Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

“Ανοιχτή κοινωνία” αλά καρτ






Ο κ. Ηλίας Κανέλλης, σε προχθεσινό άρθρο του (1) στα “ΝΕΑ”, προέβη σε μια, επικίνδυνη κατά την άποψή μου, μείξη : τσουβάλιασε, με χαρακτηριστική ΔΟΛια γραφή, τα επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών και αλλοδαπών στο Μετρό με την αθώωση του αρχηγού της Σχολής Ευελπίδων σε πειθαρχικό έλεγχο.

Η παρέλαση των αδόντων το “Μακεδονία ξακουστή” Ευελπίδων την 28η Οκτωβρίου 2011 στην Θεσσαλονίκη, υπό τις εντολές του συγκεκριμένου Εύελπι, υπήρξε από τους ελάχιστους ελπιδοφόρους οιωνούς κατά την τελευταία 2ετία.

Ελπιδοφόρους για τους Έλληνες βέβαια, που καταχειροκρότησαν (2) τους παρελαύνοντες.

Θορύβησε όμως, σε συνδυασμό με τις αποδοκιμασίες του “δανειστή”, το διαπλεκόμενο πολιτικο-μηντιακό κατεστημένο που ευδοκίμησε, λέγε θησαύρισε, πουλώντας στον κοσμάκη “αντι-δικτατορισμό”, “αντίσταση”, “προοδευτικότητα”, “σοσιαλισμό” και έτερα πράσινα άλογα.

Τους “αγωνιστές” κατά της χούντας που στη συνέχεια αγωνίστηκαν στην άρση βαρύτερης μίζας σε βαλίτσα, κατά προτίμηση προέλευσης SIEMENS.

(Διαχωρίζω τους πραγματικούς αγωνιστές που σεμνά απέφυγαν τη δημοσιότητα και την εξουσία)

Και η ληστεία τους μάς έφτασε εδώ. Σκλάβους του Πασσά και της Καγκελλαρίας.

Όλοι αυτοί σαφώς έχουν τρομάξει στην, απίθανη, προοπτική ενός νέου Παπαδόπουλου.

Και  ενός νέου “Γουδή”.
Εξ ου οι πομφόλυγες περί “μακελειού”.

Ο κ. Κανέλλης μιλά για “εξτρεμιστές της Άκρας Δεξιάς”.
Δεν θυμάμαι όμως να έχει μιλήσει για τους επέχοντες ποινικές ευθύνες εξτρεμιστές της “Υπόθεσης Υπατία”, που έφεραν την μαγκρεμπιανή πλέμπα στα ελληνικά ΑΕΙ.

Και καταλήγει : “Είναι χρέος της δημοκρατικής πολιτείας να προστατεύσει την ανοιχτή κοινωνία απ’ τους εχθρούς της”.

Τού έστειλα λοιπόν το παρακάτω σχόλιο :

Ανοιχτό είναι το μυαλό σας καιμπάζεικ. Κανέλλη.
Αν θέλετε ανοιχτή κοινωνία να πάτε στην Αμερική των αθυρμάτων της Οικουμένης.

Εγώ, ο Έλληνας πολίτης, που πληρώνω φόρους, που υπηρέτησα την πατρίδα και που είμαι απόγονος αυτών που με το αίμα τους την απελευθέρωσαν και την κράτησαν ελεύθερη, είμαι ο ιδιοκτήτης αυτής της χώρας και δεν την χαρίζω στα μαζώματα όλης της υφηλίου που πατρονάρετε.

Ντροπή σας!

Αντί να ασχοληθείτε με το αίσχος (3) της ΑΣΟΕΕ, με τον ζόφο που έχει επιβάλει σε ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα – περιουσία του ελληνικού λαού για να εκπαιδεύονται τα ελληνόπουλα, η γυφτιά του παραεμπορίου και της ντρόγκας με την κάλυψη των ομοϊδεατών σας.

Αντί να μιλήσετε για τους ταλαίπωρους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα που έχασαν ζωή και περιουσίες με την κατάληψη της γειτονιάς τους, μιας τυπικά μικροαστικής, από τους εγκληματίες λαθρομετανάστες.

Αντί γιαυτά και άλλα σοβαρά, κοάζετε γιαακροδεξιά“.

Όπως είπε και η Βάσω Παπανδρέου οι κοινωνίες στις κρίσεις πηγαίνουν δεξιά.
Προσέξτε μην το εκκρεμές πάει ακόμα πιο δεξιά. Γιατί οι ακρότητές σας μπορεί να μάς οδηγήσουν στο άλλο άκρο.

Γιατί η ιδεολογική δικτατορία της αριστερής πολιτικής ορθότητας και της εμετικής πολυπολιτισμικότητας, που οι ιδεολογικοί πληβείοι και ανέστιοι επιβάλλατε, παρέδωσε το Κέντρο της Αθήνας και την Ύπαιθρο στις στρατιές της παρανομίας.

Αρκετά πλήρωσε η Ελλάδα την ιδεοληψία και την ιδιοτέλεια των μειονεκτικών ατόμων που βρίσκουν περιεχόμενο για την θλιβερή ύπαρξή τους την κατά Δ. Κούρτοβικετερολαγνεία“.

Το σχόλιό μου κόπηκε.
Αλλά κι αυτά που “ανέβηκαν” ψέγουν, λίγο πιο κομψά, τον κ. Κανέλλη με το ίδιο σκεπτικό.

Αυτά από την “ανοιχτή” δημοσιογραφία.

Κατά τα άλλα, όπως υπερήφανα έγραψε ο κ. Ψυχάρης, αντιμετώπισαν την μήνι της εξουσίας επειδή το ΜΕΓΚΑ “μαστίγωνε” τον Γ. Παπανδρέου.

Προφήτης

1 σχόλιο:

tassos είπε...

Δεν ξέρω για ανοιχτή ή κλειστή κοινωνία... Αυτό που με ανησυχεί είναι τα κλειστά μυαλά... Ανεξάρτητα των όποιων πολιτικών πεποιθήσεων όλοι οφείλουμε να δούμε το κέντρο, που λέγεται Ελλάδα. Το να ψάχνουμε βαρβάρους και τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους, δείχνει την τύφλα μας. Το να μας φταίνε οι άλλοι και απάνω τους, δίνει μόνο άλλοθι και κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα να κάνουμε, να δημιουργήσουμε, πράγματα από εμάς για μας ως πολίτες αυτής της χώρας και να φτάσουμε αυτή τη χώρα εκεί που της αξίζει πραγματικά. Για ποιο λόγο να παίζουμε το παιχνίδι του διαίρει και βασίλευε, του να κυνηγάμε σκιές και μάγισσες; Μια χούφτα άνθρωποι και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, βουλιάζουμε στο μικρόκοσμό μας, χαμένοι σε μια οθόνη. Καταπίνουμε τα πάντα και διυλίζουμε την τριχούλα... Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεε