερικους πολυ αμφιβαλλω.