Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΗ...

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιάσου ρε βασίλη. Να ζήσεις χιλια χρόνια

Unknown είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Χαρρυ...και εγω 30 χρονια Πασοκ ψηφιζα....αλλα τωρα θα φαει τετοιο μαυρο ο χοντρος....που δεν θα το περιμενει..

Vangelis είπε...

Κύριε Βασίλη μεγάλωσα με τις αριστουργηματικές κασέτες και ταίνιες σας τις δεκαετίες του '70 και ΄80. Γεμάτες από σάτιρα ανατρεπτική, αλλά ποτέ προσβλητική. Εύκολα προσβάσιμη, αλλά και ποτέ ρηχή. Σκεπτόμενη αλλά ποτέ διδακτική. Η οποία έπιανε τον παλμό του λαικού κόσμου, αλλά δεν ήταν ποτέ λαικιστική. Κόντρα στο ρεύμα και όχι ευχάριστη στο αυτί. Διαχρονική και όχι "πιασάρικη".
Ακόμα και σήμερα μια κοινωνική ή πολιτική κατάσταση φέρνει στο μυαλό στίχους από το "Μονομαχία στις Σέρες Μάντρες" ή σκηνές από το "Αλαλούμ" (μια ταινία που αν μιλούσε αγγλικά θα μπορούσε να κοιτάξει στα ίσια τις ταινίες παγκοσμίως γνωστών σατιρικών, όπως των Monty Python).
Τι συνέβει σε αυτόν τον άνθρωπο και από αυτό το σατιρικό μεγαλείο, τώρα ο λόγος του να αναπαράγει τον απλοικό λαικιστικό λόγο στην χειρότερη μορφή του (Λαζοπουλική), και να αντιγράφει την αισθητική χαζοχαρούμενων βίντεο από (δυστυχώς πρώην) απολιτικ κοριτσόπουλα, που η καριέρα τους περιορίζεται σε μερικές σαπουνόπερες? Όποτε παρακολουθώ την δημόσια παρουσία σας τα τελευταία χρόνια, πραγματικά δεν μπορώ να συνδυάσω εκείνον τον άνθρωπό με τον σημερινό. Είστε γρίφος για μένα! Μπορεί να κάνω κάποιο λάθος και να σας αδικώ, δεν ξέρω. Αλλά στο μυαλό μου πλέον σας έχω ξεχωρίσει.
Ελπίζω να μην φάνηκα πολύ επικριτικός (ποιος είμαι εγώ άλλωστε για να κατακρίνω εσας!!),
Φιλικά, και καλή επιτυχία στη νέα σας παράσταση!

Ανώνυμος είπε...

θα σας βηθησω εγω φιλε Vangelis το μυστικο βρισκεται στην φραση σας

"Όποτε παρακολουθώ την δημόσια παρουσία σας τα τελευταία χρόνια.."

"Αν αρχισετε ονως να παρακολουθειτε την ιδιωτικη σας απουσια τα τελευταια χρονια.."

θα αντιληφθειτε οτι ο λογος ο σατυρικος εκτος απο λεξεις εκφραζει ενιοτε και περιεχομενο..

και οταν καποιος βαζει φωτια στο σπιτι του και καθεται και το βλεπει να καιγεται με κινδυνο να καει και ο ιδιος..

μπορει να ειναι τυχερος και να βρεθει καποιος να του φωναξει ΔΥΝΑΤΑ:
Τι κανεις εκει ρε μαλακα δεν βλεπεις οτι θα καεις;

Θα σας περνουσε ποτε απο το μυαλο να λεγατε στον Φωνακλα:

"Είστε γρίφος για μένα! Μπορεί να κάνω κάποιο λάθος και να σας αδικώ..
αλλα ο σατυρικος λογος σας στερειτε αισθητικης
ειναι ρηχος"


ΜΟΝΟ εαν δεν ειχατε καταλαβει τι συνεβαινε η εκτος εαν..
ετσι δεν ειναι φιλε Vangelis;

Ελπίζω να μην φάνηκα πολύ επικριτικός (ποιος είμαι εγώ άλλωστε για να κατακρίνω εσας!!

