Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!



«Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του «τρομοκράτη Χρηματιστή Τζορτζ Σόρος».
Ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι ο Σόρος διώκεται για απάτη, καθώς ενεπλάκη σε μη εξουσιοδοτημένη χρήση παραγώγων με ξένα νομίσματα, με σκοπό να επιτεθεί στη Ρωσική χρηματιστηριακή αγορά»
Αυτό ισχύει, βέβαια, για αρχηγούς που έχουν @@ και όχι για πρωθυπουργούς μαριονέτες, υπαλλήλους της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, της παγκόσμιας κυβέρνησης και του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου που….
«4 Απριλίου 1011: Περίεργη η σημερινή συνάντηση Παπανδρέου – Soros στη Βουλή : Μια περίεργη συνάντηση είχε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου στο γραφείο του στη Βουλή. Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις εξελίξεις στην διεθνή οικονομία, ανεβάζει και κατεβάζει χρηματιστήρια και αγορές, βρίσκεται στην Αθήνα!»

Τι θα μπορούσε άραγε να πει ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας και ψεύτης πολιτικός που ανέδειξε η πολιτική σκηνή της χώρας με τον σεσημασμένο μεγαλοαπατεώνα τραπεζίτη που έχει στοιχημάτισε στην χρεωκοπία της Ελλάδας;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για τον Γιωργάκη, τίποτε ?