Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ 120% ΣΤΟ 180,2%... ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!





Βάλαμε το ΔΝΤ και τα κοράκια της Ευρώπης χαβαλέδες πάνω από τα κεφάλια μας να μας ρουφάνε το αίμα με καλαμάκι και απωλέσαμε την εθνική μας κυριαρχία, γιατί την Παρασκευή 23 Απριλίου 2010 το δημόσιο χρέος της χώρας ήταν 120% του ΑΕΠ... Χρέος. κατά πολλούς οικονομικούς εγκέφαλους και κατά τους εθνοπροδότες του ΠΑΣΟΚ, με πρώτο και καλύτερο τον ξεπουλημένο πρωθυπουργό της μαφίας των Τσαντ, μη βιώσιμο!
Φωνάξαμε δηλαδή τους λήσταρχους του ΔΝΤ και τους τοκογλύφους της Ευρώπης για να μας σώσουν!
Και πέρασαν από τότε δυο χρόνια εξαθλίωσης και συμφοράς...
Τα πουλημένα τομάρια των προδοτικών κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τη στήριξη του γλοιώδη νεοτσιριμώκου Φώτη Κουρέλη, βύθισαν το μαχαίρι της απάνθρωπης λιτότητας βαθιά στο λιπόσαρκο κορμί του Ελληνικού λαού, υποσχόμενοι καλύτερες μέρες το 2014, όταν ξεπεράσουμε πλέον την κρίση και με τη συνηγορία των σκληρών μέτρων που παίρνουμε, καταστήσουμε το δημόσιο χρέος βιώσιμο...
Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch όμως, προβλέπει ότι το 2014 το δημόσιο χρέος θα έχει σκαρφαλώσει στο 180,2% του ΑΕΠ, από 164,9% εφέτος και 176,2% το 2013, ενώ αύξηση της ανεργίας στο 22,8% για την Ελλάδα προβλέπει η Moody's!!!
Τι ωραία, τι καλά είναι όλα ανθηρά!
Η Fitch επισημαίνει ακόμα ότι το ελληνικό πρόγραμμα (Μνημόνιο) είναι εκτός πορείας και τονίζει ότι η κυβέρνηση πρέπει να λάβει άμεσα αποφάσεις για το πακέτο των νέων μέτρων.
Μετά από τέσσερα χρόνια δηλαδή καταραμένης φτώχειας και μετατροπής της χώρας μας σε θλιβερό προτεκτοράτο, με διαλυμένο τον κοινωνικό ιστό της χώρας και με τον Ελληνικό λαό να πνέει  τα λοίσθια, το δημόσιο χρέος θα είναι μεγαλύτερο κατά 40,2% από την ημέρα που μπήκαμε στο ΔΝΤ για να σωθούμε!!!
Και μετά λέτε για μας τους Πόντιους...
Και ρωτώ τους Έλληνες εκείνους που ψήφισαν τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες που ανέδειξε η διεφθαρμένη μέχρι το κόκκαλο μεταπολίτευση: Ξέρετε τι ψηφίσατε ρε ηλίθιοι Έλληνες; Γνωρίζετε ότι ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης για τις ζοφερές μέρες που θα ζήσουμε εμείς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας, ανήκει σ’ εσάς; Ξέρετε ρε θεότουβλα ότι μετά από τα απάνθρωπα μέτρα που θα μας επιβάλουν αύριο-μεθαύριο, άρχισαν ήδη να ετοιμάζονται από τώρα και για τα επόμενα ακόμη πιο σκληρά μέτρα; Το ξέρετε ρε κωθώνια ή ελπίζετε ακόμα στα θαύματα που δε γίνονται ποτέ;
Η μόνη μας ελπίδα είναι αδέρφια, ο ξεσηκωμός...
Εξέγερση, όχι εξαθλίωση.
Για να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας και για να αποκτήσουμε ξανά τη χαμένη μας αξιοπρέπεια...
Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους, με τη σκληρή μας δουλειά, την επιμονή και τη φαντασία μας...
Και προ παντός, με μια Ελλάδα απαλλαγμένη μια για πάντα από κλέφτες και επίορκους πολιτικούς.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Χάρυ !!!

Νάσαι πάντα καλά,
με κοφτερό μυαλό,
με ελεύθερη σκέψη,
και γλώσσα μαστίγιο !!!

Τα σέβη μου !!!

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ, οι αναρτήσεις που γράφεις εσύ είναι άριστες, και δέν συγκρίνονται με κάτι τυχάρπαστες που αναδημοσιεύεις με blog που τα επισκέπτονται μόνο οι ιδιοκτήτες τους με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως το "Γρέκι" (μπορείς να το εξακριβώσεις με την μπάρα "alexa").
Επίσης πολύ σωστά γράφεις για το οτι οι Έλληνες ξαναψήφισαν τους ίδιους που μας κατέστρεψαν, αλλα δέν του προτείνεις τί να ψήφιζαν. Δηλαδή ότι νά 'τανε εκτός απο ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ; Το ξέρω είναι μυστική η ψήφος Χάρρυ, αλλα και οταν λές μή ψηφίζετε "αυτούς" δέν αποκαλύπτεις και πάλι τις πολιτικές σου θέσεις;

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λες Χαρρυ,αλλα ποιος θα ξεσηκωθει; το ΖΩΟ ο νεοελληνας; υπαρχει πιο ΜΑΛΑΚΑΣ λαος πουθενα στον κοσμο; Μια ζωη μαλακες και ΖΩΑ !