Φιλικα
Σειριος

george είπε...

Σε ευχαριστώ Χάρρυ να είσαι καλά. Αυτό έλεγα εγώ χτες στο Twitter https://twitter.com/#!/g_tzakis/status/195753625857949696 αλλά δεν έχω τη δύναμη τη δική σας. Που πήγαν όλοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ και αναδημοσιεύουν τον ΜΑΛΑΚΑ.

Μπράβο σας!!
Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΧΑΡΡΥ...ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ...
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ...

Ανώνυμος είπε...

Προς Βαγγέλη:

Κοίτα, αγαπητέ. Σε πολλά πράγματα υπάρχει ταυτόχρονα το σοβαρό και το γελοίο. Στην περίπτωση της Λιάνη ή του Κοσκωτά, π.χ., που σατιρίστηκε ατελείωτα από τον Χάρρυ στη δεκατία του '80, το πράγμα ήταν σοβαρό, αλλά υπήρχαν παράλληλα και τεράσιες διαστάσεις γελοίου, που εκμεταλλεύτηκε το αστείρευτο ταλέντο του Χάρρυ για να μας δώσει διαχρονικά (πράγματι!) δημιουργήματα. Το ίδιο και στην ΕΟΚ, τέλη δεκαετίας 1970 κλπ.

Τώρα όμως, δεν υπάρχουν πια διαστάσεις γελοίου σε αυτό που μας συμβαίνει. Ο Χάρρυ είναι ένας αυθόρμητος καλλιτέχνης που μπορεί σε μια στιγμή να σου βγάλει χίλια διαφορετικά χιουμοριστικά πράγματα από έναν και μόνον φαινομενικά "σοβαρό". Τώρα, ποια θα είναι η τροφή του αυθορμητισμού του; Δεν υπάρχει τίποτε που να μπορούμε να το δούμε χιουμοριστικά. Και εδώ νομίζω ότι μας δίνει ασυνείδητα ο Χάρρυ να καταλάβουμε, πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα. Ασυνείδητα, χωρίς δηλαδή να το καταλαβαίνει και ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

Χάρη συνέχισε! Σε αγαπάμε, έχεις την υποστήριξη μας!
Ελπίζω να πιάσει κόπο το video αν και είμαι απογοητευμένος από το σκεπτικό των Ελλήνων.

Νικος-Θεσσαλονικη είπε...

Κυριε Χαρρυ Κλυν.
Το βιντεο αυτο με συγκλονισε.Γιατι ειδα στο βλεμμα σας μια προσπαθεια απεγνωσμενη να ξεπερασει το θυμο.Ετσι ειμαστε ολοι.Σας εχουμε συνηθισει σε χιουμοριστικες-σατιρικες καυστικες εμφανισεις.Στο συγκεκριμενο βιντεο δεν ξερω αν το κανατε εσκεμμενα η αν ετσι βγηκε,ειδα ελαχιστο ιχνος απ τη σατυρικη διαθεση και πολυ μα πολυ γνησιο θυμο κι εμενα αυτο μ ανησυχησε αλλα μ εκανε και πιο αποφασισμενο.


Μια συμβουλη απο μενα,αν και δε ξερω αν ειμαι ικανος να σας συμβουλευω (και λογω μικροτερης ηλικιας αλλα και γενικοτερου μεγεθους).Φροντιστε τον εαυτο σας.Την υγεια σας.Σας χρειαζομαστε ολοι.Η φωνη σας αρκει και μονο εκει που ειναι τοποθετημενη.Εναντιον των γερμανοτσολιαδων και των κατακτητων της αγαπημενης μας πατριδας.Η πατριδα μας εχει ωραιους ανθρωπους που φτυνουν καταμουτρα αυτες τις συμμοριες.Χαιρομαι πολυ που ειμαστε απ την ιδια πλευρα και φτυνουμε μαζι.

Να ειστε καλα.

Takis είπε...

Βασίλη καλα τα λες αλλα φοβάμαι ότι το μαυρισμα δεν θα είναι αρκετό για να πανε στο ΔΙΑΟΛΟ . Πολυ φοβάμαι ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί μαλακες που θα τους ψηφισουν. :((((((((

Ανώνυμος είπε...

Προς Τακη.

Αν και πάλι δεν βάλανε μυαλό οι Έλληνες, ε τότε τι να πω. Φροντίστε να αγοράσετε βαζελίνη πριν εξαντληθεί!

Έρχεται νέα δικτατορία, Σαμαρο-Μπένι-Μέρκελ!

Χριστίνα Ντ. είπε...

Αν και προσωπικά, φίλε Χάρρυ Κλυνν, ποτέ δεν έκανα το λάθος να ψηφίσω ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ... Τουλάχιστον, έστω και τώρα, ελπίζω όλοι να πάρουν χαμπάρι το παιχνίδι των "κομμάτων εξουσίας" και όχι μόνο αυτών... Γιατί αναρωτιέμαι ποιο είναι εκείνο το κόμμα που δεν έχει καταστρώσει τη δική του στρατηγική, η οποία θα εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα. Το σίγουρο είναι ότι το δικό μου συμφέρον θα το διεκδικήσω μόνο ΕΓΩ και κανείς άλλος... δυστυχώς...

Ανώνυμος είπε...

Διευκρινησεις

Παντα μια κατασταση ειναι και για γελια και για κλαματα

Μονο Ο Λογος ο Σατυρικος και ο Χιουμοριστικος ειναι λογος αγγελικος Ψυχαγωγικος Βαθυστοχαστος και ο πλεον περιεκτικος..

ΑπευΘυνεται ομως σε ΝΟΗΜΟΝΕΣ
που βλεπουν τα Γεγονοτα σαν αφορμη για να κατανοησουν καλυτερα τον "Εαυτο" τους γελωντας..

Αυτη ειναι και η ουσιαστικη του διαφορα απο τον λογο της "πλακας"

που απευθυνεται κυρια σε ΑΝΟΗΤΟΥΣ
που τους αρεσει με αφορμη τα γεγονοτα να ασχολουνται και να γελανε με τους "αλλους"

Στο Βιντεακι ο λογος του Χαρρυ ειναι στο παρα πεντε που

απευθυνεται ακριβως σε αυτους τους Ανοητους

για το ΕΓΚΛΗΜΑ που ετοιμαζει μεριδα του ΕΛΛηνικου λαου φερνοντας οικειοθελως τον ΟΛΕΘΡΟ εις βαρος της Χωρας μας και των επομενων Γενεων με την ΨΗΦΟ του

Ειναι για αυτους που δεν προτιμουν να κατανοουν γελωντας..

αλλα μαθαινουν για τον Εαυτο τους κλαιγοντας..


Φιλικα
Σειριος

Συγκάτοικος είπε...

Δηλαδή φίλε ανώνυμε (τρίτος από πάνω), σου πήρε τριάντα χρόνια να καταλάβεις τι είναι το ΠΑΣΟΚ και τώρα λες ότι κατάλαβες;
Κρύψου φίλε και μείνε ανώνυμος μέχρι τέλους, γιατί άμα σε βρεί καμιά ομάδα ειδικών, θα σε κάνει φύλλο και φτερό να δει αν διαθέτεις εγκέφαλο.

Κώστας είπε...

