Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ…


Καλά ρε, ένας σώφρων άνθρωπος δεν υπάρχει εκεί στη Συγγρού να πει στον πελαγομπερδεμένο αρχηγό της ΝΔ να μην λέει παπαριές;
Ποια αυτοδυναμία και ποιες επαναλαμβανόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και τρίχες κατσαρές; Ποτ ζείτε ρεεε; Εδώ κοντεύει να περάσει μπροστά το σκορποχώρι του ΠΑΣΟΚ! Στους 4 πόντους η διαφορά μεταξύ των δύο μνημονιακών κομμάτων που συγκυβερνούν και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο χειρότερος υπουργός οικονομικών της Ευρώπης, ο εμπνευστής του χαρατσιού και των οριζόντιων περικοπών μισθών και συντάξεων, θεωρείται με ποσοστό 24,3% ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός έναντι 23,8% που συγκεντρώνει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς!
Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, στου βράχους πέφτει χιόνι… Μαύρη σαν καλιακούδα και η προοπτική σχηματισμού μετεκλογικά κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αφού το άθροισμα των ποσοστών των δύο κομμάτων που δημιούργησαν την κρίση και καταλήστεψαν το δημόσιο χρήμα , μόλις που ξεπερνάει το 30%
Μακάρι να επέλθει πλήρης η αφύπνιση του Ελληνικού λαού και να στείλει μια για πάντα τα κόμματα της μνημονιακής εξαθλίωσης και τα ανδρείκελα των βουλευτών του «ναι σε όλα» στο περιθώριο της πολιτικής ζωής του τόπου.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Θα μας πεις εσύ τι ψηφίζεις Βασιλάκη;;;

Ανώνυμος είπε...

Παναθηναικο

Ανώνυμος είπε...

ψηφιζουμε Ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

@pappasvalantis
Εσένα το πρόβλημα σου είναι τι ψηφίζει ο "Βασιλάκης";
Ή η κουτοπονηριά σου;

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι "τι να ψηφίσουμε". Το πρόβλημα είναι να διαλυθούν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, με επίγνωση ότι οι δευτεράντζες που θα έρθουν ίσως στη συνέχεια να αναλάβουν εντολή κυβέρνησης (Καμμένος, Τσίπρας, Παπαρήγα, Χρυσή Αυγή κλπ.) δεν είναι σε θέση να βγάλουν τη χώρα από τα αδιέξοδά της, μια που ανήκουν στην ίδια πολιτική τάξη που τα δημιούργησε και, εμμέσως, συνέβαλαν τα μέγιστα στη δημιουργία των αδιεξόδων μέσω της πρόθυμης υποστήριξης αυτοκαταστροφικών πολιτικών.

Αλλά θα πρέπει πρώτα να απαλλαγούμε από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (κυρίως από το πρώτο, που είναι ο κύριος υπεύθυνος της καταστροφής, αλλά και από τη ΝΔ, που επέτρεψε σχεδόν συνειδητά από την εποχή του "Εθνάρχη" να ανδρωθεί ΑΥΤΟ το ΠΑΣΟΚ), ώστε να απαλλαγούμε μετά από τους επόμενους, τις δευτεράντζες, για να περάσουμε μετά στην ανάληψη της εξουσίας από τον ίδιο το λαό χωρίς ενδιάμεσο τη διεφθαρμένη πολιτική τάξη που δημιούργησαν οι Μαυροκορδάτοι και οι Ζαϊμηδες.

Για να μπορούν τότε να αναδεικνύονται οι καλύτεροι από εμάς στη χρήση της εξουσίας του κράτους, χωρίς η εξουσία αυτή να γίνεται αυτοσκοπός για την εξυπηρέτηση άνομων συμφερόντων.

Βρισκόμαστε σε μια ευρύτερη διεργασία και το πρώτο βήμα της είναι η απαλλαγή της χώρας από το πολιτικό σύστημα. Το πρώτο βήμα της απαλλαγής από το πολιτικό σύστημα είναι η διάλυση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Αλίμονο όμως αν την επαύριο φτιάξουμε ένα άλλο πολιτικό σύστημα στη θέση αυτού που θα διώξουμε σήμερα. Αλίμονο αν μας προκύψει π.χ. ως "σωτήρας" ο Κωστάκης Καραμανλής, σε μια φαιδρή επανάληψη του 1974, και ξαναζωντανέψει όλους αυτούς τους ζωντανούς νεκρούς πολιτικούς του σήμερα.

Ξέρουμε τι ΔΕΝ θα ψηφίσουμε. ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ. Το τι θα ψηφίσουμε έχει δευτερεύουσα σημασία - χρησιμότερο βέβαια θα είναι να προτιμήσουμε κόμματα που προβλέπεται να έχουμε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, για να μην πριμοδοτηθεί με έδρες το πρώτο κόμμα - που μάλλον θα είναι ακόμη του πάλαι ποτέ δικομματισμού.

Unknown είπε...

Ναι ρε ανώνυμοι του κώλου που θα μου την πείτε κιόλας γιατί ρωτάω τον κύριο Βασίλη εδώ. Έχετε την εντύπωση όλοι πως το καθεστώς είναι δύο κόμματα και όχι όλο το σύστημα. Τηλεόραση Θέατρο Δημοσιογραφία Κατασκευαστές προμηθευτές δημοσίων έργων και τραπεζίτες είναι ένα κουβάρι.
Ο Κύριος Βασίλης εδώ μας τάραξε με τα σχόλια εναντίον του συστήματος. Τί πιστεύει πως πρέπει να γίνει όμως; Δεν θα μας πει; 35 χρόνια σατηρίζει το σύστημα. Άρα ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΨΩΜΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ από αυτό το ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ..