Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;

 Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου
Κύριε  Σαμαρά  κάνατε την υποτιθέμενη επανάσταση σας  το  ´93,  την  υπέρβασή σας όπως λέγατε´  ξεκινήσατε από χελιδόνι της  πολιτικής άνοιξης  για να καταλήξετε, μαυροκόρακας  της Νέας Πασοκοδημοκρατίας του επαχθούς και απεχθούς μνημονίου 2. Από αντάρτης στην Τρόϊκα καταντήσατε υποζύγιο στο άρμα των δυναστών - δανειστών της χώρας μας. Πριν αλέκτωρ λαλήσει απαρνηθήκατε τα πιστεύω σας και ασπασθήκατε το Ευαγγέλιο Βενιζέλου του ΠΑ.ΣΟ.Κ ´  από εξαπτέρυγο γίνατε συλλειτουργός και συναυτουργός των    “εγκλημάτων„ κατά των Ελλήνων.
Αιδώς αργείοι του επαίσχυντου μνημονίου, που έχετε το θράσος να επαγγέλλεστε τη σωτηρία των Ελλήνων και μάλιστα να κατηγορείτε τους ανθιστάμενους στα σχέδια σας ως καταστρoφολόγους και λαϊκιστές.
Κύριε Σαμαρά καταβαλλόμενος από την παράνοια της εξουσίας απωλέσατε κάθε ηθικό φραγμό, οι μάσκες και τα προσωπεία σας  έπεσαν. Σας ρωτάμε φιλόδοξε αρχηγέ ποιο είναι το πρόγραμμά σας, όταν με την υπογραφή σας και τη δέσμευσή σας  έχετε προδιαγράψει την πορεία σας; Ποια ισοδύναμα μέτρα της κρυφής ατζέντα σας θα πάρετε, ώστε να ακυρώσετε τα επαχθή και απεχθή μεγέθη της συμφωνίας που αποδεχθήκατε; Δεν καταλαβαίνετε  ότι ο Ελληνικός λαός χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, δηλαδή αντιμνημονιακή και φιλολαϊκή;
Κύριε Σαμαρά  με λίγα λόγια είστε ένας ψευτοεπαναστάτης , χαμαιλέοντας και αριβίστας της πολιτικής σκηνής. Αλλιώς μας τα είπες , διαφορετικά ξεκίνησες και στο δρόμο άλλαξες κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια αρχών και αξιών  του ανθρωπισμού, μας πρόδωσες !
Η πολιτική κ. Σαμαρά δεν είναι τα παιδία παίζει. Τα απανωτά λάθη σας , ιδιαίτερα δε το τελευταίο είναι καθοριστικό, έχουν ρίξει την κοινωνική σας επιρροή
και σας οδηγούν , όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις, σε πολιτικό κατήφορο, στο επικείμενο πολιτικό σας τέλος. Δεν θα σας σώσει κανένας από μηχανής θεός, μέρα ήρθατε  και νύχτα θα φύγετε  το βράδυ των εκλογών.
Επειδή φίλαρχοι της εξουσίας ξεγυμνωθήκατε στον Ελληνικό λαό, ο οποίος σας απεχθάνεται, δεν σας θέλει πλέον, γίνατε ο περίγελος του, θα τον υποσχεθείτε λαγούς με πετραχήλια μέχρι που θα γίνετε δηλωσίες του μνημονίου. Κύριε Σαμαρά πολλές κωλοτούμπες θα κάνεις, αλλά μάταια  γιατί ξέπεσες στη συνείδηση του κόσμου, έχασες την εμπιστοσύνη του.
Κύριε Σαμαρά απέπεμψες  με άκομψο και αντιδημοκρατικό τρόπο τους αντιρρησίες συνείδησης, τους αγωνιστές της κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης σαν άσωτους υιούς αποκηρύσσοντας τις αρχές, τις αξίες, τα όσα υποστήριζες μέχρι το μνημόνιο 2, στο οποίο επένδυσες πολιτικά με σκοπό  να  αναρρηθείς στο ύπατο αξίωμα.
Το Πάσχα του 2012 ο Ελληνικός λαός δεν θα πάει ως πρόβατο επί σφαγής, αλλά θα στείλει εσάς στη λαιμητόμο της Νέμεσης του.
Κατερίνη  31.03.2012
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
(Ένας  Πρώην Φίλος σου)

http://bit.ly/HDIPg5

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόσωπο ενός σιχαμερού μαλάκα με γυαλιά και υφάκι! ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

Symfono me ton epano sxoliasti .... symfono kai me ton arthrografo Konstantino kai toy euxomai na synexisi gera kai pio dynata !! oi PRODOTES TELOS !

