Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκάλυψη: Και η Μονή Βατοπεδίου στις μίζες του Άκη


Σκεφτείτε μόνο ότι αυτό το κάθαρμα έκοβε και έραβε στη Θεσσαλονίκη, απειλούσε, τρομοκρατούσε, εξαγόραζε ψηφοφόρους και συνειδήσεις και είχε μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε άντρο του διεφθαρμένου πασοκικού κατεστημένου...
«Ο Ακης έκανε τα πάντα για να βγει βουλευτής. Ξόδευε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ, για την εξαγορά ψήφων από ρωσοπόντιους στην Κύπρο, και τσιγγάνους καθώς και την αγορά εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Νικόλαος Ζήγρας στον ανακριτή...
Την εκλογή δημάρχου της αρεσκείας του στους περιφερειακούς Δήμους και δη στην «έδρα» το, την Καλαμαριά (Καλαμαριωτάρχης όν) την έπαιζε στα δάχτυλα ο «Μέγας καταχραστής»
Καιρός να αρχίσουν να ψάχνουν και στα λημέρια της τοπικής αυτοδιοίκησης, όλο και κάτι θα βγάλουν...



akis erfraim

 Η μονή Βατοπεδίου εμπλέκετε στις μίζες του Άκη Τσοχατζόπουλου, με βάση πληροφορίες που προέρχονται από δικαστικές πηγές.
Η μονή και ο Εφραίμ είχαν οικονομικό αλισβερίσι με offshore εταιρίες του τέως Υπ. Άμυνας ύψους 15 εκ. ευρώ. Η μονή αγόραζε ακίνητα τα οποία είχαν αγοραστεί από τις εταιρίες του Άκη με χρήματα προερχόμενα «από νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική ενέργεια» και μάλιστα υπερτιμημένα.
Τα ακίνητα που αγόρασε η μονή του Έφραίμ από τον Άκη είναι τρία: Το ένα στην λεωφόρο Κηφισίας 7. Το άλλο στην οδό Κόμνα Τρακα και Κεφαλληνίας 45, που διατηρεί ακόμα τα γραφεία του ο κ. Τσοχατζόπουλος. Και το τρίτο στην Θεσσαλονίκη στην οδό Τσιμισκή 41
Το ακίνητο στην Κηφισιά 2 χιλ. τετρ. μέτρων ο κ. Τσοχατζόπουλος το αγόρασε από τον κατασκευαστή κ. Μπάμπη Βωβό και μετά από επτά χρόνια το «πώλησε» στον Εφραίμ ο οποίος φαίνεται ότι πήρε δάνειο από την τράπεζα Marfin του κ. Α. Βγιενόπουλο.
Αυτά και αλλά πολλά αναφέρονται, όπως μας διαβεβαίωσε η δικαστική πηγή σε πολυσέλιδο δικαστικό έγγραφο που βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή κ. Μαλλή.
Η ίδια πηγή υποστήριξε ότι στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου εμπλέκονται δεκάδες άλλα άτομα τα οποία διερευνώνται από τον ανακριτή και αναμένεται σύντομα να ασκηθούν ποινικές διώξεις.
Το spirospero παρακολουθεί το θέμα και αύριο – μεθαύριο θα έχει και νέα στοιχεία...

Μόνος του δηλαδή έκανε ότι έκανε ο "Μέγας καταχραστής;" Το σάπιο κόμμα του, ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί, οι βουλευτές κολλητοί του δεν ήξεραν τίποτα; Ουστ... κλεφτρόνια του κερατά... Έρχεται η ώρα που θα τα ξεράσετε... ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πανσέληνες νύχτες συρρικνώνουν σκοτάδια
εκεί που φωτεινές ανταύγειες φθείρονται,
μένουν μισές οι αντανακλάσεις στα μάτια
έτσι όπως καθρεφτίζουν την αυταπάτη
στα εφοδιασμένα εισιτήρια μιας αληθινής κόλασης
που εξακολουθεί να θρέφει τέρατα
στα δρομολόγια της σήψης.

Ήρθε ο καιρός να αποκαθηλωθούν τα είδωλα
που για χρόνια λατρεύτηκαν,
διαψεύδοντας βάναυσα… ιδέες
που σιωπηλά ονειρεύονταν,
αισιοδοξώντας το πολύχρωμο μέλλον.

Ήρθε ο καιρός οι σκιές ν’ αστράψουν
υπερασπιζόμενες την ιερότητα του ανθρώπου
στης αγρύπνιας τα σύνορα
για να μην αποκοιμηθούν ποτέ ξανά τα παράπονα
με σφαλιστά βλέφαρα
στη γεωγραφία της πλάνης
καταργώντας πορείες θλίψης σε διαδρομές φρίκης…

Ανώνυμος είπε...

Πήξαμε στους μαλάκηδες !!