Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΙΡΑ Α. ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ ...



“Δεν υπάρχει περίπτωση για νέα μέτρα…..Είμαστε στο σωστό δρόμο και τα πρώτα αποτελέσματα ήδη φαίνονται και αυτά τα πρώτα αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικό μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία κατ’ αρχάς και κατά δεύτερο λόγο προς τις αγορές. Τόσο στην ελληνική αγορά … αλλά και τις διεθνείς αγορές από τις οποίες προσδοκούμε το 2011 μια συνέχιση της χρηματοδότησης του Δημοσίου χρέους”
Γ.Παπακωνσταντίνου,Ιούλιος 2010




“Αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία…Τα μέτρα δεν είναι μάταια, σε δύο χρόνια θα υπάρχει μια διαφορετική Ελλάδα….”
Α.Σαμαράς,Αύγουστος 2012


Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ... ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΣΕΙΡΑ Α. ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ, ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που γράφεις εκφράζει τις προσδοκίες όλων μας. Αυτός όμως που έπρεπε να στείλει τον Παπακωνσταντίνου εκεί που του αξίζει, κάνει και λέει τα ίδια με εκείνον. Οπότε, απο φόβο μήπως έχει την ίδια μοίρα, ο Κομανετσης δεν πρόκειται να κάνει τίποτα ούτε γι'αυτό το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

για την ώρα πάντως και ο κύριος αυτός και ο έτερος χονντροβούβαλος κυκλοφορούν με τα θωρακισμένα αμάξια που είχαν και σαν υπουργοί.
Τί μαλακίες μας λές τώρα δε καταλαβαίνω,τιμωρία και ειναι στο διάολο κλπ.μια χαρά ειναι και τό τώρα γιαυτούς όπως και πρίν ακριβώς.

Ανώνυμος είπε...

Ας μην κατηγορούμε τον Α. Κομανέτση για όλα... Είπε και κάτι σωστό! Ότι " η Ελλάδα σε 2 χρόνια θα ειναι διαφορετική από τώρα". Νομιζω εχει δικιο... 1000 αυτοκτονίες σημερα .. 5000 σε δυο χρονια, εξαθλιωμενο το 40% του ελληνικού λαού τώρα, το 80% σε δυο χρόνια... τουλαχιστον τότε θα μας λεει "ειδατε? εγω σας τα ελεγα..."