Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η BILD απειλεί τους Έλληνες! "Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε"...

 Ύστερα από την προκλητική παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας και τις προτροπές υπερ ή και εναντίον συγκεκριμένου υποψηφίοιυ από την  γερμανική εφημερίδα Financial Times Deutschland, σήμερα πήρε σειρά άλλη μια, ιστορική εφημερίδα της Γερμανίας, η BILD.
Με ένα προκλητικό και απειλητικό κείμενο - επιστολή στους Έλληνες  - γραμμένο μάλιστα στα ελληνικά - τους υποδεικνύει ότι μπορεί αύριο να έχουν εκλογές, δεν έχουν όμως επιλογές γιατί οι Γερμανοί δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να πληρώνουν... "Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.​" γράφουν.
Διαβάστε την επιστολή - πρόκληση όπως την αντιγράψαμε από το site της BILD εδώ.

"Αγαπητοί Έλληνες,​
είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές.​
Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι.​
Η BILD σας λέει: Είναι στο χέρι σας.​
Έχει διαφορά.​
Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.​
Αλλά εδώ και πάνω από δυο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί, και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ.​
Ότι παρόλα αυτά στην Ελλάδα μας βρίζουν Ναζί, δεν το βρίσκουμε αστείο. Τέλος πάντων.​
Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις παραβιάζοντας κάθε συμφωνία – θα σταματήσουμε να πληρώνουμε. Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε.​
Εάν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ δεν το θέλουμε.​
Είναι στο χέρι σας.​
Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής.​
Και πολύ φοβόμαστε: δεν τόχετε καταλάβει ακόμα.​
Φιλικά
Η BILD​ σας"

...ΚΑΙ Η ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα Harry, η απάντησή σου είναι καλή μόνο αν θες να σε πάρουν σοβαρά πρέπει να διορθώσεις τα γερμανικά σου αλλιώς θα βάλουν τα γέλια..
"Lieber Faschistische Schweine, Sie haben wieder noch einmal bewiesen, dass in Deutschland der Nationalsozialismus immer noch lebendig ist "

Ανώνυμος είπε...

Αφου φρόντισαν επιμελώς επι τριάντα χρόνια να μην παράγουμε τίποτα-παρά τη θέλησή μας-για να αγοράζουμε ακόμα και ντομάτες από το Βέλγιο και πατάτες από την Αίγυπτο,τώρα λέει δεν θα νας δίνουν να ζήσουμε! Μάλλον οι Βέλγοι και οι Αιγύπτιοι θα έχουν πρόβλημα γιατί οι Γερμανοί εξ όσων γνωρίζω δεν παράγουν κάτι που να το εισάγουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ......ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ.......ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...(ΑΠΟΡΩ:ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ....ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ....ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ....)