Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Α. ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕΣ! ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ…



Καλπάζει η ανεργία στην Ελλάδα καθώς για πρώτη φορά οι επίσημα καταγεγραμμένοι άνεργοι ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο τον Νοέμβριο με το ποσοστό της ανεργίας να εκτινάσσεται στο 20,9% !
Δηλαδή κύριε Σαμαρά, οι άνεργοι του ενός και πλέον εκατομμυρίου θα βρούνε δουλειά με το νέο μνημόνιο; Οι 30.000 άστεγοι θα παύσουν να είναι άστεγοι; Στα σχολεία τα παιδάκια, δε θα λιποθυμούν πλέον αφού η ασιτία των παιδιών θα αποτελεί παρελθόν; Δε θα δούμε ξανά τους πεινασμένους να αναζητούν τροφή στους κάδους των απορριμμάτων; Η εγκληματικότητα θα εκλείψει; Το φαινόμενο της συλλογής σκουπιδιών των λαϊκών από αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας θα παύσει να υφίσταται;
Τα λουκέτα θα εξαφανιστούν; Ή, τέλος πάντων, πιστεύεις ότι με τα μέτρα αυτά θα αποφύγουμε την χρεοκοπία;
Σου δόθηκε μοναδική ευκαιρία Α. Σαμαρά να αναδειχτείς ο ηγέτης που περίμενε ο Ελληνικός λαός. Αποδείχτηκες «μια από τα ίδια» και ίσως κάτι παραπάνω, αφού «ήξερες» Αυτός εν τέλει ήταν ο πατριωτισμός, η αφυΐα και το πολιτικό σου ανάστημα… εφάμιλλο του του Γιώργου Καρατζαφεροτούμπα…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πως υπήρχε και η παραμικρή ελπίδα ότι ο Αντωνάκης θα ήταν εξαίρεση. Από την αρχή σχηματισμού αυτού του πραξικοπηματικού κυβερνητικού σχήματος, που δήλωνε ότι πάμε για τη νέα δανειακή σύμβαση και μετά κοιτάμε να διαπραγματευτούμε το μνημόνιο. Καταλαβαίνετε πόσο "ευφυές" ήταν αυτό; Πηγαίνεις σε μια τράπεζα παίρνεις δάνεια βάζοντας υποθήκη τα πάντα, και μετά λες να συζητήσεις με την τράπεζα πως θα ξεπληρώνεις και με ποιο τρόπο. Χέστηκε η τράπεζα αφού ήδη στα έχει πάρει όλα, ξέρει ότι δεν μπορεί να την αποπληρώσεις και σε εκβιάζει παίρνοντας όσα περισσότερα ακόμα μπορεί. Τι την νοιάζει αν κάνεις πιάτσα στη Συγγρού ή αυτοκτονήσεις, αυτά που ήθελε τα έχει πάρει και με το παραπάνω.
Επιτέλους ας σταματήσουν να αυτογελοιοποιούνται και να γελοιοποιούν και τη Χώρα. Πόσο ξεφτίλες ακόμα;

Ανώνυμος είπε...

Όσο αφορά το θέμα προδοσία έχουμε πολλούς για το εκτελεστικό απόσπασμα. Τόσους που πρέπει να γίνει νέα ειδικότητα να προσλάβουμε προσωπικό μόνο για αυτή τη δουλειά. Διπλό όφελος προσφέρεται εργασία και παράλληλα ξεβρωμίζουμε.
Και τα ελικόπτερα πέφτουν, ούτε εκεί είναι πλέον σίγουροι.

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει ρε Χαρυ,δεν ειναι το πιο απλο πραγμα του κοσμου να αποφασισεις να στερησεις απο την χωρα φαρμακα,πετρελαιο κτλ για αγνωστο χρονικο διαστημα!Δεν ειναι μονο το σαμπουαν τσουκνιδας που εισαγουμε!

Επισης μην ξεχνας οτι μεχρι σημερα υπογραφουμε τα παντα αλλα κανουμε λιγοτερα απο τα μισα.