Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ MISTER GIANNIS DRIMALAS




Σύμφωνα με την καταγγελία του πολίτη Marios A στο Facebook «Ο Κύριος Giannis Drimalas πολιτευτής της ΟΝΝΕΔ & της ΝΔ ο οποίος μου έστειλε αίτημα φιλίας, με αφορμή ανάρτηση στον τοίχο του όπου έγραψε αυτολεξί τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική διαφήμιση της ΝΔ όπου και καταλήγει «ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» και του απάντησα «Πάλι σήμερα είχαμε 3 αυτοκτονίες Γιάννη. Έχει δίκιο ο Σαμαράς. Θα τα καταφέρουμε. Να μην μείνει κανένας ζωντανός» μου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στα εισερχόμενά μου:
«
kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erwgia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou …. sta @@ mou an pe8ananautoktonisanskwto8ikan …. opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!! mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis….. euxaristw gia ton xrono sou!»

Ο Γιάννης Δριμάλας που είναι γνωστός στην Πάτρα έσπευσε αμέσως να αλλάξει τις φωτογραφίες του προφίλ του, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά δυστυχώς για αυτόν οι εικόνες μένουν με ένα απλό print screen.


ΞΕΦΤΙΛΑ...

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΕ ΚΛΥΝ !!! ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΧΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ !!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!! ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΡΙΜΑΛΑΣ; Ενα ΚΑ λείπει να γίνει ΔΡΙΜΑΛΑ(ΚΑ)Σ δηλαμή δριμύς μαλακας ανίατη κατασταση. Από κατι τετοια τσογλάνια βρισκ΄'ομαστε εδω που βρισκόμαστε από κατι τετοια κομματόσκυλα κοπρόσκυλα σημερα ζουμε από ομηρία.

Κατι τετοια τσογλανακια που προωθουν στην πολιτικη από το πουθενα και το τιποτε και μας τους παρουσιαζουν σαν το μελλον της χώρας.

Και μια και εχει και μεγαλα αρχίδια δεν τα βαζει στον πατο του η λουγκρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Δριμαλας.....επιχειρηματιας της πολης μου και μαγκας.....ρε ουστ!!!! τσογλανε, κομματοσκυλο του κερατα

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΕΙΤΕ, ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ, ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

Έχει σβήσει το προφιλ του απο το facebook και το Google+, αλλά το Google έχει προσωρινά αποθηκεύεσει το facebook προφιλ του εδώ:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:8PeGeVpTSAoJ:el-gr.facebook.com/pages/DrimalasBlogspotcom/117233928321902%3Fsk%3Dinfo+drimalasmedia%40gmail.com&cd=4&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a

Για να πουμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Δριμάλας δεν πάει για βουλευτής αλλά ειναι κομματόσκυλο της ΝΔΟΥΛΑΣ στο γραφείου του Πατρινου βουλευή Νικολόπουλου, που ψήφισε ναι στους κατώτατους μισθούς και στην περικοπή του επιδόματος ανεργίας.
Τέτοιες λούγκρες μαζεύουν στα πολιτικά γραφεία τους οι μελλοντικοί βουλευτές της ΝΔΟΥΛΑΣ στην Πάτρα. Φαίνεται ζήλεψαν τα πασοκοσκυλα και είπαν να γίνουν σαν και αυτά. ΟΥΣΤ αηδία!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.drimalas.blogspot.com/

Οgrano Gold η εταιρία του Δριμάλα.

Ανώνυμος είπε...

Eιναι δεν ειναι πολιτευτης ....αντι να παιζει με μνημες νεκρων....ας παρει τα @ρχιδι@ του και να τα βαλει οπου κοντινοτερα βρει....στο μουνι της !@#$%^&*(....στον κωλο της @#$%^......η στο κατω κατω στον κωλο του που ειναι πιο κοντα απο ολα.....Α ΡΕ ΑΤΙΜΟΙ......η 7 Μαιου ειναι κοντα που λεει και η παλαιοημερολογητησα αρχηγαρα τους....

Ανώνυμος είπε...

Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω νουδουδες και πασοκους κρύβονται ;
Που στον δ!@ όλο βρισκουν τόσο μεγάλο ποσοστό.

Μαίρη (Ginger) είπε...

Διόρθωση >> Organo Gold

Αλλά έχει φροντίσει να σβύσει αρκετά σημάδια του απ΄το διαδύκτιο. Οχι μονο το προφιλ στο fb

Εδώ υπάρχει το παλιό του blog ... εγκαταλελειμενο >>> http://drimalas.blogspot.com/

Θα τον δουμε σιγουρα στην πολιτικη σκηνη. Τετοια λαμογια δεν ξεφευγουν

Μαίρη (Ginger) είπε...

Χα χα χα εχει και φιλοσοφικό σλόγκαν στο blog του

Kαλώς ήρθατε στην Organo Gold!...Όποιος δεν στηρίζει και δεν προωθεί τις ιδέες του, σημαίνει ότι ή ο ίδιος δεν αξίζει ή οι ιδέες του δεν αξίζουν τίποτα!!!!!

Εδώ γελάνε ή παρακάτω?

Μαίρη (Ginger) είπε...

«kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erw … gia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou …. sta @@ mou an pe8anan – autoktonisan – skwto8ikan …. opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!! mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis….. euxaristw gia ton xrono sou!» Τώρα πρόσεξα ότι ούτε με ελληνικούς χαρακτήρες δεν γράφει ο γελοίος. Εχει καμμιά δικαιολογία γι'αυτό; Aλλά και από τρόπο εκφρασεις.... αψογος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ XAΡΡΥ..

ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ....
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ....
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΖΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω για Καμμένο! Δεν έχω ψηφίσει ποτέ δεξιά αλλά για Καμμένο το σκέφτομαι.

Kyra είπε...

Αυτο το "Δεν έχω ψηφίσει ποτέ δεξιά αλλά για Καμμένο το σκέφτομαι", μου θυμιζει μια παπαριά που μου πε άνθρωπος τις προάλλες που μουν ελλάδα: ''κι εγω μια φορά ψήφισα κκε, αλλα τωρα σκέφτομαι να ψηφίσω χρυσή αυγή".
Νταξ μη σκέφτεσαι πολυ γιατι θα το κάψεις. Βεβαια, εννοείται ότι δεν ήταν τόσο αθώα η συζήτηση, απλα αυτό το ζευγαρι των γνωστών μου, μου την έπεσαν (οχι... μη φανταζεσαι δεν ηταν σεξουαλικό το θέμα)

Ανώνυμος είπε...

@Kyra με την κορμάρα

Έχεις δίκιο! Θα ψηφίσω Τσίπρα! Στην τελική είμαι αριστερός. (αν είναι δικό σου το κορμί στο thumbnail μπορώ να έχω και το τηλέφωνο σου;)

-:)

Ανώνυμος είπε...

Δριμάλας ή Δριμάλαξ;