Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ντροπή σου “ελεγχόμενε από την δικαιοσύνη για εγκλήματα εις βάρος της χώρας” Σαχινίδη.

Έμμεση ομολογία ότι το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε το παρακράτος για να διαλύσει τους “Αγανακτισμένους” ήταν η ελεεινή τοποθέτηση Σαχινίδη που κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ευθύνεται για την… Χρυσή Αυγή.



ΒΡΟΜΕΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ... ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ
ΤΟ ΤΊΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ...

Ο λόγος; Επειδή λέει, έξω από το Σύνταγμα διαδήλωναν χέρι χέρι ΣΥΡΙΖαίοι με Χρυσαυγίτες. Μέχρι που έγιναν επεισόδια και διαλύθηκαν!!!

Καταλάβατε ποιος είναι ο τρόμος τους; Οι Έλληνες αδελφωμένοι να διαδηλώνουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ χωρίς κουρελόχαρτα παρά μόνον με την γαλανόλευκη στα χέρια. Αυτή η λαϊκή ενότητα τους πανικοβάλλει. Και αυτή την απόλυτη πλειοψηφία την βαφτίζουν με κοσμητικά επίθετα. "Χρυσαυγίτες", "ΣΥΡΙΖαίοι". Θυμάστε τα ρεμάλια τους δημοσιογράφους που έντρομοι και αυτοί προσπαθούσαν να συκοφαντήσουν τους συγκεντρωμένους όταν δεν είχε ανοίξει μύτη;

Και έπειτα πανηγύριζαν για τις δολοφονικές επιθέσεις παρακρατικών που εμφανίστηκαν όταν είδαν πως το πλήθος αυτό θα τους συνέτριβε ΕΙΡΗΝΙΚΑ!

http://3.bp.blogspot.com/-tQU-rSHZPnA/TgAqari3zAI/AAAAAAAAENc/S1drcmcftTE/s1600/aganaktismenoi-syntagma.jpg

Γιατί εμείς δεν ξεχνάμε κύριε Σαχινίδη. Δεν ξεχνάμε πως έσπασαν οι Αγανακτισμένοι με την έλευση του πλήθους των παρακρατικών, όχι μέσα στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προφυλαγμένοι στους ρεμπεσκέδες πασόκους κρατικοδίαιτους της ΑΔΕΔΥ, της ΓΣΕΕ και των υπόλοιπων σαπιοκοιλιάδων ομοϊδεατών σας. Το παρακράτος των πράσινων παρασίτων που εσείς δημιουργήσατε για να διαλύσετε την κοινωνία.

Εκτός από τα οικονομικά σας εγκλήματα εις βάρος της χώρας, δεν ξεχνάμε και τα κοινωνικά σας εγκλήματα. Την δολοφονία της εργατικής τάξης, την δολοφονία της αστικής ταξης, την δολοφονία των άξιων και την επικράτηση των ανίκανων, των ηθικών αποβλήτων, των παρακρατικών κουκουλοφόρων. Και να είστε σίγουρος ότι θα λογοδοτήσετε για όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: