Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Το δολοφονικό παρακράτος του ΠΑΣΟΚ. Οι δολοφόνοι που κράτησαν στην εξουσία τους διεφθαρμένους.

Δυστυχώς, η σύλληψη έγινε την στιγμή που στις θέσεις κλειδιά του κρατικού μηχανισμού βρίσκονται ακόμα τα πράσινα καθάρματα.
Από την πρέζα, στην Μαρφίν, στον Σωκράτη, στην Κύπρο.
Από τις δολοφονικές επιθέσεις σε Κούρδους αγωνιστές υπό τας εντολάς του μεγάλου τραγουδιστή, εγγονού του συνεργάτη των Ναζί, στην πλατεία Συντάγματος για να ανοίγουν κεφάλια Ελλήνων αγανακτισμένων.
Από τα κιβώτια με την κόκα, ελεύθερα πουλιά στην Κύπρο και πάλι δέσμιοι επειδή στην Κύπρο υπάρχουν ακόμα παλικάρια.
Αυτό είναι το παρακράτος που έφτιαξε η δολοφονική συμμορία Σημίτη για το οποίο έχουμε γράψει δεκάδες άρθρα. Τα διανοούμενα προδοτικά λαμόγια της Παντείου που κάποιοι
ηρωϊκοί δικαστές βρέθηκαν μετά από 14 χρόνια για να χώσουν μέσα, στους στυγνούς δολοφόνους. Την ίδια στιγμή που η “εισαγγελική εισήγηση” ήταν να αθωωθούν! Σας θύμισε μήπως τον Καλούση που απελευθέρωνε τους φίλους της οικογένειας Παπανδρέου;
Ο πνευματικός και ατσάλινος βραχίονας που ξεπούλησε ηθικά και υλικά την πατρίδα.
Με αυτό το (παρα)κράτος δεν συμβιβάζεσαι ούτε συγκυβερνάς.
Με τους συμπαθέστατους Κουβέληδες που έσπευδαν δίπλα σε Παγκάλους και Λοβέρδους για να υπερασπιστούν καταχραστές δημοσίου χρήματος, της παιδείας μάλιστα για την οποία τόσο κόπτονται, δεν συζητάς. Συγκρούεσαι και πεθαίνεις, όπως έκαναν οι δύο ηρωϊκοί άνδρες της Παντείου και η πραγματική Ελληνίδα ηρωΐδα χήρα του ενός που τους έλιωσε στο εδώλιο.
Με τους πρεζέμπορους φονιάδες και τα ακριβά πράσινα νομικά τους τμήματα, δεν συνδιαλέγεσαι. Αποδίδεις Δικαιοσύνη.
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
 olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: