Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Στο δρόμο του Άκη και ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Δύσκολα θα γλιτώσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου το εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου, παρά την προστασία που απολαμβάνει από σκοτεινούς ξένους κύκλους (π.χ. λέσχη Bilderberg στην οποία αν και έχει πάψει να είναι υπουργός και θεωρείται πολιτικά απόλυτα "καμμένος", οι προστάτες του εξακολουθούν να τον καλούν). Σκοτεινοί κύκλοι, οι οποίοι είναι σαφές ότι έχουν ανάμιξη σε αυτή την εθνική καταστροφή που....
βιώνει η χώρα.

Δύο είναι οι υπόθέσεις στις οποίες έχει "στριμωχθεί" και αναμένεται να στριμωχθεί ακόμα περισσότερο μετά τις εκλογές:

Η μία είναι η περίπτωση της πλαστογράφησης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και η άλλη η περίπτωση του CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για τα οποία όπως πληροφορούμαστε η έρευνα του εισαγγελέα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και έχει ήδη αποδώσει καρπούς.

Ήδη η Τράπεζα της Ελλάδος έχει δώσει σειρά στοιχείων στην ομάδα εισαγγελέων (υπό τον εισαγγελέα Κορέα) για το ποιός αγόρασε το περιβόητο ασφάλιστρο κινδύνου από το ΤΤ! Μιλάμε για μία υπόθεση που έχει έλθει 4 φορές στο Κοινοβούλιο, υπάρχει άμεση εμπλοκή μελών της οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και υπήρξε απόλυτη συσκότιση της υπόθεσης από τον αρμόδιο υπουργό Γ.Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα ο ίδιος ο τέως πρωθυπουργός υποστήριζε πως “Δεν γνώριζε τι είναι CDS”!

Την υπόθεση αρχικά την είχε αναλάβει ο εισαγγελέας Πεπόνης που όταν κατήγγειλε τις πιέσεις για να κλείσει την υπόθεση, κάποιοι τον έλεγαν “φαντασιόπληκτο”. Συνδυάστε τώρα τα ονόματα στο ημερολόγιο του Άκη που “θα έκλειναν πακέτο και τις δύο υποθέσεις” για να έχετε πλήρη εικόνα.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιαυτό δεν τον έβαλε ο Βενιζέλος σε εκλόγιμη θέση (3η) στο β΄ αττικής; αφενός για να μη βγάζει μάτι (1ος) και αφετέρου για να βγει σίγουρα: δλδ βουλευική ασυλία και μετά παραγραφή!!!τη λίστα την έχουν αλφαβητικά συνήθως για να μη φαίνεται η θέση αυτού του αχρείου!!!

ΒΑΖΙΟΤΟ είπε...

Γιατί τα πήρε ρε Καραγκιόζη Χάρρυ Κλυν, που έχεις δώσει κώλο σε όλες τις παρατάξεις, και ο Παπακωνσταντίνου μίζες, για να ακολουθήσει τον Άκη Τσοχατζόπουλο;
Εσένα ρε Καραγκιόζη πόσο πάει το πακέτο για τις μακακίες που γράφεις και λες;

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομιζω οτι εχει ψωμι η υποθεση
Πολυ κακο για το τιποτα

Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε και τα μπάζα από ότι φαίνεται....

Και μάλιστα ξέρουν πολύ καλά και το φρασεολόγιο-λαξιλόγιο της λαχαναγοράς!!!

Και μη χειρόρτερα!!!

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια ρίζα έχουν ...

Ανώνυμος είπε...

ο μπαζας προφανως ειναι απο τους βολεμενους!!!και θα ψηφισει πασοκ!ουστ λαμογια

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΡΥ ΕΣΥ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ!ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.ΧΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.gpapak.gr/enimerosi/omilies-dilosis/minister/ipomnima-%E2%80%93-simia-topothetisis-giorgou-papakonstantinou-stin-exetastiki-epitropi-tis-voulis-%C2%ABschetika-me-to-ellima-tou-2009-ke-tous-paragontes-pou-odigisan-stin-amfisvitisi-ton-ellinikon/ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ....

Ανώνυμος είπε...

Ευγε μπαζο μαζι σου, χωστα στον Χαρρυ Κλυνν. Παντως εσυ και εγω ξερουμε οτι σε πηδαει ο τζεφρυ [αλλα δεν το λεμε]
επιθεση ρε μπαζο μεγαλε να'ουμ....

Ανώνυμος είπε...

Ο Ακης είναι ερασιτέχνης και πολύ μακριά από το μεγαλείο του Παπακωσταντίνου.

http://www.inprecor.gr/index.php/archives/196762

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/05/blog-post_3633.html?m=1

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτη μπαζοπουλε τραβα γαμησου ρε

Ανώνυμος είπε...

ΚΑποιοι ,το λεγαμε απο την αρχη οτι πρεπει να δικαστει ,μαζι με τον αλλο συνεργατη των ξενων κεφαλαιοκρατων ,τον ΓΑΠ>Βεβαια ,δυσκολο να βρεθου τα στοιχεια για να αποδειχθει οτι πουλησαν την χωρα,γιατι αυτοι που τους πληρωναν ειναι και οι ιδιοι που εχουν τα στοιχεια,και μαλλον δεν τους ενδιαφερει να δικαστει ο ερμολαος...Κατα την γνωμη μου,λαικο δικαστηρο,και τελειωσαμε.σιγα μην ταραχτουμε κιολας για τον υπουργο περιβαλλοντος με εξοχικο μεσα σε δασος...κρεμαλα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΟΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΑