Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Πλήρωνε μαλάκα λαέ τους... 58 συμβούλους και ειδικούς συνεργάτες του Χατζηδάκη!...


Πήρε καιρό να καθορισθεί πόσες θέσεις Ειδικών Συμβούλων, Ειδικών Συνεργατών και διοικητικών υπαλλήλων και υπαλλήλων, θα πρέπει να υπάρχουν στο Υπερ-υπουργείο του Κωστή Χατζηδάκη.
Το λεγόμενο... μακαρονοειδώς «Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων» με τομείς σε τρία πρώην αυτοτελή υπουργεία και πρόσθετες αρμοδιότητες.
Και σε πολλά κτίρια. Το σύνολο των προσώπων από τις τέσσερις κατηγορίες θα ήταν -σύμφωνα με παλαιές διατάξεις- 92 άτομα.
Με απόφαση του Πρωθυπουργού και έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου (όπου έφερε το όλο θέμα ο Κ. Χατζηδάκης) μειώθηκαν κατά 40% περίπου. Σε 58 άτομα συνολικώς, από τα οποία 22 θέσεις ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών, 22 θέσεις μετακλητών υπαλλήλων και άλλες 14 θέσεις Υπαλλήλων με αποσπάσεις. Και πάλι δεν φαίνονται λίγοι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χαρρυ, εδω θα πληρωνουμε το τσοκαρο την Ιακωβιδου με μηδεν προσοντα.....Αληθεια εκει στο υπουργειο δικαιοσυνης που την εβαλαν, τι θα κανει σαν συμβουλος? Θα τους ενημερωνει για τα μεσημεριανα κουτσομπολια? Εγω ετσι τη γνωρισα....σαν πανελατζου σε μεσημεριανα......

Ανώνυμος είπε...

Ο βαρεμένος καλλιτέχνης έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
ΔΕΝ φώναζε για το Χρυσοχοίδη που είχε 92 αλλά φωνάζει για τον Χατζηδάκη που έχει 54.
Μπράβο αστείε συμπλεγματικές τσιπρο-Χάρρυ, μια χαρά σαχλαμάρες λές.

Ανώνυμος είπε...

Προς των παρά πάνω ανώνυμο εφιάλτη… 1) άνανδρε να μάθεις να εκφέρεις την άποψη σου με όνομα και επίθετο ειδικά όταν επιτίθεσαι σε κάποιον τέτοια συμπεριφορά αρμόζει σε όσους δεν τιμούν την αντρική τους φύση!! 2) Χαρακτηρίζεις τις πολιτικές θέσεις κάποιου ανθρώπου όταν αυτός επιτίθεται κατά της διαφθοράς που ζεις εσύ και οι οικείοι σου… ένα μπορώ να σου πω ΠΡΩΤΑ ΕΙΣΑΙ Έλληνας ΚΑΙ ΜΕΤΑ κομματόσκυλο είσαι ντροπή της οικογενείας σου !!!! ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