Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΒΑΡΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ...



Ωρύονται οι συγκυβερνώντες Σαμαροβουβουζέλοι... Θρασείς, υπερφίαλοι, ανόητοι, προκλητικοί... Εκτός τόπου και χρόνου, λες και απευθύνονται σε λαό με μνήμη χροσόψαρου... Πεινάει ο κόσμος ρε βεβυθισμένοι! Αυτοκτονεί ο κόσμος και είστε εσείς οι ηθικοί αυτουργοί! Λιποθυμάνε τα παιδιά από την πείνα και η αιτία είστε εσείς! Λιμοκτονούν οι συνταξιούχοι και οι πατροκτόνοι και οι μητροκτόνοι είστε εσείς! Εσείς που έχετε υπογράψει την προτεκτορατοποίηση της Ελλάδας και την Βαλκανοποίηση των Ελλήνων!
Η Ελλάδα της αβεβαιότητα, της μελαγχολίας, της κατάθλιψης, της φτώχειας και της απόγνωσης, η Ελλάδα των αστέγων και των συσσιτίων, είναι δικό σας δημιούργημα και για το κακό που κάνατε στην Ελλάδα και στο λαό της, για τη συμφορά και την ανείπωτη θλίψη που προξενήσατε,  ανάλογα βαρύ θα είναι και το τίμημα της τιμωρίας που θα εισπράξετε...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πετροβολισμό!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΙΧΑΜΑ! ΚΑΙ Ο ΦΑΚΤΟΡΑΣ ΜΑΖΙ!

AATON είπε...

Δεν θα έχουν απολύτως καμία τιμωρία. Έχουν καταλάβει πόσο ηλίθιος, βολεψάκιας, παρτάκιας και αμνήμων είναι ο λαός αυτός.
Ένας λαός, που αυτοτιμωρείται, για ανεξήγητους λόγους δεκαετίες τώρα, ψηφίζοντας συνεχώς τους ίδιους, αυτούς που την επομένη των εκλογών βρίζει και κατηγορεί ως κλέφτες και προδότες.
Μετά, πάλι τους ξαναψηφίζει, ακολουθώντας έναν φαύλο κύκλο.
Η τιμωρία αρμόζει στον λαό, όχι στους κλέφτες.. και θα την έχει, και αυτή τη φορά, θα είναι η τελευταία του. Μετά, θα λέμε, μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια ράτσα ηλιθίων, που ευτυχώς εξαλείφθηκε και ησυχάσαμε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτή τη βγαλμένη απο την Αποκάλυψη κωμωδία οδεύουμε όλοι προς το σφαγείο.Πότε θα ξυπνήσουμε;Η Ανθρώπινη αξιοπρέπεια έχει πια πεθάνει.Τα πάντα κρέμονται απο μια κλωστή.Ποια είναι η διαφορά του νεκρού απο τον ζωντανό;Δεν κέρδισαν ακόμα γι' αυτό επιλέγουμε.Μην περιμένουμε τίποτε απο την μοίρα.Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να σειστεί η γή που πατούν κι' αυτοί.Θα μιλήσουμε και θα ενεργήσουμε δεν θα σταματήσουμε στις 6 του Μάη.Θα συμπαθήσουμε τον ΓΑΠ,τον Παπακωσταντίνου τον Βουβουζέλο τον Σαμαρά-Κομανέντσι τον Καρατζαφύρερ και τους υπόλοιπους όταν και μόνο όταν τους δούμε πίσω ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ μια για πάντα....