Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ένστολοι κρεμάστηκαν ψηλά. Εικόνες σοκ με απρόσμενους πρωταγωνιστές!












Πορεία διαμαρτυρίας των ένστολων με... κρεμάλες! (Εκτενές φωτορεπορτάζ)

Περίπου 7.000 ένστολοι πήραν μέρος στην κινητοποίηση, που αποτελεί τη μεγαλύτερη όλων των εποχών.
Έξω από το υπουργείο Οικονομικών, οι διαδηλωτές έστησαν τρεις κρεμάλες με έναν εκπρόσωπο κάθε σώματος (αστυνομικό, πυροσβέστη, λιμενικό) να στέκεται μπροστά τους.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή όπου κατέληξε η πορεία και επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
Οι διαδηλωτές κινήθηκαν μέσω της οδού Βασ. Σοφίας, που έχει κλείσει και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίς σήμερα το πρωί είχε προκληθεί υψηλή ένταση κατά τη διάρκεια αποκλεισμού της Σχολής των ΜΑΤ από συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής στην περιοχή του Ζωγράφου.
newpost.gr


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να μεινουν με 200 ευρω τον μηνα να καταλαβουν πως ζουν οι Ελληνες εδω και χρονια. εν τω μεταξυ η εγκληματικοτης ξεπερασε και τα ορια της Κολομβιας!

Ανώνυμος είπε...

Και οι εργαζομενοι στα σωματα ασφαλειας ειναι εργαζομενοι μισθοτοι οπως ολοι η αλλοι απλως η δουλεια τους ειναι η προασπιση των συμφεροντων της αρχουσας ταξης,συμφεροντων που φυσικα ειναι αντιθετα με τα δικα τους. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΧΑΡΡΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Με 200 το μήνα δουλεύουν βράδυ έχουν αδιθετο και ρεπο και με το ρολόι στο χέρι καλα να τους κάνει τον ψήφισαν

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Ελληναράδες η ζήλια και η μιζέρια θα μας φάει.... Κάν'τε εμφύλιο. Αλλωστε είναι το μόνο που γνωρίζετε να κάνετε. Να μπω στην διαδικασία τώρα να δώσω παραδείγματα ΜΕΓΑΛΩΝ τεμπέληδων ιδιωτικών υπάλληλων στην Ελλάδα, δεν χρειάζεται. Ζωή σε μας.... Ζώα γίναμε. Ζώα θα πεθάνουμε και μάλιστα πεινασμένα

Ανώνυμος είπε...

οταν εσπαγαν κεφαλια γεροντων περυσι, νομιζαν οτι ΔΕΝ θα ερθει η σειρα τους. εξ'αλλου για αυτο διαδηλωνουν για την μασα εν ω ορκιζονται για προστασια των νομων και των πολιτων, αυτοι προστατευουν τους πακιστανους και ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!

σοβαροι ενστολοι!

Ανώνυμος είπε...

Όχι εκδικητικότητα σε συντρόφους εργαζόμενους.
Ο εχθρός δεν είναι ο εργαζόμενος είναι η εξουσία.
Αυτό δεν τιμάει κανέναν και ειδικά τους αριστερούς, που η βαθύτερη τους
θεώρηση, πέρα από πάνω από ταξική πάλη, είναι ο ανθρωπισμός.
Ένας αριστερός δεν μπορεί να χωρίζει τα θύματα του συστήματος σε καλά και κακά. Όλοι μα όλοι αξίζουν την συμπάθεια και την συνδρομή του.
Αν η βασική αρχή της εξουσίας είναι, διαίρει και βασίλευε, η δικιά μας είναι, ένωνε και εκδημοκράτιζε.
Ένωνε και εκδημοκράτιζε.
Ένωνε και εκδημοκράτιζε.
Ένωνε και εκδημοκράτιζε.


Φάνης

Ανώνυμος είπε...

Είναι κάποιοι που ακόμα δεν μπορούν να ξεχάσουν το χωροφύλακα, ο άνθρωπος έφθασε στον Άρη και αυτοί παρέμειναν ηλίθιοι, ρε ανθρωπάκι που μιλάς για τα 200 ευρώ μήπως πρέπει να σε δει κάποιος ειδικός, κάνε μεταβολή ανθρωπέ μου μήπως και κουτουλήσεις σε κανένα ντουβάρι και συνέλθεις ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆς ΤΑ ΧΆΠΙΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αν μείνουν ρε βούρλο με 200 ευρω τον μήνα κάθε μέρα θα σε γαμάνε Πακιστανοί.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι άλλο οι ένστολοι γενικά, άλλο τα ΜΑΤ. Ο πυροσβέστης, ο Λιμενικός και ο αστυνομικός που είναι ένας από όλους μας δεν είναι εναντίον της κοινωνίας. Ούτε ελλειπή μόρφωση έχουν, καθότι οι περισσότεροι αξιωματικοί είναι και πτυχιούχοι πανεπιστημίων

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι τεράστια κατάντια το "να μείνει με 200 ευρώ". Μα σοβαρολογούμε δηλαδή; Οποιος και αν είναι αυτός και στο φινάλε τους μισθούς των βουλευτών έχουν; Αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να παραπονιέται για τους εργαζόμενους που δηλώνουν άνεργοι και δουλεύουν μαύρα και τα κονομάνε και από το ταμείο ανεργείας παράλληλα..... Κωλοφάρα, εγωιστές και κομπλεξικοί έχουμε καταντήσει τελικά δυστυχώς

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ότι και να πείτε αυτοί είναι που βάραγαν τον κόσμο πέρυσι και κάθε πέρυσι.

Ηθελα νάξερα που θα το παρκάρουν το καλάμι που καβάλαγαν τόσα χρόνια.

Προσωπικά δεν τους λυπάμαι περισσότερο από ότι λυπάμαι τους μισθωτούς και συνταξιούχους που έχασαν τα εισοδήματά τους και πολλοί ακόμα και τις δουλειές τους. Οι περισσότεροι από δαύτους τα έφαγαν μαζί με τον Πάγκαλο επειδή τους διόρισε χωρίς εξετάσεις, παρά μόνο με κομματικά κριτήρια και τώρα που τους μπήκε το αγγούρι στον κώλο σκούζουν.

Αντε και καλά μυαλά.

Δημήτρης Ανώνυμος
γιατί κυκλοφορούν (κυκλοφορείτε) πολλοί ρουφιάνοι ανάμεσά μας

Ανώνυμος είπε...

oi mpatsoi uperaspizoun ta sumferonta tou kratous... pshfize swsta wste auto to kratos na uperaspizei ta dikaiwmata tou polhth kai oxi twn polue8nhkwn kai tou megalokefalaiou... 3eroume polu kala na vgazoume thn oura mas ape3w eurwagapoulhdes neoellhnes... pshfhzate autous pou sas 8eloun doulous. tous pshfizete akoma kai sas ftaine oi mpatsoi. Kleiste ta matia sas akoma pio polu, olo oi alloi ftaine, vourla... Orion...

Ανώνυμος είπε...

otan mas xtypane stis poreies einai me toys kafroys ths kybernhshs...twra na toys lyphthoume? oxi egw...an paroun 100 to mhna kai polla toys einai..etsi ki alloiws to mono poy petyxainoyn einai na dialyoun tis poreies mas tipota allo...

Ανώνυμος είπε...

κανενας αστυνομικός,πυροσβέστης ή λιμενικός δεν ενεργεί χωρις διαταγή,τα δε σώματα αυτα εχουν πολιτικούς προϊστάμενους...το ξυλο λοιπόν που εφαγες δεν ειναι απο τον αστυνομικό αλλα απευθειας απο την κυβέρνηση σου!

Ανώνυμος είπε...

Το δακρυγόνο στην μούρη μου το πέταξε ο μπάτσος που τον διέταξε ο υπουργός της κυβέρνησης που ψήφισε ο συγγενής μου.
Αν πιάσω στα χέρια μου κάποιον κοντινό νεοδημοκράτη η πασόκο θα του "εξηγήσω" τι ειναι να τρως δακρυγόνο στην μούρη.
Ασε τα μάρμαρα που γλίτωσα πάνω απο το κεφάλι μου.

Παναγιώτης.