Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Independent: «Οι Έλληνες ξανά στη ζητιανιά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες»

Independent: «Οι Έλληνες ξανά στη ζητιανιά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες»

Ένα προσβλητικό άλλα και προκλητικό άρθρο για την Ελλάδα δημοσιεύει η εφημερίδα Indipendent, χαρακτηρίζοντας τη χώρα μας ζητιάνο της Ευρώπης. Το κείμενο ξεκινάει «Οι Έλληνες ξανά στη ζητιανιά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες» και συνεχίζει αναφέροντας πως ο Έλληνας ασθενής επιστρέφει ξανά για βοήθεια.
«Ο Έλληνας ζητιάνος περιοδεύει για μία ακόμη φορά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Ο πρόεδρος της κυβέρνησης (συνεργασίας) Αντώνης Σαμαράς ζητάει περισσότερο χρόνο για την υλοποίηση του Μνημονίου».
Ωστόσο μετά τα πρώτα προκλητικά σχόλια, ο αρθρογράφος αναφέρει πως οι Ελληνες στενάζουν εξαιτίας της βαθιάς ύφεσης εδώ και πέντε χρόνια, με την ανεργία να έχει εκτιναχθεί στο 23%.
Παράλληλα η βρετανική εφημερίδα επισημαίνει πως η τύχη της Ελλάδας θα κριθεί από τη συνάντηση Μέρκελ Σαμαρά, και από το κατά πόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μπορέσει να πείσει την Γερμανίδα καγκελάριο για το τι είναι διατεθειμένη να κάνει η χώρα του γαι να επιστρέψει στο δρόμο της ανάπτυξης. «Η Μέρκελ ή θα σπρώξει τους Έλληνες στην έξοδο για να \διατηρήσει τη συνοχή της κυβέρνησης της, ή θα τους βοηθήσει με τον κίνδυνο να καταρρεύσει».
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΣΟΥΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: «ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;»
ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΣΠΙΘΑΜΙΑΙΕ, ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: