Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ…




Τί τις θέλεις τις συνεντεύξεις Αντωνάκη Κομανέτση; Δε σου είπαν τα σούπερ σαΐνια που σε περιτριγυρίζουν και σου κάνουν αέρα, ότι  κάθε φορά που θα δίνεις συνέντευξη μαυρογιαλούρειας εκδοχής, θα σου στοιχίζει και μια βουτιά του ενός πόντου;
Η λογική σου σπάει κόκκαλα, τι να σου πω; «Ό,τι έπρεπε να κάνουμε το κάναμε. Ο κ. Παπανδρέου είχε φέρει την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, δεν μπορούσα εγώ να την σπρώξω να πέσει».
Σωστά πολύ σωστά, εσύ δεν την έσπρωξες από το χείλος του γκρεμού, της έδωσες μια γερή κλωτσιά στα πισινά και την έστειλες στα τάρταρα της εξαθλίωσης και της αβεβαιότητας!
Αλλά που ‘σαι, Κομανέτση; Μάλλον δεν το ξέρεις, αλλά δεν πειράζει και να το μάθεις, ίσως να σου κάνει και καλό.  Στην πολιτική ισχύει το «κλωτσιά έδωσες, κλωτσοπατινάδα θα λάβεις…»
Εμένα, πάντως, το άλλο που είπες μου άρεσε. Ακούγοντάς σε ένιωσα ένα κενό από κάτω μου, «δεν βλέπω για ποιο λόγο θα πρέπει να υπάρχουν κόμματα διαμαρτυρίας χωρίς θέσεις και ιδεολογία. Όποιος τα ψηφίσει θα είναι σα να δίνει ασυλία στο ΠΑΣΟΚ»
Δε μου λες ρε Αντωνάκη, επικοινωνείς με τη μυαλοθήκη σου ή θέλεις να πιστεύεις ότι απευθύνεσαι σε ζαρζαβατομαλάκες;
Ώστε έτσι έ; Όποιος τα ψηφίσει θα είναι σα να δίνει ασυλία στο ΠΑΣΟΚ!
Εσύ ρε Κομανέτση, δεν έδωσες ασυλία στο ΠΑΣΟΚ; Ακόμα και τώρα με το ΠΑΣΟΚ συγκυβερνάς η κάνω λάθος; Μέχρι στον πατριδοφονιά τον Παπακωνσταντίνου έδωσες ασυλία! Στον άνθρωπο που επί δύο χρόνια σε έβριζε πατόκορφα!
Κρίμα, τόσα χρόνια στην έρημο του περιθωρίου και δεν έμαθες αυτό που το ξέρει νεράκι κι ένα μικρό παιδί: «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…»
Θα το μάθεις, όμως, Αντωνάκη Κομανέτση, θέλεις δε θέλεις θα το μάθεις, η ζωή είναι ο καλύτερος δάσκαλος. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ… ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ! 
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντωνακη...........
οι κακες συναναστροφες δεν κανουν καλο.
Απο τοτε που εβαλες τον Αδωνι και τον Βοριδη στο κωμα σου, η κατασταση σου χειροτερευει ραγδαια

Ανώνυμος είπε...

Κάθε μέρα αποδεικνύει ότι είναι πολύ λίγους άλλα πολύ επικίνδυνος.

Μια ερώτηση έχω να του κάνω.
Από που είναι ρε αντωνάκη οι περισσότεροι εργαζόμενοι στο μουσείο της ακρόπολης?
Ε? Από που ρε ?
Και επειδή θα ψηφίσω μικρό κόμμα και υποτιμάς τη νοημοσύνη μου σου λέω ένα
ωραίο ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
ΘΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Antonakis, φτάνει το παραμύθι, δεν μασάμαμε. Να πας στον διάολο και ακόμα παραπέρα! ΟΥΣΤ ΦΙΔΙ! ΝΔ=ΠΑΣΟΚ, το ίδιο κόμμα!

Χρήστος Δημάρης είπε...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ: Κύριε Κλύνν θα σας αποδείξω πως ο Σαμαράς είναι και μεγάλος πατριώτης και μεγάλος δημοκράτης: 1η ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Μας το είπε ο ίδιος σε συνέντευξη του. Μας είπε δηλαδή ότι δεν θέλει να γίνει πρωθυπουργός μας από κάποια φιλοδοξία του αλλά από κάποιο αίσθημα υποχρέωσης απέναντι στην πατρίδα μας. 2η ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Έψαξα στο διαδίκτυο για να δώ πως υπηρέτησε ο Σαμαράς την στρατιωτική του θητεία. Είδα λοιπόν πως υπηρέτησε μερικούς μήνες και τους υπόλοιπους τους εξαγόρασε. Αυτό δείχνει έμπρακτα το αίσθημα της υποχρέωσης που νοιώθει ο Σαμαράς απέναντι στην πατρίδα μας. 3η ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Στο διαδίκτυο είδα πως ο Σαμαράς δούλεψε στο εξωτερικό σε ένα εστιατόριο την εποχή που ήταν φοιτητής. Στην συνέχεια συνέχισε να εργάζεται στην πατρίδα μας ως βουλευτής και υπουργός. 4η ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο χωρίς να ρωτήσει τον Ελληνικό λαό. Αυτό, εκτός από την φιλοπατρία του Σαμαρά, δείχνει και τα δημοκρατικά του αισθήματα. Έχετε καμιά αμφιβολία, κύριε Χάρρυ Κλύν, ότι ο Σαμαράς είναι ένας μεγάλος πατριώτης και ένας μεγάλος δημοκράτης;

Ανώνυμος είπε...

κουτσοι ,στραβοι, νεκροι και δεντρα,
ολοι στις καλπες.
και ολοι ψηφιζουμε οτιδηποτε εκτος
απο πασοκ-νδ-δημαρ-δησυ.
ψηφο σε αυτη την τετραδα πιστοποιει
μαζικο αυτοκτονικο συνδρομο των ελληνων,οποτε και δεν ασχολουμαστε πλεον με καμμενα χαρτια.