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντωνάκης ο τεμπέλης.Ο Αντωνάκης ο παράσιτος.Ο Αντωνάκης ο λαθρόβιος.Ο Αντωνάκης, που πάντα πίστευε ότι ως εγγονός του Μπενάκη δικαιούνταν να τα απολαύσει όλα και μάλιστα άκοπα.Ο Αντωνάκης, που, από τότε που υπάρχει, ζει δημοσία δαπάνη με το "δικαίωμα" του κληρονόμου του ελληνικού κράτους. Μιλάμε για πραγματικό φαινόμενο. Είναι ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος πάντα υποσχόταν τα "δύσκολα" και πάντα έκανε τα "εύκολα". Από πού να ξεκινήσει κάποιος και πού να φτάσει.Ονειρευόταν να γίνει επιστήμονας και έκανε "ριφιφί". Τον έστειλαν στις ΗΠΑ να γίνει γιατρός και γύρισε οικονομολόγος. Ο Αντωνάκης ο ροκάς.Ο Αντωνάκης των "λουλουδιών", που ονειρεύτηκε να κάνει την "επανάστασή" του ακόμα και στον έρωτα.Ο φέρελπις μεγαλοαστός, που προκάλεσε την αθηναϊκή κοινωνία με τη σχέση του με την τραγουδιάρα Βίσση .Ο Antony του Κολεγίου.Ο "γόνος", που ρίσκαρε το "όνομά" του και την "καριέρα" του για τον έρωτα. Τελικά "μούφα" ήταν κι αυτό. Στη συνέχεια κατά "σύμπτωση" έκανε ό,τι κάνουν όλοι οι μεγαλοαστοί, που σέβονται τις "παραδόσεις" τους.Έκανε το "εύκολο" κωλοτούμπα δηλαδή.Παντρεύτηκε την κόρη του βιομηχάνου ο "αντιστασιακός". Καλό το "κορμί" πατριώτη, αλλά ακόμα καλύτερο το "μαλλί".Πάλι καλά που βοήθησε τη Βίσση να ξεπεράσει τον Νταλάρα. Κάτι είναι κι αυτό.Δεν είναι κι εύκολο να ξεπερνάς τον Νταλάρα. Μάλλον αυτό θα εκτίμησε ο Μητσοτάκης και τον έκανε Υπουργό Εξωτερικών στα τριανταεπτά του χρόνια. Έκρινε ο άνθρωπος ότι με την "εμπειρία" του στο Κυπριακό "ζήτημα", το Μακεδονικό θα το είχε παιχνιδάκι. Έτσι και έγινε. Εξαιτίας του Σαμαρά η Βίσση ξεπέρασε το πρόβλημά της και έκανε διεθνή καριέρα και το Μακεδονικό έγινε διεθνές ζήτημα.
Αυτός ο άνθρωπος μίλησε για τζάμπα μάγκες και μάλιστα για θέματα που άπτονται της λειτουργίας της Δημοκρατίας μας και των εθνικών μας συμφερόντων.Ο τζάμπα-μάγκας Αντωνάκης απείλησε να βγάλει τις κουκούλες καθαρμάτων, καλά θα έκανε να ξεκινήσει από τη δική του "κουκούλα" Την "κουκούλα" του βουλευτή, που παριστάνει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ είναι συνοδοιπόρος και συνέταιρος της δοτής κυβέρνησης.Την "κουκούλα" του κομματάρχη, που, χωρίς καμία λαϊκή νομιμοποίηση, έβαλε "φωτιά" σε ολόκληρη τη χώρα και είναι πολύ χειρότερος από τον χειρότερο παρακρατικό δοτό αλητάμπουρα και συμφοιτητή του ΓΑΠ.Την "κουκούλα" του ασήμαντου, που κέρδισε ένα "φλουρί" σε μια κομματική χοροεσπερίδα και νόμισε ότι έλαβε την εξουσία ν' αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς.
Ο άνθρωπος αυτός, που απλά κέρδισε τη Ντόρα σε ένα άτυπο εσωκομματικό "πανηγυράκι", κατέλυσε τη Δημοκρατία, παριστάνοντας έναν από τους ηγέτες της χώρας, χωρίς ο λαός να τον έχει ψηφίσει για το παραμικρό. Ποτέ και κανένας Έλληνας πολίτης δεν παρέδωσε καμία εξουσία και κανένα πολιτικό ή πολιτειακό πόστο στον Σαμαρά. Ο Σαμαράς, σε μια κομματική εκδήλωση της πλάκας, έγινε απλά κομματάρχης.Αρχηγός ενός συλλογικού οργάνου λιγότερο υπεύθυνου ακόμα από έναν εξωραϊστικό σύλλογο, που διαθέτει και Α.Φ.Μ. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε πολιτιστικούς συλλόγους και οι οποίοι —με βάση τον νόμο— είναι πιο υπεύθυνοι απέναντι στην κοινωνία απ' όσο είναι ένας κομματάρχης.Αυτό, δηλαδή, που είναι ο Σαμαράς. Άχρηστε Αντωνάκη, σε "περιμένει" η ελληνική ιστορία με άγριες διαθέσεις.