Σοφές όλες οι απόψεις σου Χάρρυ. Απόσταγμα σοφίας και όχι μα... Αλήθεια γιατί δε συμμετέχεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες? ΄Ρωτάω εντεώς ανιδιοτελώς διότι διαπιστώνω σύμπτωση σε πολλές απόψεις. Άλλωστε μοιάζουν να έχουν μια πολυσυλλεκτικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Eιμαι ο ανωνυμος του τριτου σχολιου απο πανω και θελω να δωσω μια απαντηση στον επωνυμο με το κοινοτατο Ελληνικο ονομα που προσδιοριζει με ακριβεια ονομα επωνυμο πατρωνυμο μητρονυμο και το γενος αυτης....(συγκατοικος)....Λοιπον φιλε μου εγω το παραδεχομαι πως ημουν μαλακας τοσα χρονια οπως λεει και ο Χαρρυ....οπως επισης και το 40% του Ελληνικου λαου που τοσα χρονια ψηφιζε ανελειπως ΠΑΣΟΚ....οπως επισης και ενα αλλο 40% που ψηφιζε ανελειπως ΝΔ....συνολο 80% Ελληνων χωρις εγκεφαλο....εσυ ομως δεν μας ειπες τι ψηφιζες και τι θα ψηφισεις τωρα μιας και ανηκεις στο ευλογημενο 20% των Ελληνων Αινσταιν που δεν ψηφισαν ποτε αυτα τα δυο κομματα....να βοηθησεις και εμας τους ανωνυμους διανοητικα αναπηρους που εστω και αργα τους πηραμε χαμπαρινα ψηφισουμε σωστα.........ΥΓ Επειδη δεν κανεις νυξη για την ΝΔ... μηπως ανηκεις στους 40% που ψηφιζουν ανελειπως και θα ξαναψηφισουν ΝΔ;

Βασιλης είπε...

Μας έχεις λήψη......να είσαι πάντα καλα

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑΣ Ν.
Μπραβο...ίσως πρεπει να το αποστηθήσουμε κσι να το επαναλαμβάνουμε...οπως κάναμε με τις σατυρες σου!!!!
Να εισαι καλά και να τα λες αγαπητέ Βασιλη!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ..ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΚΟΥΝΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ...ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ....ΙΣΩΣ ΤΗ 6Η ΜΑΙΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπράβο Βασίλη!

Delta είπε...

Ο Χαρρυ Κλυνν ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με κινδυνο της προσωπικης του ακεραιοτητος για το Εθνος μας.
Παρ'οτι δεν εχει οικονομικα προβληματα ο ιδιος, δεν δισταζει να χρησιμοποιησει καθε μεσον για να κατανικησει μαζι με τους Ελληνες τους πρακτορες των ροκφελλερ, γκρηνσπαν, σορος, κλπ κοπροσκυλα.
Μαζι σου Χαρρυ, λιγοι μειναμε και οι επωνυμοι οπως εσυ μας δινουν δυναμη. Εν ω οι Δημας, νταραλας, λαμπρακης και λοιποι φαταουλες εδωσαν κωλο και υδωρ...

Ανώνυμος είπε...

Βασιλη απολυτα συμφωνω με αυτα που ειπες στο τελος μονο προσθετω : ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.prionokordela.gr/rokanidia/video-ipopsifios-voyleytis-petaei-to-mnimonio-ston-aera/

Sotiris Psaltides είπε...

Εξαιρετικό βίντεο κύριε Βασίλη,κι εμείς μαζί σας.

ANASTASIO5675 είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ, ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ.
ΑΞ/ΚΟΣ ΕΛ.ΑΣ. ε.α.
Ζωγράφος - Αγιογράφος
http://anastasio5675.blogspot.com/
http://anastasioc.blogspot.com/
http://www.youtube.com/watch?v=QQgankDeFw8

Ανώνυμος είπε...

Χαρυ εισαι ΘΕΟΣ, εισαι ανυπερβλυτος, εισουν και εισαι 100 χρονια μπροστα!!!προσκυνω.

Κουρτης Νικος

best είπε...

Βασίλη μου,
θυμωμένο σε ακούω, δεν χρειάζεται θυμός, σάτιρα θέλουν μέχρι θανάτου, να τους λιώσεις στη σάτιρα , για να γελάσει και το πικραμένο χειλάκι μας!