Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΠΕΡ ΛΟΥΚΟΥ ΛΟΓΟΣ...




Ψυχανεμίζονται οι ανεπανόρθωτοι και στο τέλος της μεγάλης πομπής των ομφαλοσκόπων και των αυτοχρισμένων, επανέρχεται, ως ταινία κινηματογραφική, το κατά την κοινή «αλισβερίσι», το διαπραχθέν έγκλημα, το καλλιτεχνικό ολίσθημα του άλλου λόγου, του επιδιωκόμενου, του αιρετικού... Και στις παρυφές του θυμού των γενναίων κυριαρχεί το αδιέξοδο και ο «υπέρ Λούκου λόγος»
Φεστιβαλίζοντες όντας και περί την τέχνη επαΐοντες αναλύουν τους λόγους της αξίας και του πνεύματος... ‘Οτι ουδείς πλην ημών γνωρίζει!
-Αλλάζεις πίστη Διάκο μου;
Αλλάζω όνομα, επίθετο, επάγγελμα, διεύθυνση ιστορίας και μεταφέρομαι αβρόχοις ποσί εις το Κιτσοπούλειο Τέμπλο με την πλημμυρίδα των θεατών και των απόντων... Με το «μέγα πλήθος» και το ελάχιστο πάθος και προ παντός με την αξία του επιχειρήματος και του εγχειρήματος!
- «Δεν είδαν το έργο γι αυτό τα λένε αυτά» ανέκραξε ο Λούκος ο Φεστιβαλιστής , «ο κόσμος ήταν ευχαριστημένος γελούσε»
Και καθώς επακολούθησε επιδοκιμασία πλήρης και Τζαβάρειος αποδοχή «ικανότατος» και εντός και εκτός και επί τα αυτά μέρη, άνοιξαν οι ουρανοί και έβρεξε σιχασιά και αηδία έντονη σαράντα μέρες και σαράντα νύχτες... Και επανέκαμψε η Λένα εις τον κόσμο της και η Λίνα εις την γραμματεία της και ο Λούκος εις τον Φεστιβαλικό θρόνο του και εις τους αιώνας των αιώνων...
 Είστε όλοι άρρωστοι αγαπητότατοι...Πολύ άρρωστοι!
Αυλαία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα !!! T-E-P-M-A KAI .... -
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη χρήση του όρου «τουρκική μειονότητα», από τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρ.Τ. Ερντογάν (KAI TON ... Γιωργάκη του ΔΝΤ !!!) ανέφερε τα εξής:
"... κάτι που δεν υπάρχει στις διεθνείς συμβάσεις, τις οποίες ο ίδιος επικαλείται. Η συνέπεια προς τα συμβατικά κείμενα και ο αμοιβαίος σεβασμός είναι βασικά συστατικά για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης" !! "Oικοδόμηση εμπιστοσύνης", "στις διεθνείς συμβάσεις" ;;;;;; πOY ZAς Δελαβέκουρα ;;;;;