Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΦΑΗΛΟΥ ΛΟΓΟΣ



Βρε τον εντός, εκτός και επί τα αυτά μέρη... αυτά μέρη... αυτά μέρη... και ξανά μάνα επί τα αυτά... τα φυρόμυαλα, τα πτωχά τω πνεύματι, τα νηπιώδη, τα πνευματοκτόνα, τα δεξιοκοντόθωρα μέρη,   Φαήλο Καρανιδιώτη...
Έχασε τον έπαινο για τον άμοιρο πολιτικής παιδείας ηδύφθογγο πλην παλίμβουλο αρχηγό του και αναλύεται εις επαίνους για τον απεψιλωμένο επί το γενικότερο υπουργό δημόσιας τάξης  και το θεάρεστο και ανεξίλαστο έργο του!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μην ψαρώνεις Χάρρυ. Είναι οργανωμένο σχέδιο. Αυτός ο μάγκας, ο Factorx, το είχε πει πολλές φορές σε σχόλιά του: "Όταν βγει ο Σαμαράς πρωθυπουργός, εγώ μετά θα του κάνω κριτική".

Μετάφραση: Έχουμε οργανωμένο σχέδιο προπαγάνδας, για όταν τον βγάλουμε πρωθυπουργό. Θα τον χτυπάμε προσεκτικά όλον τον καιρό και όταν θα έρχεται η κρίσιμη στιγμή, τζουπ, θα βγαίνουμε "αντικειμενικά" να τον στηρίξουμε.

Κάτι αντίστοιχο έκαμνε και ο μακαρίτης ο Τεγόπουλος με το ΠΑΣΟΚ. Όλη την τετραετία το έθαβε, αλλά στις εκλογές θυμόταν πάντοτε να τους στηρίξει. "Αντικειμενικά", πάντοτε.

Ο Φαήλος είναι λίγο πικαρισμένος που δεν τον αξιοποίησε ο Σαμαράς, αλλά ο άνθρωπος δεν έχει ελπίδα να αναπτυχθεί πολιτικά μακριά από τον Σαμαρά και αυτό ο Σαμαράς το ξέρει. Οπότε, θα τον έχει μια ζωή στο "περίμενε" και θα του πατάει το φιλότιμο. Το όποιο φιλότιμο τέλος πάντων έχει ο δικηγόρος του Ρόντου.